سلام
من یک کانورتر تصویر به صوت میخواهم.لطفا اگر ممکنه برام بگذارید.
سلام
من یک کانورتر تصویر به صوت میخواهم.لطفا اگر ممکنه برام بگذارید.
سلام
من دنبال یه نرم افزار میگردم که 3gp رو به DAT تبدیل کنه
ممنون
سلام
یه سوال و یا شاید هم درخواست نرم افزار دارم که اگه جواب بدین ممنون میشم
من فایلهای مپچر شده خودم رو با DivX Convertor (که همون برنامه پایه DivX Codec هست و همراه خود برنامه نصب میشه) تبدیل می کنم
اما مشکلی که هست این برنامه قابلیت تبدیل تنها بخشی از فایل رو نداره
مثلا من نمی تونم دقیقا فایل هام رو مثلا از دقیقه 3 و ثانیه 27 شروع به تبدیل کنم
یا مثلا اگه وسط فیلم پیام بازرگانی باشه نمیشه حذفش کرد
به نظر شما بهترین نرم افزار تبدیل به DivX با حفظ همون کیفیت و البته حجم و با قابلیت های ذکر شده چیه ؟
VCDCutter / تمام ورژنها در این تاپیک :
برای جدا کردن صوت از تصویرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Allok Video to 3GP Converter + working serial
Xilisoft 3GP Video Converter v3.1.36کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو پست او در قسمت " Convert For DivX" نرم افزار های قوی ای معرفی شدن که دو تاش هم پیشنهاد شده یعنی :
Magic DVD Rip Studio Pro v8.0.8.10
DivX Pro v.6.8.4.5 XP / Vista Final Multilingual
موفق باشید ...
Last edited by huti_421; 03-10-2008 at 12:32.
سلام به همه دوستان خسته نباشید دوستان فکر کنم همه سایت....... رو بشناسن که فیلم دانلود میکنیم من هنوز نتونستم کدک هایی که اینا واسه فیلمهای کم حجمشون استفاده میکنن پیدا کنم اگه کسی میدونه یا حتی چیزی بهتر از اون سراغ داره معرفی کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس زیر ممکنه بهتون کمک کنه یکی از فیلمای کم حجمش که اطلاعات فایل رو برنامه KMPlayer نشون میده
![]()
Last edited by blacksword; 03-10-2008 at 19:55.
من یه کانورتر Mpg2 به Dat یا هر VCD formatدیگه می خوام که بتونه همزمان چند فایل رو add کنه و تک تک اون ها رو تبدیل کنه(به صورت جدا از هم).
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اینو دارم ولی موقع کنورت کردن با WinAVI تو لیست کنونتر ها و تو قسمت Advance نمیتونم اینو پیدا کنم اگه میشه لطف کن بگو کدوم اصلا روش کم حجم کردن بدون تغییر کیفیت فیلم رو آموزششو بگذار اینکه از چه کدکی باید استفاده کرد تنظیماتش چیه ممنون میشم
دوست عزیز این نرم افزار مجموعه کدک هست نه کدک خاصی
برای تبدیل کدک های زیادی هست
بهترینش divx هست که اگه نمیخوای خیلی حرفه ای تبدیل کنی کافی با هر کانورتری فقط bitrate رو دست کاری کنی تا کیفیت و سایز مناسب دستت بیاد!(1pass و 2pass بودن هم تاثیر داره 2pass کیفیت بهتری داره
درضمن برای کدک divx سرعت process هم مهمه(تو تب دوم گزینش رو میبینی) که insane بهترین سایز و کیفیت رو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)