چه جوری میشه دو تا فایل رو با Idm بزارم واسه دانلود طوری که اولی تموم میشه دومی خودش شروع به دانلود کنه؟>
چه جوری میشه دو تا فایل رو با Idm بزارم واسه دانلود طوری که اولی تموم میشه دومی خودش شروع به دانلود کنه؟>
ساده ترشو بخاي بگم اين مي شه برخي ها سايتها اجازه نمي دن با دانلود منيجر دانلود کنيم چون مي بينند به نغع ما مي شه وقتي
مي خواهيم دانلود کنيم جلوي دانلود را قطع مي کنند گاها اين مشکل بنا به دلايلي حل مي شه مثلا بعد از ديسکانکت شدن و دوباره
وصل شدن
وقتي دانلود منيجر برنامه اي رو دانلود مي کند کافيست بر روي لينک بعدي کليک کنيد تا دانلود شروع بشه نياز به هيچ تنظيماتي هم
نداره شما همزمان مي تونيد با IDM چندين تا برنامه مورد نظر را دانلود کنيد منتها سرعت دريافتي ميان هر يک از اونها تقسيم خواهد
شد
حسین جان ممنون از لطفت من این تیک هارو زدم اما وقتی کانکت می شوم خودش شروع به دانلود فایلهای که در حافظه دارد می کنه و همش مجبور می شدمstop to all را بزنم چون من از اینترنت رایگان شبانه صبا نت استفاده میکنم و همه دانلود های خودم را در این بازه از زمان استفاده میکنم متاسفانه هنوز هم مشکل من حل نشده یعنیidm نمی تواند بطور خودکار وقتی روی لینکی کلیک میکنم لینک را بشناسه که شروع به دانلود کنه همش باید لینک را بطور دستی در idm کپی کنم که حسابی من را کلافه کرده....................
بنده و امثال بنده که با کليک بر روي لينک مي بينيم دانلود منيجر کارشو شروع مي کنه شما يا تنظيمات مرور گر رو تغيير داده ايد و يا
اينکه تنظيمات دانلود منيجر رو
شما تو همون option دانلود منيجر قسمت file types بر روي پيش فرض قرار دهيد هر دو کادر رو پيش فرض کنيد و تو کادر آخري هم
ليست تمامي سايت ها رو پاک کنيد
تو تب downloads هم تيک هر چهار مربع رو بزنيد
من نه يه باربلكه چندبار ديسكانكت كردم ووصل شدم اما نشد من بيشتر روي سايتهاي ايراني ميرم مثل دانلودها ولي جواب نمي ده ممكنه دانلودها اين اجازه رو نده يعني مشكل از دانلودها هست .
چطوري بهشون بگيم كه اين مشكل رو حل كنند .
نه منظورم این نبود
دیگه مدرسه ها باز شده نمیشه همش نشست پای کامپیوتر.
منظورم اینه که من چند تا فایل می خوام از صبح بزارم دانلود بشه به ترتیب
یعنی اولی که تموم میشه خودش دومی رو دانلود کنه نه اینکه هم زمان بزارم دانلود بشه
چاره اي نداره سايت مورد نظر استفاده از دانلود منيجر رو ساپورت نمي کند
اينم تنظيماتش:
بقيه گزينه هاش مشخصهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
چند صفحه را نگاه کردم پیدا نکردم
اگر من یک قسمتی از یک فایل سنگین مثلا فیلم را دانلود کنم با idm
و بخواهم بقیه را با یک کامپیوتر دیگر در محل دیگر دانلود کنم
چه باید بکنم و چه فایلهائی را از کجا و به چه صورت جابجا کنم؟
از دوستان که اطلاع دارند راهنمائی بفرمایند.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)