منم همينجور كه تو گفتي اسماعيل جون ولي هر سايتي كه اين مشكل رو داشتن به جواب نرسيده بودن تا به يه فريمور ديگه تبديل كرده بودن...
موفق باشيد!
منم همينجور كه تو گفتي اسماعيل جون ولي هر سايتي كه اين مشكل رو داشتن به جواب نرسيده بودن تا به يه فريمور ديگه تبديل كرده بودن...
موفق باشيد!
خوب بد بختي اينه كه اكثر پچها براي R8BA024 مياند واسه همين انگيزه براي تبديل به ورژن ديگه وجود نداره و همون كا800 بمونه بهتره ....
تنها راهش اینه که با باکس به این فریمور K800_R1KG001
فلش بزنی بعد هر کاری که خواستی انجام بدی ... گوشی خودمم این مشکل رو داشت ...راه حل دیگه ای هنوز براش پیدا نشده
!!!!
البته واسه K810_R1KG001 بیشتر پچا هست که من بع اینم فلش کردم جواب نداد
Last edited by abolfazlm; 12-06-2008 at 20:53.
هر گوشي به يه فريموري گير ميده كه بعد از فلش اون فريمور گوشي خاموش روشن ميشه بايد به فريمور ديگه تبديل كني كه خاموش روشن نشه!!!
با كابل هم ميتونه به اين فريمور تبديل كنه چرا بره با باكس...
موفق باشيد!![]()
دلیل خاموش روشن شدن گوشی به دلیل ناهمخونییه که با gdfs پیش میاد ...اگه تو میتونی یه gdfs خام رو رو گوشیت نصب کنی با کابل به راحتی میشه...مشکل اینه که نصب gdfs حام رو گوشی یه خورده دردسر داره ... با باکس راحتتر میشه این تغییرات رو انجام داد...البته واسه من که اینطوره واسه بقیه رو نمیدونم
البته یادم رفت بگم منو گوشیمو که این مشکل رو داشت با کابل به فریمور K800_R1KG001 فلش زدم که بعد تبدیل کنم اما بازم همون مشکل چشمک رو داشت و این فریمور هم مثل k810...024 رو please wait میموند که مجبور شدم باکس رو از میون همه گزینه ها انتخاب کنم!!!
اگه با باكس فلش كني مگه ديگه چشمك نميزنه كه شما فلش با باكس رو انتخاب كردي!!!
الان فريمور گوشي شما چي هستش مگه!!!كه شما نتونستين به اين R1KG001 و K810..024 تبديل كنيديگه به چي تبديل كردين
![]()
مال من k800 r8bf003 بود که فقط همین فرمور رو میتونستم روش فلش کنم و هیچ فریمور دیگه ای جواب نمیداد روش ... به این ترتیب مجبور شدم باکس رو انتخاب کنم![]()
راستي اگه چشمك نزنه و فقط رو Please Wait گير كنه اين مشكل بايد قابل حل باشه اونم با يه پچ
من وقتی می خوام CID گوشیم را ببینم هیچ اتفاقی نمی اته فکر کنم نمی تونه با موبایل ارتباط برقرار کنه.( با برنامه setool2lite 1.10)
گوشیم k800 هست . فکر کنم مشکل از درایور باشه.( میشه یک نفر درایور k800 را بزاره اینجا من تست کنم.)
وقتی گوشی را با کابل USB وصل می کنم به کامپیوتر هم مموری Phone و هم مموری خارجی را میشناسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)