تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 79 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 782

نام تاپيک: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام.

من همچین جسارتی به هیچ استادی نکردم...خیلی هم استادان دانشگاهارو دوست دارم.و احترام بسیاری بهشون میذارم.
    توی خارجم باشه اون فقط چند ساعت وقتشو در اختیار شما میذاره.
    من حرفم کلی بود...
    نذارید پیشرفت بیاد دنبالتون خودتون برید دنبالش...
    حالا استادتون میخواد بهترین یا بدترین باشه...وقتی خودتون نرید دنبالش به جایی نخواهی رسید.
    اینا یه مشت حرف نیست تجربه ی من و افرادی هست که سالها روی پروژه های مختلف زحمت کشیدیم.
    اگر شما با پیشرفت در دانشگاه راضی میشید من حرفی ندارم...
    راستی اونایی که مهندسی خوندن و به جایی رسیدن با پیشرفت خودشون بوده نه دانشگاه....برید تحقیق کنید...ببینید کسی رو پیدا میکنید که کارش خوب باشه و بگه من همه ی اینارو از دانشگاه یاد گرفتم؟
    موفق باشید.
    دوست عزیز اینکه شما می فرمایید دانشگاه بجای پیشرفت پسرفت میاره یک توهین هست اول به خود من بعد به تمام سیستم دانشگاهی مهندسی که فقط کد نویسی نیست یک مهندس باید یک سری دروس رو حتما بخونه حالا چه با دانشگاه باشه چه بدون دانشگاه خوبیش اینه که دانشگاه راه رو نشون میده حالا شما می گی من دانشگاه نرفته طراحی الگوریتم-ساختمان داده-ذخیره و بازیابی-پایگاه داده-معماری کامپیوتر-نظریه زبانها-طراحی کامپایلر و .... رو خودم می خونم و راهم و پیدا می کنمدیگه ربط داره به خود جنابعالی و پشتکارت بعد اینکه اصلا کار دانشگاه یاد دادن کدنویسی به من یا شما نیست کارش ساخت یک مهندس هست نه کد نویس سر درس گرافیک کامپیوتری بود که دخترک پا شده می گه چرا بجای این درس مسخره به ما فوتوشاپ یاد نمی دین یعنی من این و که شنیدم مخم سوت کشید استاد بد بخت هم داشت حرف حالیش می کرد!
    به هر حال بحث و ادامه نویم بهتره تاپیک از مسیرش منحرف می شه!
    فعلا

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بد نیست نگاهی هم به پست های زیر بیندازید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    من حدود 6 ماه فیکس با سیلورلایت کار کردم و واقعاً لذت و قدرتی که در این نرم افزار دیدم در فلش ادوب ندیدم.
    و الان 6 ماه هست که روی WPF تمرکز کردم.
    بعد از اینکه کارم با mvvm تموم شه میرم سمت وبی که قبلاً روش بودم(فقط به خاطر بازار کار).
    و اینو به صراحت میتونم بگم که شیرینی ای که سیلورلایت و WPF به من دادند Asp.net و وب نداده.

راستی برداشت بد نکنید لطفاً من خودم دانشجو هستم!
    موفق و سربلند باشید در پناه حق.
    Last edited by عــــلی; 16-09-2011 at 00:04.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

