ریسیدم به این قسمت بازی نمیدونم باید چی کار کنم اگه بگید ممنون میشم.
این هم تصویرش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ریسیدم به این قسمت بازی نمیدونم باید چی کار کنم اگه بگید ممنون میشم.
این هم تصویرش:
دوست عزیز شما باید بوسیله چراغ قوه و یک شی آرم مانند که دقیقا همانند آرم روی همین تصویری که گذاشتید که حدود شش آرم میباشد وهمه اونها باید روشن بشن از ساختمان بیرون میایید وحدود دو ارم در محوطه ساختمان و بقیه در گوشه گوشه ساختمان تا اونجایی که من یادمه میباشند خب حالا چه جوری باید این آرمها رو روی دیوار پیدا کنیم شما اگر از نسخه pc استفاده میکنی همونطور که میدونی شما با استفاده از دکمه ایکس روی صفحه کلید میتونید چشم کارکتر بازی رو در حالت سوم شخص باز وبسته کنید حالا تمام دیواریهای ساختمان رو به همین روش بررسی وبا پیدا کردن این آرمها که به صورت نامرئی هستند رو پیدا و یکی یکی بوسیله چراغ قوه و همان وسیله آرم مانند مجهز و چراغ قوه رو روشن بعدشم آرم رو به جلوی چراغ قوه برده تا آرم روی دیوار مرئی بشه این کار رو برای همه آرمها زمانی که پیداشون کردی انجام بده فقط پیدا کردن این آرمها رو دیوار ساختمان کمی مشکله یک کمی باید بگردی تا همه رو پیدا کنی بعدشم اون در باز میشه همین![]()
Last edited by pcali; 13-08-2009 at 21:43.
آقا من چشمم در اومد...همه جارو گشتم!
نتونستم پیدا کنم....راهنمایی کنید....
سلام شما اصلا هیچی پیدا کردی یا نه من فکر کنم شما قابلیت special vision رو آپگرید نکردین شما اگر
دقت کرده باشین شما یک SMS ذریافت میکنید که باید این قابلیت رو آپگرید کنید اونم بوسیله کشتن این
Evil Root های لعنتی که کشتن اونها واقعا اعصاب خرد کنه که روی نقشه طبق تصویر زیر که مکان اونها
مشخص شده فکر کنم حدود 5 یا 6 تایی باید نابو کنی بعدشم با باز وبسته کردن چشم میتونید اون آرمها
رو روی دیوار ساختمان پیدا کنید
![]()
سلام دوستان. من تو اپیزود7 قسمت آخرش گیر کردم. یه عکس هم گذاشتم. اگه میشه کامل توضیح بدید باید چیکار کنم؟
شما هم همون مشکل دوست قبلی مون رو داری داخل دو پست قبلی راجع به این مشکل
توضیح دادم![]()
دوستان تو اپیزود 5 قسمت دو وقتي سمت در ميرم يه موجودي هي خون ميبره برا يكي ديگه چكار بايد بكنم
خواهش ميكنم كمك كنيد.
ممنون دوست عزیز
شما هم همون مشکل دوست قبلی مون رو داری داخل دو پست قبلی راجع به این مشکل
توضیح دادم
اینجا رو رد کردم رسیدم به اپیزود هشتم.
اینجا رو باید چیکار کنم؟
از ساختمون رفتم بیرون سوار ماشین شدم رفتم جایی که نقشه مشخص شده بود. (سمت چپ نقشه). اونجا رسیدم به ساختمونی.
ظاهرا یه Evil Root گنده (احتمالا بزرگترینشون تو بازی بود) اونجا بود. (البته تو نقشه علامت دایره نشون داده شده)
بعد میخوام اون رو از بین به برم نمیتونم. یه پیغام میاد باید چشمام رو ببندم وقتی که میبنم میبینم یه دایره سفید رنگ دور تا دور اون ساختمون و اون Evil Root رو احاطه کرده. هر کاری میکنم که به سمتش برم نمیتونم. حتی سعی کردم دایره رو نابود کنم تا بتونم وارد محوطه بشم تا Evil Root رو نابود کنم بازم نشد!
حالا باید چیکار کنم؟
کسی مشکل منو نفهمید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)