من میخوام این خبر جدید شمارو که خوندید ببینم.
چون سیلورلایت هر ماه آپدیت و ورژن جدید داره و اگه دات نت 4 نصب کرده باشی خواهی دید که WPF بسیار پیشرفت کرده و همینطور در vs 2010 sp1 که آخرین نسخه ی ویژوال استادیو هست.
WPF,WCF,Windows Service اینا بخشهای بسیار مهم و جدید مایکروسافت هستند فکر نمیکنم باهاشون کار کرده باشید.
من پیشنهادم روی WPF مایکروسافت هست.بخاطر شیرینی برنامه نویسی و علاقه ای که ایجاد میکنه میگم.
برادر شما مثل اینکه زیاد اخبار رو دنبال نمی کنید الان نود درصد اخبار در مورد گرد و خاکی هست که مایکروسافت این روزها به پا کرده چیزی که می تونم 100% بهتون بگم اینه که سیلورلایت دورش تموم شده و جاش روHTML5 گرفته Metro هیچ پلاگینی رو ساپورت نخواهد کرد (فلش رو هم ساپورت نخواهد کرد) در مورد بقیه مسائل و دسکتاپ و .....هم اینجا جاش نیست تا جایی که خودم فهمیدم تو وبلاگم توضیح دادم ولی خوب حرف و حدیث خیلی زیاده مثلا یکی می گه C# نیتیو هست یکی می گه نیست و ... باید موند و دید چی می شه!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شخصا حوصله ندارم ولی خواستین یه تاپیک بزنید که دوستان دیگه هم بیان که یه بحث تخصصی تخصصی بشه کرد چون بحث خیلی مهمی هستش کلا تمایل ندارم اینجا هیچ بحثی انجام بدم!
در اخر اینم لینکهایی که خواستین خودتون سرچ کنید برای مقالات و بحثهایی که بعد از 13 ام سپتامبر 2011 هستند این یک نمونه کوچیک هست خبراش همه جا هست دیگه سرچ کردن می خواد مثل windows 8 silverlight یا چیزهایی از این قبیل
این یک نمونه قبل از 13ام سپتامبر
کد:
کد:
بعد از 13 سپتامبر
کد:
کد:
کد:
کد:
اینم وبلاگ رسمی
کد:
یه مقاله در مورد ویژوال استادیوی جدید و چند مقاله دیگه از i-programmer
کد:
کد:
کد:
هنوز ویندوز 8 نیومده خیلی از مطالبش هم گنگ هست ولی تنها چیزی که توی تمام مقالاتی که در این مورد خوندم اشتراک داشتن تموم شدن دوره سیلور لایت بود منم از اولش بحثم سر برنامه نویسی وب بوده نه دسکتاپ!
موفق باشید