تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 1126 اولاول ... 2834353637383940414248881385381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خوب 2 تا راه حل داری
    یک به پروندت در دانشگاه مرجعه کنی و از ان کپی بگیری
    و دومی اینه که به محل پیش دانشگاهیتون مراجعه کنید
    سومی هم که بگردی پیدا کنی

داریوش جان یک سوال ایا میدانی امتحان بعدی فراگیر کی برگزار میشه از دوستان قدیم کسی رو داری؟
    من در دو راهی قرار گرفتم نمیدونم کی هست
    والا همه مشکلم اینجاس که نمیدونم کدوم پیش دانشگاهی آخر فارغ التحصیل شدم!!!
    آخه تو اون 2-3 سالی که پسته کنکور تخمه میشکستیم 4-5 جایی همینطوری این پرونده ی منو پاس دادن!

والا من که خودم تو اشناهام یه نفرم پیام نوری نیست!
    خودمم و خودم

ولی طبقه شایعات باید طرفای بهمن باشه
    دفترچش هم باید 2-3 ماه قبلش بیاد دیگه
    چه طور مگه
    سره چی گیر کردی برار؟
    مگه کلا چی هست
    روشن بگردان ما را ببینیم موضوع از چه قراره؟ هر چند خودمون هم در هنگه مفرط به سر میبریم!×!

بچه ها زیاد سخت نگیرید.
    تا جایی که من می دونم اگه از طریق سراسری پیام نور قبول شدید که به هیچ عنوان نمی تونید این دانشگاه رو همزمان با جای دیگه بخونید.چون شما کنکور سراسری دادید و جدای از نام دانشگاه قبولی باید از شرایط کنکور سراسری تبعیت کنید.و قانون کنکور سراسری اینه که به هیچ عنوان نمی تونید تحصیل همزمان در 2 دانشگاه که از طریق کنکور سراسری و آزاد دادید بکنید.اما اگه فراگیر قبول شدید قطعا می تونید تحصیل همزمان کنید.و حتی می تونید با توافق دانشگاه و نظام وظیفه تحصیل همزمان با خدمت کنید(احتمالا من هم همینکار رو می کنم)
    کسانی هم که نگران گواهی پیش دانشگاهیشون هستن بگم که اگه دسترسی مستقیم به اصلش ندارن و دانشگاه قبلیشون اصلش رو تحویل نمیده،فعلا یه کپی برابر اصل از دانشگاه بگیرن و موقع ثبت نام وضعیتشون رو بگن.اونا هم که می دونن همکاراشون(دانشگاههای دیگه) چه عتیقه هایی هستن و نمیان مارو اعدام کنن که!! نهایتش یا خودشون اقدام میکنن یا یه نامه و کوفتی میدن که بتونیم اصلش رو بگیریم.خودم هم اصل پیشدانشگاهیم هنوز توی جایی که خوندم.گواهی رو هم فقط با کارت دانشجویی بهم میدن.باید پیام نور ثبت نام کنم و کارت دانشجویی بگیرم،بعدش برم تحویل بگیرم.این از وضعیت خودم.البته اینو بگم به نظر خودم هیچ مشکلی در ثبت نامم پیش نمیاد؛چون دانشگاه قبلیم که کاردانی می خوندم مدارکم ناقص بود و ثبت نامم کردن که هیچ،الان فارق التحصیل هم شدم هنوز یه سری از مدارک رو براشون نبردم.یکیش همین اصل پیشدانشگاهی!
    در انتها هم بگم که نگران اشتغال به تحصیل هم نباشید.همونطری که توی پست های قبلی گفتیم اگه زیر 4 ترم هست درس می خونید ، فقط یه نامه اشتغال به تحصیل یا گواهی تاییدیه تحصیلی که توش نوشته تا فلان تاریخ X مقدار واحد رو پاس کرده بگیرید موقع ثبت نام حله.فقط یه نامه ای باشه نشون بده که شما از لحاظ نظام وظیفه مشکلی ندارید.اصلا فلسفه این اشتغال به تحصیلا همینه که مشخص شه نظام وظیفه کاری به کارتون نداره.
    امیدوارم که از نگرانی در اومده باشید
    به! برادر بدترش کردی که!
    من که اونجا گفتم که

اینکه از طریقه پیام نور هست هیچ به سراسری کاری نداریم

من الان ترمه 7 کارشناسی هستم (ازاد)

حالا که از 4 ترم بیشترم باید چی کار کنم! ندانم!

مورده بعدی هم اینه که گویا مدرکه اصله چه دیپلم چه پیش دانشگاهی رو بدونه کارته معافی نمیدن!
    یعنی اونم هیچ

میمونه موقتش که اونم دسته دانشگاه تو گاوصندوقه!

