این برنامه در مرحله آخر کار نمیکنه دانلود نکنین
این برنامه در مرحله آخر کار نمیکنه دانلود نکنین
سلام دوستان این دوستمون درست میگن
کار نمیده
لطفا دوستان دیگه هم راهنمایی کنن
یا اینکه لا اقل بگن چیکار کنیم؟!
ممنون
Last edited by soheil_atish; 15-02-2009 at 10:11. دليل: .
هيچ كدومتون درست نميگيد ...تا حالا خيلي از كاربر ها از برنامه استفاه كردند...آموزش رو واسه اين گذاشتند كه ياد بگيريد...
دوستان هیچ مشکلی نداره و به راحتی حتی راحت تر از اسمارت کام نصب و اجرا میشه .....
شما ارورهایی که میگیرید بفرمائید یا یه اسکرین شات ازش بزارید تا بشه کمکتون کرد ....
قبلا نقشه های گارمین gpx بود و من کار میکردم باش. این جدیده gmapsupp.img هستش؟ تو garmin کپی کردم اما نقشه را نمیبینه؟
البته آنتن gps یه خطه همش! فکر کنم connect نمیشه. n82 v31 هم دارم. شما گفته بودی ورژن جدید n82 زود کانکت میشه؟
Last edited by higrade61; 18-02-2009 at 01:07.
بله زود كانكت ميشه...شما يه باز آموزش رو انجام بده...چون واسه نقشه جديد تا حدودي فرق ميكنه...
شاد باشي
قابل توجه دوستان باید بگم که روی ان82 کار کرد و به خوبی به ماهواره وصل شد پس اموزش نحوه راه اندازی این برنامه درست درسته
ولی من روی نقشه هیچ مکانی رو ندیدم فقط اسم خیابانها و جاده ها هستش واثری از پمپ بنزین و رستوران و این حرفاها نیست لطف کنید بگید که چه جوری باید انها رو توی نقشه بیارم؟
یه مساله دیگه اینکه این گارمینی که گذاشتید قابلیت مسیر یابی نداره یا حداقل من بلد نیستم فعالش کنم
با تشکر
سلام
نشون نميده ولي اگه تو قسمت Where To? انتخاب كنيد مسير يابي ميكنه...(البته گاهي وقتا چنان راهه دوري رو نشون ميده آدم پشيمون ميشه، كه ايراد از نقشه هست...)
شاد باشي
من هم نصب کردم ولی در remote GPS گزینه use attached GPS وجود نداره و فقط Blutooth هست.
باید چی کار کنم تا این گزینه بیاد ؟
با تشکر.
شما احتمالا اون 2 فایل رو که باید برای کرک کردن برنامه می ساختید و با پسوند unl ذخیرش می کردید رو درست نساختید. به این پست به دقت عمل کنید انشاالله درست میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)