آقا من این بازیو تازه تونستم نصب کنم هنوز هیچی نشده موتادش شدم. عجب چیزیه!!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه nfs رو خیلی قبول دارم . ولی خداییش nfs رو کرده تو داشبورد و درم بسته
آقا من این بازیو تازه تونستم نصب کنم هنوز هیچی نشده موتادش شدم. عجب چیزیه!!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه nfs رو خیلی قبول دارم . ولی خداییش nfs رو کرده تو داشبورد و درم بسته
بچه ها یه سوال حیاتی چهجوری میشه این مسابقات 24 hours رو تموم کرد من رو basic میرم اما نتونستم تا حالا ببرم . دهنم آسفالت شد الان 3 فصل و تموم کردم ولی هنوز نتونستم این مسابقرو تموم کنم.یه ماشین پورشه بهم میده که در حالت عادی به هیچ کدوم از ماشینای دیگه نمیرسم. حتی به کلاس خودم.اگه ازم جلو بیفتن دیگه رفتن.
در حالی که تمم مسابقه ها رو اول میشم . چی کار کنم؟
میتونی اون مسابقات رو skip کنی.من هیچوقت اونارو نمی رم
آخه اگه نری که فایده ای نداره . حتما باید یه لمی داشته باشه دیگه . ولی خیلی سخته .
این مسابقات سخت هستن .. اما اینطور نیست که شما میگی نمیشه رفت. خوب تا اون موقعی که مسابقه داره تو روز انجام میشه مسکلی نیست و مثل بقیه ماسبقاته ... تقریبا از اواسط ریس هوا تاریک میشه و از اینجا کمی سخت میشه که باز هم با دقت میشه اینجا رو رد کرد. شما فقط سعی کن تو کلاس خودت باشی، حتما لازم نیست اول بشی...
خوب تو بهترین ماشین رو بگیر تو بهترین کلاس. اسمشو یادم نیست.اون کارتو راه میندازه. به نظر من مسابقاتش از حالت عادی راحت تره. فقط چون 24 دقیقه طول می کشه خیلی خستت می کنه. ولی این مسابقات رو از دست نده. من همه ی این مسابقات رو می رفتم. خیلی به رتبت تو لیست کمک می کنه.
با سلام به همه
من یک دفعه در ویندوز قبلی grid را نصب کردم
بعدش ویندوز را عوض کردم
ولی حالا که می خواهم بازی کنم ، اجرا میشه ولی بازیش صدا نداره
میرم توی setting نوشته که hardware acceleration = off
هرکاری می کنم نمیشه on کرد
مثله سایه هست ، نمیشه تغییر داد
آیا راهی هست که صدا دوباره بیاید ؟
فکر کنم directx رو از dvd نصب کنی درست شه.
عزیزم ، من اگه dvd اش را داشتم دوباره نصب می کردم تا صداش بیاد
میشه Directx دیگه ای معرفی کنی ؟
پس تو اینترنت سرچ کن.یا dvd رو از یکی قرض بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)