لطفا پاک بشه...
    Last edited by Mehran NZ; 16-09-2011 at 12:56.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من میخوام این خبر جدید شمارو که خوندید ببینم.
    چون سیلورلایت هر ماه آپدیت و ورژن جدید داره و اگه دات نت 4 نصب کرده باشی خواهی دید که WPF بسیار پیشرفت کرده و همینطور در vs 2010 sp1 که آخرین نسخه ی ویژوال استادیو هست.
    WPF,WCF,Windows Service اینا بخشهای بسیار مهم و جدید مایکروسافت هستند فکر نمیکنم باهاشون کار کرده باشید.
    من پیشنهادم روی WPF مایکروسافت هست.بخاطر شیرینی برنامه نویسی و علاقه ای که ایجاد میکنه میگم.
    برادر شما مثل اینکه زیاد اخبار رو دنبال نمی کنید الان نود درصد اخبار در مورد گرد و خاکی هست که مایکروسافت این روزها به پا کرده چیزی که می تونم 100% بهتون بگم اینه که سیلورلایت دورش تموم شده و جاش روHTML5 گرفته Metro هیچ پلاگینی رو ساپورت نخواهد کرد (فلش رو هم ساپورت نخواهد کرد) در مورد بقیه مسائل و دسکتاپ و .....هم اینجا جاش نیست تا جایی که خودم فهمیدم تو وبلاگم توضیح دادم ولی خوب حرف و حدیث خیلی زیاده مثلا یکی می گه C# نیتیو هست یکی می گه نیست و ... باید موند و دید چی می شه!
    کد:
    شخصا حوصله ندارم ولی خواستین یه تاپیک بزنید که دوستان دیگه هم بیان که یه بحث تخصصی تخصصی بشه کرد چون بحث خیلی مهمی هستش کلا تمایل ندارم اینجا هیچ بحثی انجام بدم!
    در اخر اینم لینکهایی که خواستین خودتون سرچ کنید برای مقالات و بحثهایی که بعد از 13 ام سپتامبر 2011 هستند این یک نمونه کوچیک هست خبراش همه جا هست دیگه سرچ کردن می خواد مثل windows 8 silverlight یا چیزهایی از این قبیل
    این یک نمونه قبل از 13ام سپتامبر
    کد:
    کد:
    بعد از 13 سپتامبر
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اینم وبلاگ رسمی
    کد:
    یه مقاله در مورد ویژوال استادیوی جدید و چند مقاله دیگه از i-programmer
    کد:
    کد:
    کد:
    هنوز ویندوز 8 نیومده خیلی از مطالبش هم گنگ هست ولی تنها چیزی که توی تمام مقالاتی که در این مورد خوندم اشتراک داشتن تموم شدن دوره سیلور لایت بود منم از اولش بحثم سر برنامه نویسی وب بوده نه دسکتاپ!
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

ممنونم.
    شما اینهمه لینک از وبلاگ و سایت های ایرانی و خارجی دادید.
    ولی من یه لینک از خود میاکروسافت دادم...
    کد:
    دیگه قضاوت رو میذارم دست خودتون.از کجا میدونید و مطمعن هستید که این مطالب معتبرند؟منم میتونم یه سایت بزنم و علیه مایکروسافت نقشه بچینم ولی صدق حرفاتون و این اخبار رو باید از خود شرکت میاکروسافت بگیرید و نه هیچ سایتی.
    شخصا حوصله ندارم ولی خواستین یه تاپیک بزنید که دوستان دیگه هم بیان که یه بحث تخصصی تخصصی بشه کرد چون بحث خیلی مهمی هستش کلا تمایل ندارم اینجا هیچ بحثی انجام بدم!
    منم موافقم ولی بحثتونو میتونید همینجا ادامه بدید...چون این مسائل زود حل و فصل میشه و نیازی به بحث زیادی نیست.
    من چندتا از دوستان با تجربه رو خبر میکنم ببینم نظر اونا چیه.
    با تشکر.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برادر شما مثل اینکه زیاد اخبار رو دنبال نمی کنید الان نود درصد اخبار در مورد گرد و خاکی هست که مایکروسافت این روزها به پا کرده چیزی که می تونم 100% بهتون بگم اینه که سیلورلایت دورش تموم شده و جاش روHTML5 گرفته Metro هیچ پلاگینی رو ساپورت نخواهد کرد (فلش رو هم ساپورت نخواهد کرد) در مورد بقیه مسائل و دسکتاپ و .....هم اینجا جاش نیست تا جایی که خودم فهمیدم تو وبلاگم توضیح دادم ولی خوب حرف و حدیث خیلی زیاده مثلا یکی می گه C# نیتیو هست یکی می گه نیست و ... باید موند و دید چی می شه!
    کد:
    در اخر اینم لینکهایی که خواستین خودتون سرچ کنید برای مقالات و بحثهایی که بعد از 13 ام سپتامبر 2011 هستند این یک نمونه کوچیک هست خبراش همه جا هست دیگه سرچ کردن می خواد مثل windows 8 silverlight یا چیزهایی از این قبیل
    این یک نمونه قبل از 13ام سپتامبر
    .................................................. .................................................. ..................

