تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 59 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 590

نام تاپيک: بهترین برندها در ارتباط با صداقت و وظیفه شناسی نسبت به مشتری در سال 2008 معرفی شدند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته سامسونگ در اين چند سال اخير پيشرفتهاي فوق العاده اي داشته اما ديگران هم مثل سوني بيكار نشستن!!
    سامسونگ در LCD واقعا عاليه اما bravia از سوني هم چيز ديگه ايه. يا همون PS3 از سوني يا MP3 پليرهاي فوق العاده اش . ساسونگ در پخش موزيك حالا حالاها به سوني يا پايونير نخواهد رسيد اما در تصوير اعتراف ميكنم كه خيلي نزديك شده .
    مطمئنا سامسونگ براي كره اي ها يه سونيه . و تا چند سال آينده جزو چند تاي اول در الكترونيك يا شايد هم گيم يا انترتينمنت تبديل بشه. خدارو چه ديديد.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

Digital Photo Frame

Large 9” wide (15:9) LCD display
    512 MB internal storage capacity
    Bluetooth® capability
    HDMI™ connection

آقا امیر از اینا تو بساطت نداری از سامسونگ؟
    از برندای دیگه پیدا کردم میزارم

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سامسونگ در LCD واقعا عاليه اما bravia از سوني هم چيز ديگه ايه. يا همون PS3 از سوني يا MP3 پليرهاي فوق العاده اش . ساسونگ در پخش موزيك حالا حالاها به سوني يا پايونير نخواهد رسيد اما در تصوير اعتراف ميكنم كه خيلي نزديك شده .
    P2 سامسونگ چندین ماه Editor Choice و Best Seller بود ... این از صدا ... تصویر هم عزیز دل خیلی وقته از سونی رد شده ...

مطمئنا سامسونگ براي كره اي ها يه سونيه . و تا چند سال آينده جزو چند تاي اول در الكترونيك يا شايد هم گيم يا انترتينمنت تبديل بشه. خدارو چه ديديد.

تکنولوژی سامسونگ از سونی هم بیشتر هستش دوست عزیز و اینو آمار سال 2007 تایید میکنه ...

..............................................

آقا امیر از اینا تو بساطت نداری از سامسونگ؟
    مثل اینکه خیلی دوست دارین با تکنولوژی بخش SDI سامسونگ آشنا بشین .. OK حرفی نیست ...

فعلا اینارو بببین تا از این به بعد بگم SDI سامسونگ یعنی چی ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

من اگه پول داشته باشم تو یو تا میخرم تا بنز.ممکنه سر مسائلی با کسانی که هوندا یا هیوندا دارند بحث کنم ولی سمت بنز نمیرم. چون دلیلی نمیبینم.ما دو محصول با بودجه متفاوت خریدیم.اصلا دلیلی وجود نداره که مقایسه کنیم.مسلما حالا که تویوتا جنرال رو هم پشت سر گذاشته درآمدش هم بیشتر شده. آیا باز هم متونیم بریم سراغ مدل های بالای بنز و اونا رو با تویوتا مقایسه کنیم؟
    حالا برعکس آیا میشه تویوتا رو کوبید؟ به خاطر اینکه بنز فلان محصول رو میزنه و تویوتا اصلا و به هیچ عنوان امکان نداره محصولی در حد بنز بزنه؟ اصلا تکنولوژی نداره و در اون حد نیست؟ یا اینکه فلان شرکت از همه بالاتره چون درآمدش از همه بیشتره؟
    DELL یکی از پرفروش ترین و بزرگترین سازنده های لپ تاپ توی دنیاست.حال چه از محصولات سونی استفاده کنه چه توشیبا.باز هم اونو با دل میشناسند.دوستان یه لپ تاپ توشیبا و دل داریم،یا سونی و دل، کدوم رو انتخاب میکنید؟ اگر قیمت رو کنار بزاریم
    مطمئنا بر این اساس عمل نمی کنید که چون برند Dell پر فروش تره و سود بیشتری این کمپانی می کنه بیای و Dell رو انتخاب کنید.حالا HP اومده ارزون تر و پر فروش تر.باز بین Dell و HP حاضری HP انتخاب کنی؟
    کیفیت این محصولات هیچ کدوم پایین نیست و همه اینها خوب هستند. شایداینطور بشه تعبیر کرد که مسئله بین بهتر و بهتره .اینکه آیا اصلا بهتره و یا اینکه چقدر بهتره باید ملاک خرید ما باشه و مهم تر ازهمه بودجه ای که در اختیار داریم.گاهی هم مجبور به انتخاب هستیم. ممکنه گاهی این بودجه کم باشه.پس باز بر اساس همین بودجه ترجیح میدم که یه دل یا اچ پی انتخاب کنم تاا سونی مدل پایین و یا یه دل مدل پایین.گاهی هم کسایی مثل من هستند که مجبورند از لپ تاپ های خیلی سبک استفاده کنن.پس مستقیم سراغ مدل های توشیبا یا سونی میرم.
    هم اونایی که بی جهت سامسونگ رو میکوبن اشتباه می کنن هم کسایی که از سونی یه غول بی شاخ و دم ساختند.جالبه اونور آب هم سونی همچین ماجرایی داره و فن بوی زیاد داره. حتی مثل معروفی رو هم دارند که می گن سونی دوباره چرخ رو اختراع می کنه و یه برند معروف مثل واکمن یا هندی کم ازش درست میکنه.این دو برند چند وقت پیش به محبوبیتی نزدیک به اسم حتی چند کمپانی مثل سامسونگ و LG رسیده بود.و خود کمپانی هم با تبلیغاتی مثل It`s a Sony به این تبلیغات و جو سازی ها بیشتر دامن میزد.
    دوست عزیز سامسونگ:
    جدا از این تبلیغات، سونی با بیش از صد و هشتاد هزار نفر بزرگترین کمپانی الکترونیکی در سطح جهان بوده.این آمار در سال مالی 2001 اعلام شده بود.
    Sony recorded global employees of 180,000 for the fiscal year ended March 31, 2001
    کمپانی سامسونگ در سال 2005: 128,000 نفر
    Samsung Electronics Co., Ltd is Employing approximately 128,000 people in over 120 offices in 57 countries
    Last edited by shenhaye_zaman; 09-05-2008 at 15:56.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نه با سونی مشکل دارم و نه با برندهای دیگه ولی وقتی میان میگن سونی اینطور سونی اونطور آدم آتیش میگیره و فکر میکنن فقط سونی توی الکترونیک پیشرفت میکنه و برندهای دیگه هم دارن میزنن تو سر خودشون ....