خلاصه تا اینجاش که همه نوعه منفی بوده! ببینم آخرش به کجا میرسه

واقعا خاک بر سرشون با این برنامه ریزی و اطلاعی رسونیشون که همه چیشون ناقصه

حذف و اضافه شروع شده یا نه ؟؟ قرار بود از 10 مهر شروع بشه ولی واسه من هنوز باز نشده مال شما هم اینطوریه ؟؟

والا من که تو انتخاب واحده دذانشگاه آزادم هم موندم هنوز انتخاب واحد نکردم
    چه برسه به این

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یعنی طرفای آذر ماه میاد خدا کنه من شروع کنم به خوندن من کار دارم اما درس نمیخونم البته قبول نشدم از این بابت اگر قبول میشدم دیگه مشکلی نداشتم کیفم کوک بود
    ممنون از راهنماییتان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داریوش جان من هنوز یه چیزی رو دقیقا متوجه نشدم.اگه ترم 7 دانشگاه آزادی و از طریق کنکور سراسری دانشگاهها،پیام نور قبول شدی متاسفانه قبولیت 100% لغو هست.چون اگر هم بذارن تحصیل همزمان کنی باز هم کارت با نظام وظیفه مشکل می خوره.اگه خود فراگیر هم قبول شدی باز هم قبولیت 100% لغو هست.چون 2 سال توی پیام نور زودتر باید شرکت می کردی.یعنی زمانی که ترم 4 بودی.اگه بازم اشتباه متوجه شدم منظورتو دقیق بگو.البته اینو بگم که من فرضم رو اینه که مشمولی.اگه سربازی رفتی یا معاف شدی بحثش جداست

4. این کاربر از hamed_aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از همه دوستان
    من امروز شخصا رفتم دانشگاه پیام نور هم از مسئول نظام وظیفه سوال کردم هم از مسئولین آموزش.
    در مورد مدارک دیپلم اینا اصلش لازم نیست شما فقط گواهی اونا رو میارید که میتونید برید آموزش و پرورش یا مراکز پیشدانشگاهیتون بگیرید.و بهتون میدن این گواهی رو.ولی وقتی ثبت نام کردین تو پیام نور تقاضا میدید و پیام نور هم بهتون نامه میده و کل مدارکتون رو آموزش و پرورش بعد یک ماه پست میکنه به خود دانشگاه پس نگران این موضوع نباشید.
    در مورد نظام وظیفه هم مشکلی نیست شما اگه الان دانشجوی هر دانشگاهی هستید میتونید همزمان با اون پیام نور رو برید و یه کپی یا همون کارت معافیتی رو که دانشگاه اولتون براتون صادر کرده موقع ثبت نام همراه داشته باشید .که اگه برید دانشگاتون و از مسئول نظام وظیفه بپرسید واستون راست و ریست میکنه احتمالا گواهی اونم قابل قبوله.
    و در مورد بقیه مشمولین هم اگه غیبت نداشته باشید همزمان با خدمت میتونن ثبت نام کنن و درسشون رو هم بخونن.فقط کلیه واحد های عملی رو باید حتما سر کلاس حاضر بشن.اگرم غیبت داشته باشن به هیچ عنوان حق تحصیل همزمان با خدمت رو ندارن.
    والسلام
    آقا داریوش و حامد و بی خانمان عزیز شما مشکلی نیست کارتون
    Last edited by gaxter; 02-10-2008 at 19:35.

6. 3 کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

داریوش جان من هنوز یه چیزی رو دقیقا متوجه نشدم.اگه ترم 7 دانشگاه آزادی و از طریق کنکور سراسری دانشگاهها،پیام نور قبول شدی متاسفانه قبولیت 100% لغو هست.چون اگر هم بذارن تحصیل همزمان کنی باز هم کارت با نظام وظیفه مشکل می خوره.اگه خود فراگیر هم قبول شدی باز هم قبولیت 100% لغو هست.چون 2 سال توی پیام نور زودتر باید شرکت می کردی.یعنی زمانی که ترم 4 بودی.اگه بازم اشتباه متوجه شدم منظورتو دقیق بگو.البته اینو بگم که من فرضم رو اینه که مشمولی.اگه سربازی رفتی یا معاف شدی بحثش جداست
    اطلاعاتتون درسته.فک کنم داریوش هم مثل ما فراگیر شرکت کرده بود.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