هنوز ویندوز 8 نیومده خیلی از مطالبش هم گنگ هست ولی تنها چیزی که توی تمام مقالاتی که در این مورد خوندم اشتراک داشتن تموم شدن دوره سیلور لایت بود منم از اولش بحثم سر برنامه نویسی وب بوده نه دسکتاپ!
    موفق باشید
    دیروز در کنفرانس Build ماکروسافت مشخص شد کلاً ماکروسافت به‌طور کل مفهوم Desktop Application رو تغییر داده.
    WinRT (Runtime جدید ویندوز 8) به صورت Native‌ از Html 5 و Js و همچنین #C و VB در کنار تکنولوژی‌های بر پایه XAML پشتیبانی می‌کنه دقت کنید که این ربطی به .NetFramework نداره و به صورت Native‌ این پشتیبانی در Runtime API ویندوز قرار داده شده.

این خبر عالی بود هم برای توسعه دهندگان وب و هم برای توسعه دهندگان Silverlight و WPF. (هوررااا )

اگر ندیدین بهتون توصیه می‌کنم حتماً Keynote روز اول کنفرانس Build رو ببنید واقعاً عالی بود.
    کد:
    Last edited by Guts; 16-09-2011 at 13:52.

7. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دیروز در کنفرانس Build ماکروسافت مشخص شد کلاً ماکروسافت به‌طور کل مفهوم Desktop Application رو تغییر داده.
    WinRT (Runtime جدید ویندوز 8) به صورت Native‌ از Html 5 و Js و همچنین #C و VB در کنار تکنولوژی‌های بر پایه XAML پشتیبانی می‌کنه دقت کنید که این ربطی به .NetFramework نداره و به صورت Native‌ این پشتیبانی در سرویس‌های ویندوز قرار داده شده.

