چرا ؟
چه بلایی سرش اومده !
چند گرفتی ؟
حل میشه !
چرا ؟
چه بلایی سرش اومده !
چند گرفتی ؟
حل میشه !
وقتی گرفتمش موقع اهنگ گوشی دادن هدست قطع میشد و دوباره وصل میشد . بعضی موقع ها هم وقتی خاموشش میکردم به سختی روشن میشد . بار داشتم اهنگ گوشی میکردم دیدم خاموش شد بعد فکر کردم که شارژش تموم شده آخه 2 روز بود شارژش نکرده بودم بعد زدمش توی شارژ وقتی شارژش تموم شد خواستم روشنش کنم روشن نمیشد . بردم گارانتی . سریع هم یه عیب روش گذاشت گارنتیه . میگفت این ضربه خورده . چون هدست و وقتی میگرفت بغل گوشش تکون میداد صدا میداد . هی بهش میگم بابا این صدای دکمه هاشه قبول نمیکرد . ولی خدارو شکر بدون هزینه دارن درستش میکنن
سلام به همگی
YP-P2 Firmware Ver. 5.08 - 4th Wave
اینم ایدیت جدید برای P2 :
ورژن 5.08 بتا ولی بزودی نسخه فول عرضه میشه
لینک دانلود :
Size : 16063 KBytes / Updated : 2008-07-01
حدود 3 ساعت پیش ریلیز شده هیچ خبری از تغییراتش ندارم (فعلا) ولی بیشتر مشکلات و ناسازگاری هاش با EmoDio برطرف شده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه یرس لینک های دیگه (غیر رسمی) :
فایرم ور :
بازی ها --10.7 مگ--:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تم ها --13.7 مگ-- :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیکشنری فول --257 مگ--:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیکسنری بدون تلفظ (ساده) --29.9-- :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تغییرات هم همین الان روی سایت نوشته شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GUI theme tool on SMS
DNSe set to playlist on SMS & file type user DNSe on device
Worldwide major 24 city subway maps with simple information
Bluetooth 1:1 gaming(P2, T9, S5, T10 compatible)
Voice Recording
Password
من که باید وایسم تا وایرلسم درست شه تا دان کنم ........دستت درد نکنه.
چه فرقی میکنه !!
من که دیشب 80 مگ ساند ترک فیلم وانتد رو با دایل اپ دانلود کردم چی بگم !!
بابا تو دیگه کی هستی...............من دیشب زدم و خوابیدم ولی پیام واسه ادامه کار امد که من خواب بودم و
کارم بی فایده بود..![]()
ببخشید یه سوال داشتم...
شما در مطلبای قبلیتون گفتید می شه براحتی با گرفتن کد مخصوص از سامسونگ از سایت ...(اسمش یادم نیست!) رایگان فیلم دانلود کرد.
من کد رو گرفتم ولی برای خرید فیلم 19 دلار لازمه!
بعد سایتی رو که خود سامسونگ داده باز نمی کنه...( تو میلی که کد مخصوص رو برامون می فرسته)
جریان از چه قراره؟!
من این رو که میگی نخوندم ولی فکر می کنم جریان تحریم باشه![]()
سلام
درسته سایت های مرتبطی که معرفی کردم هنوز فعال هست و مشکل اصلی ثبت نشدن سریال های دستگاهای تولید شده (سفارش داده شده ایران و چند کشور دیگه در سایت سامسونگ هست) !
سایت های خود سامسونگ هم بسته شدن چون قرار هست یک سایت واحد و جداگانه برای هر گروه محصول (تلفن همراه ، MP3 پلیر و .....) ساخته بشه که در حال حاضر EmoDio.com سایت رسمی پلیر های سامسونگ هست (سایت هم فعلا کامل راه نیوفتاده)
پس فعلا راهی موجود نیست !
اموزش های جدید و معرفی امکانات سایت EmoDio رو بزودی معرفی میکنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی فایرم ور بتا رو هم اگه نصب کردید نظر بدید (باگ هاش رو هم معرفی کنید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)