یعنی طرفای آذر ماه میاد خدا کنه من شروع کنم به خوندن من کار دارم اما درس نمیخونم البته قبول نشدم از این بابت اگر قبول میشدم دیگه مشکلی نداشتم کیفم کوک بود
    ممنون از راهنماییتان
    بچه بیشین سره درس و مشقت
    البته واقعا هم چیزی نداره ها
    من همونطور که اشاره کردم دو فته کمتر اونم شبی 2-3 ساعت بقله کامپیوتر خوندم
    انتخابه خوب بکن
    قبولی ایشالله

بابا به جونه خودم سراسری کلا هیچ چیش به گروهه خونیه من نمیخوره
    امیدوارم یه خبری بشه

خوب آخه این مردم آزارها که نگفتن 4 ترم بیشتر نباید گزشته باشه که

الان برای خودشون شب خوابیدن صبح فتوا دادن
    ممنون از همه دوستان
    من امروز شخصا رفتم دانشگاه پیام نور هم از مسئول نظام وظیفه سوال کردم هم از مسئولین آموزش.
    در مورد مدارک دیپلم اینا اصلش لازم نیست شما فقط گواهی اونا رو میارید که میتونید برید آموزش و پرورش یا مراکز پیشدانشگاهیتون بگیرید.و بهتون میدن این گواهی رو.ولی وقتی ثبت نام کردین تو پیام نور تقاضا میدید و پیام نور هم بهتون نامه میده و کل مدارکتون رو آموزش و پرورش بعد یک ماه پست میکنه به خود دانشگاه پس نگران این موضوع نباشید.
    در مورد نظام وظیفه هم مشکلی نیست شما اگه الان دانشجوی هر دانشگاهی هستید میتونید همزمان با اون پیام نور رو برید و یه کپی یا همون کارت معافیتی رو که دانشگاه اولتون براتون صادر کرده موقع ثبت نام همراه داشته باشید .که اگه برید دانشگاتون و از مسئول نظام وظیفه بپرسید واستون راست و ریست میکنه احتمالا گواهی اونم قابل قبوله.
    و در مورد بقیه مشمولین هم اگه غیبت نداشته باشید همزمان با خدمت میتونن ثبت نام کنن و درسشون رو هم بخونن.فقط کلیه واحد های عملی رو باید حتما سر کلاس حاضر بشن.اگرم غیبت داشته باشن به هیچ عنوان حق تحصیل همزمان با خدمت رو ندارن.
    والسلام
    دسته شما درد نکنه
    ایشالله 100 درصدیه؟

اینقد تو این مدت حرف های ضده نقیض شنیدم که هنگم! دانشگاه پیام نور هم نمیدونم این طرفا کجاس امار بگیرم

فقط منظورتونه از قسمته
    bold
    رو متوجه نشدم! کارته دانشجویی منظورتونه یا گواهی اشتغال به تحصیل یا چیزه دیگه ای؟

راستی من 1 سالی میشه که کارتم رو تمدید نکردم ها

اگه اون موضوعه مدرکه معادله پیش زیاد طول میکشه زودتر بریم دنبالش

من الان برم آخرین پیش دانشگاهیه شبونم اونا میدن بهم این موقت رو؟ یکی برای دانشگاه قبلا گرفتم ها؟

اطلاعاتتون درسته.فک کنم داریوش هم مثل ما فراگیر شرکت کرده بود.
    اگه آقـــــــــــــــــــا قبول کنه و با اجازه بزرگترها گویا بله!

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون از همه دوستان
    والسلام
    ممنون
    منم مثل داریوش برام سواله که بالاخره گواهی اشتغال به تحصیل ببریم با کارت دانشجویی بسه ؟
    در ضمن..من یه کپی از گواهی پیشدانشگاهی دارم..همونو ببرم قبول میکنن یا حتما دبیرستان باید نامه بده ؟ به نظرتون کپی از نامه معتبر تر نیست ؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه بیشین سره درس و مشقت
    البته واقعا هم چیزی نداره ها
    من همونطور که اشاره کردم دو فته کمتر اونم شبی 2-3 ساعت بقله کامپیوتر خوندم
    انتخابه خوب بکن
    قبولی ایشالله

بابا به جونه خودم سراسری کلا هیچ چیش به گروهه خونیه من نمیخوره
    امیدوارم یه خبری بشه

خوب آخه این مردم آزارها که نگفتن 4 ترم بیشتر نباید گزشته باشه که

الان برای خودشون شب خوابیدن صبح فتوا دادن

دسته شما درد نکنه
    ایشالله 100 درصدیه؟

اینقد تو این مدت حرف های ضده نقیض شنیدم که هنگم! دانشگاه پیام نور هم نمیدونم این طرفا کجاس امار بگیرم