مگر هرچی یه شرکت از نظر وسعت بزرگ باشه تکنولوژی بیشتری نسبت به بقیه برندها داره ؟ مگر هرچی کارکنان سونی بیشتر باشه به این معنیه که سونی داره میترکونه ؟ اینه فکر شما ؟

سامسونگ الان با شرکتهای غولی مثل مایکروسافت هم ردیف هستش دوست عزیز پس نیازی نمیبینم دیگه توضیح بدم ....

اولین تبلیغات نوکیا مبنی بر گوشیی با طراحی انعطاف پذیز دیدیم جالبه بدونیم سامسونگ صفحه های انعطاف پذیر رو سال 2006 به نمایش گذاشت ...

و در آخر اینکه نظرسنجی در کشور ما با جاهای دیگه فرق داره چون فکر هر ملتی متفاوته ... به نظر شما اگه یه نظرسنجی بین پایونیر و هیتاچی بین مردم برگزار بشه کدوم رای میاره ؟ مسلما هیچکدام و دلیلش هم اینه این محصولات در ایران کم پیدا میشه و درنتیجه مردم نمیدونن چه محصولی جدیدی از این برندها معرفی شده و نمیتونن بخرن و میرن سراغ محصولی که بیشتر هستش و خدمات بهتری داره ...

اونور آب از این خبرا نیست که سونی از همه جهات بهترینه ! مردم دنبال جنس خوب و خدمات خوب هستن حالا هر برندی میخواد باشه ...

موفق باشی ....

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

مبحث داره جالب میشه .منم اطلاعات جالبی دارم ولی گفتم اینجا جاش نیست.
    من یه پیشنهاد دارم.یه تاپیک بزنیم.این کار رو خودم مکینم.
    اونجا محصولات خاص و خیلی پیشرفته رو معرفی کنیم.
    اگه دوستان اسمی رو پیشنهاد بدن ممنون میشم
    اینا چطورند؟ برای شروع این دو تا چه جورند؟
    Industrial and Business Solution Center
    محصولات فوق پیشرفته برندهای معروف

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقا امیر لطفا چیزی بزار که تو بازار جهانی باشه نه اینکه korea exclusive یا concept باشه. از این صفحه نمایشها که خم میشن چند صفحه پیش گذاشتم!
    اگه میشه این چیزایی رو که گذاشتیو خرید برا من یکی معامله کن
    -----------------------------------
    عالیه آقا وحید
    هر چه زودتر این کار بکنید بهتره.
    لطفا تو همین انجمن تاپیک بزنید. به شخصه هیچ تاپیکو انجمنیو داغ تر از اینجا ندیدم جز متفرقه که اون تکلیفش مشخصه!
    Last edited by SAEED_BARCELONA; 09-05-2008 at 15:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همینجا خوبه ... تاپیکهای دیگه حذف میشه ...

موفق باشی ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

سامسونگ جان این هایی که من میگم در حد اطلاعات هستند.به هیچ عنوان هیچ کدوم اینها دلیل برتری نمیشه.شاید خوراک خوبی برای فن بوی های سونی باشه ولی از نظر من نه این مطالب و نه مطالب شما دلیلی برای برتری یک کمپانی خاص نیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نکنه انتظار داری این محصولات تو کشور جهان سومی مثل ایران موجود باشه ؟ !!!

به نظرت کسی میخره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •