باشه ! دستت درد نکنه ! فقط حالا بگو از کدوم درایور این دفعه استفاده کنم فقط از Intel(R) Matrix Storage Manager که درایور تو پوشه نصبش هست استفاده کنم خوبه ! حالت رو هم روی PNP بزارم ؟؟
باشه ! دستت درد نکنه ! فقط حالا بگو از کدوم درایور این دفعه استفاده کنم فقط از Intel(R) Matrix Storage Manager که درایور تو پوشه نصبش هست استفاده کنم خوبه ! حالت رو هم روی PNP بزارم ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توی خود سایت سونی گذاشته ... سری N و NR قدیمی تاجایی که من می دونم raid نیستند
امیدوارم کار بده
به هر حال من نتیجه رو با اینی که گذاشتی برات میزارم ! این لب تاپ مال دوستم هست و میگه تازه گرفتمش ! میگه 1.5 میلیون گرفته و رمش هم 3 گیگ هست و 2 دو هسته t7570 و به نظرم جدیده و مگه این nr ها قدیمی هستن !
سری nr اوایل سالبا اومدن سری sr منقرض شدن ... الان خیلی کم توی بازار هست مثلا nr 498 و nr 430
یه تحقیقی کنید موجودی بازار و ... رو متوجه میشید
ای بابا این همه هم که کند ذهن نیستم که می دونم مال من همین را میاره F10 هم که بوت اصلی است که بازم aspi توش نیست
![]()
خوب من هم فکر نکنم با اپدیت بایوس بیاد ... یه سر به بخش درایورهای سایت HP بزن
مشکل APSI با استفاده از یک نسخه استاندارد XP سازگار با اچ پی درست میشه ... دقیقا یادم نیست اما توی فروم forum.notebookreview.com کاملا آموزش داده بود که چطور این خطا برداشته خواهد شد و ویندوز عادی لود میشه
سلام دوست خوبم
آقا من یه لب تاپ توشیبا مدل a200 ch7 دارم.و روش ویستا فقط نصب شده.
من دنبال درایورهای اون برای نصب ویندوز xp هستم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
در بخش درایورها مطرح کنید
سلام به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز - واقعا ازت تشکر میکنم بابت این آموزش جامع و کاملی که دادی من به راحتی تونستم با استفاده از آموزش شما رو VAIO VGN-NS135E ا ک س پ ی رو نصب کنم
هر کدوم از دوستان این مدل داره و نتونسته درایورهاش پیدا کنه بگه من بهش بدم
با سلام
من مي خواهم ويندوز ويستا در لب تاپ sony_fw290nah را كلا فرمت كرده و دوباره پارتيشن بندي و 320 گيك را تقسيم در درايو هاي بعدي كنم و سپس ويندوز xp را نصب كنم ، راهنمائي كنيد. با تشكر.
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)