این خبر عالی بود هم برای توسعه دهندگان وب و هم برای توسعه دهندگان Silverlight و WPF. (هوررااا )
    چطور به .Net ربطی نداره؟اصولا دیگه .Net در سیستم جدید هیچ جایی نداره یعنی شما نمی تونی با دات نت برنامه بنویسی و بعد روی مترو اجراش کنی در کل دات نت جاش رو به WinRT داده
    برای توسعه دهندگان WPF هم از یک لحاظ خوبه و از یک لحاظ هم بد چون ترکیب شده و نیتیو شده و ...از این لحاظ خوبه ولی هر برنامه ای که تا حالا نوشتن بی استفاده خواهد بود مگر اینکه بخوان روی سیستم قدیمی دسکتاپ اجراش کنن SilverLight هم که دیگه نابود شدست از چه لحاظ می گید که برای توسعه دهندگانش خوب شده؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چطور به .Net ربطی نداره؟اصولا دیگه .Net در سیستم جدید هیچ جایی نداره یعنی شما نمی تونی با دات نت برنامه بنویسی و بعد روی مترو اجراش کنی در کل دات نت جاش رو به WinRT داده
    برای توسعه دهندگان WPF هم از یک لحاظ خوبه و از یک لحاظ هم بد چون ترکیب شده و نیتیو شده و ...از این لحاظ خوبه ولی هر برنامه ای که تا حالا نوشتن بی استفاده خواهد بود مگر اینکه بخوان روی سیستم قدیمی دسکتاپ اجراش کنن SilverLight هم که دیگه نابود شدست از چه لحاظ می گید که برای توسعه دهندگانش خوب شده؟!
    دوست عزیز انگار متوجه نشدی من چی نوشتمٰ نه؟ شما هم می‌تونی برنامه‌تون رو بر پایه HTML5 و JS بنویسی و هم می‌تونی اگر خواستی WPF و یا Silverlight بنویسی؛ برای ساخت برنامه‌های Metro هم برای راحتی ماکروسافت تمپلیت‌های Metro رو به VS 2011 و .Net 4.5 اضافه کرده.
    در ضمن .Net جایی نداره یعنی چی؟! تازه ماکروسافت نسخه‌ی 4.5 رو همراه VS 2011 برای Preview داده فقط ویندوز RunTime به صورت Native از تمامی این تکنولوژی‌ها و البته پشتیبانی از زبان‌هایی مثل #C یا VB هست، فقط یسری APIهای .Netframework باید برای انطباق با WinRT تغییر کنه و میشه با استفاده از .NEt کامپونت‌های WinRT ساخت؛ یکی دیگه از بخش‌های مهم WinRT که اگر SIlverlight کار کرده باشین با این مفهوم آشنایی دارین هندل کردن APIهای Sync به‌صورت Async هست که تأثیر فوق‌العاده‌ای در اجرای نرم‌افزاهای بر پایه Silverlight و یا Js داره.
    در ضمن یکی از اولین اهداف ماکروسافت Compatibility کامل با برنامه‌های Windows 7 هست و خوده Steven Sinofsky خیلی تأکید می‌کرد که Windows 8 کاملاً با نرم‌افزارهای بر پایه Windows 7 سازگاره.
    Last edited by Guts; 16-09-2011 at 14:37.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز انگار متوجه نشدی من چی نوشتمٰ نه؟ شما هم می‌تونی برنامه‌تون رو بر پایه HTML5 و JS بنویسی و هم می‌تونی اگر خواستی WPF و یا Silverlight بنویسی؛ برای ساخت برنامه‌های Metro هم برای راحتی ماکروسافت تمپلیت‌های Metro رو به VS 2011 و .Net 4.5 اضافه کرده.
    در ضمن .Net جایی نداره یعنی چی؟! تازه ماکروسافت نسخه‌ی 4.5 رو همراه VS 2011 برای Preview داده فقط ویندوز RunTime به صورت Native از تمامی این تکنولوژی‌ها پشتیبانی می‌کنه یعنی شما اگر با برنامه Silverlight برای محیط Metro ویندوز 8 بنویسی برنامتون بدون مشکل Compatibility و با پرفرمنس عالی در سیستم مقصد کار می‌کنه. در ضمن یکی از اولین اهداف ماکروسافت Compatibility کامل با برنامه‌های Windows 7 هست و خوده Steven Sinofsky خیلی تأکید می‌کرد که Windows 8 کاملاً با نرم‌افزارهای بر پایه Windows 7 سازگاره.
    نه برادر اینجوری که شما می گین نیست بله من هم می دونم 100% Compatible هست ولی فقط روی محیط دسکتاپ معمولیش روی Metro اینها کار نمی کنن نه دات نت نه WPF نه سلورلایت هیچ کدوم با مترو کار نمی کنن از اون طرف برنامه ای هم که برای Metro می نویسی روی محیط دسکتاپ معمولی کار نمی کنه!
    اینم مطلب رسمی خود مایکروسافت در مورد ابزارهای پلاگین مانند مثل سیلورلایت و فلش و .....
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان در این کنفرانس Build اتفاقات بزرگی افتاد یکی یه تاپیکی چیزی بزنه در مورد مباحث مهم این کنفرانس گفتگو کنیم.
    برای دوستانی هم که نمیدونن بگم کنفرانس Build ماکروسافت برای اولین بار امسال برگزار شد و در اصل یک گردهمایی بزرگ برای توسعه‌دهندگان و برنامه‌نویسانه و امسال تمرکز کنفرانس بر روی Windows 8 و تکنولوژی‌های مرتبطش بود که واقعاً کار بزرگی ماکروسافت در این زمینه انجام داده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •