میگم یکی تراینر ورژن انگلیسی رو نداره رسیدم مرحله ای که تیغه رو میشه آتیشی کنی لامصبا میترکونن
میگم یکی تراینر ورژن انگلیسی رو نداره رسیدم مرحله ای که تیغه رو میشه آتیشی کنی لامصبا میترکونن
ببین این به دردت میخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pcali جان اتفاقا دیشب این رو دان کردم ولی تا میرم توی بازی و یه تیر یا تیغ میندازم از بازی میپره بیرون
یه چند تا دیگش رو واسم جور کن
و یا فقط جونش بینهایت بشه واسم کفایت میکنه
بچه ها این غول بیابونی (آدم آهنی) چجوری کشته میشه؟آر پی جی باید به کجاش بخوره تا دردش بیاد؟
اگه منظورت همون آدم آهنی های 4پا هستش باید به اونجایی که ازش شلیک می کنه بزنی یه با دو بارم کافیش نیس باس زیاد بزنیش.بچه ها این غول بیابونی (آدم آهنی) چجوری کشته میشه؟آر پی جی باید به کجاش بخوره تا دردش بیاد؟![]()
اون رو با 6-7 تا RPG لهش کردم رفت حالا گیر کردم تو این غولی که توی کلیسا هست
که شنیدم باید آتیشش بزنیم با تیغه آتشین ولی هر چی آتیشش میزنم عین گاو دوباره میره بالا واسم سنگ پرت میکنه
باید کار خاصی انجام بدم؟؟؟
شما اواه اول که میزنیدش و از بالای ستونا میفته باس بدویی بری نزدیکش یه سری دکمه میگه بزنی
بعد اون دیگه دنبالت می کنه و با سنگ میزندت. تو این حین تیغه آتیشی یا الکتریکی تو شارژ کن و یه میلیون بار بهش بزن می میره.
اتفاقا موقعی که میزنمش و میاد پایین میرم طرفش ولی بهم نمیگه باید چه دکمه ای رو بزنم
باید برم روبروش یا پشتش یا کنارش کجاش باید برم؟؟؟
روبروش...............
آره ممنون ردش کردم نکبت رو ولی موقعی که میاد پایین با همون تیغه آتشین به صورت قدرتی 7-8 تا بهش بزنی وجدانش اسیر میشه و از بین میره
الان اون مرحله ای که 10 دقیقه وقت داریم تا فرار کنیم میشه بگید بعد از اینکه با تیغه الکتریکی در اونور رو باز کردیم چه جوری خودمون باید بریم اونور؟؟؟
میشه دقیقا بگی کجا؟
آشنا نمی زنه!
والا دره که باز میشه مستقیم میری دمو اجرا میشه بهت تایم میده در ری بعد از اتاقی که توش بودی و زامبیا سرت میرزن فرار میکنی وارد راهرو اصلی میشی یه سکو در انتها سمت راسته که ازش بالا میری وقتی تا تهش برسی دوباره تو دمو میره و تموم.
البته اگه درست گفته باشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)