فقط منظورتونه از قسمته
    bold
    رو متوجه نشدم! کارته دانشجویی منظورتونه یا گواهی اشتغال به تحصیل یا چیزه دیگه ای؟

راستی من 1 سالی میشه که کارتم رو تمدید نکردم ها

اگه اون موضوعه مدرکه معادله پیش زیاد طول میکشه زودتر بریم دنبالش

من الان برم آخرین پیش دانشگاهیه شبونم اونا میدن بهم این موقت رو؟ یکی برای دانشگاه قبلا گرفتم ها؟

اگه آقـــــــــــــــــــا قبول کنه و با اجازه بزرگترها گویا بله!
    کارت دانشجویی نه.شما اگه برید قسمت نظام وظیفه دانشگاتون و موضوع رو بهشون بگید اونا میدونن چی کار کنن.کارت یا برگه یا تقاضای معافیت تحصیلی که دانشگاهتون 3 4 سال پیش واستون از حوزه نظام وظیفه گرفته که شما تا 6 سال معافیت تحصیلی دارید.پیام نور این رو میخواد یا اصلش یا گواهی اون رو که خود دانشگاه ازادتون بهتون میده.موقع ثبت نام پیام نور شاید حتی گواهی اشتغال به تحصیل هم قبول کردن.اگه قبول نکردن همون کارت معافیت تحصیلی رو جور کنید ببرید.
    در مورد گواهی فراغت از تحصیل پیش دانشگاهی بله شما برید مرکز پیش دانشگاهی که اونجا مدرکتون رو گرفتید و بگید یه گواهی فراغت از تحصیل واسه ثبت نام پیام نور میخوام و اونا هم بهتون میدن.در مورد دیپلم باید به آموزش و پرورش مراجعه کنید.نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد. اینا چیزایی بود که امروز پرسیدم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

کارت دانشجویی نه.شما اگه برید قسمت نظام وظیفه دانشگاتون و موضوع رو بهشون بگید اونا میدونن چی کار کنن.کارت یا برگه یا تقاضای معافیت تحصیلی که دانشگاهتون 3 4 سال پیش واستون از حوزه نظام وظیفه گرفته که شما تا 6 سال معافیت تحصیلی دارید.پیام نور این رو میخواد یا اصلش یا گواهی اون رو که خود دانشگاه ازادتون بهتون میده.موقع ثبت نام پیام نور شاید حتی گواهی اشتغال به تحصیل هم قبول کردن.اگه قبول نکردن همون کارت معافیت تحصیلی رو جور کنید ببرید.
    در مورد گواهی فراغت از تحصیل پیش دانشگاهی بله شما برید مرکز پیش دانشگاهی که اونجا مدرکتون رو گرفتید و بگید یه گواهی فراغت از تحصیل واسه ثبت نام پیام نور میخوام و اونا هم بهتون میدن.در مورد دیپلم باید به آموزش و پرورش مراجعه کنید.نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد. اینا چیزایی بود که امروز پرسیدم.
    مرسی

اخه همه ی مشکله من و این دو دلی ها از این جا منشا میگیره که از مسیوله آموزشه دانشگاهمون پرسیدم و گفت اصلا نمیشه دو تا دانشگاه رو با هم خوند

وگرنه که ........

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آخه حوصله ندارم برم دبیرستان !! چه کاریه حالا فردا میزنگم ببینم اگه بشه همون کپی رو ببرم
    در مورد گواهی هم فکر کنم همون گواهی اشتغال به تحصیل باشه آخه من هر ترم برای بیمه ، گواهی اشتغال به تحصیل بهشون میدادم..حالا با این حال محض احتیاط بهشون میگم همون برگه رو بدن اگه نه که گواهی میگیرم .
    تو دفترچه هم اگه دقت کرده باشید تو بند 8 نوشته : گواهی اشتغال به تحصیل
    مرسی

اخه همه ی مشکله من و این دو دلی ها از این جا منشا میگیره که از مسیوله آموزشه دانشگاهمون پرسیدم و گفت اصلا نمیشه دو تا دانشگاه رو با هم خوند

وگرنه که ........
    به اونا اصلا ربطی نداره ! نمیدنم رو چه حسابی رفتی از اونا پرسیدی !! آخه اونا ته پیازن یا سر پیاز ؟! شما هم کارایی میکنیا ما تو پیام نور قبول شدیم پس همه مسائل پیرامون اون به پیام نور ربط داره نه آزاد . معافیت رو پیام نور قراره بده نه اونا که بخوان ناز کنن
    Last edited by !Bikhaneman!; 03-10-2008 at 10:13.

13. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •