تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 737 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

همونطور كه گفتم از ماشينهاي گنده! خوشم نمياد. روآ هم كه هيچي چون منو ياد پيكان ميندازه
    گلف هم كه خارجيه و حوصله ي دردسرشو ندارم

همونجور كه گفتم الان نظرم يه پرايد هاچبك صفر هستش. 206 هم پيشنهاد شد ولي دوستان گفتن كه هزينه هاش بالاس پس بحث اونهم منتفي است. 405 هم كه عزيزم عرض كردم ماشين ميخوام جمع و جور باشه و نميخوام و نميتونم اونقدر وام بگيرم.
    مشكل اينه كه بعضي ميگن كه پرايد صندوقدار بهتره. البته كار به نيتز به صندوق براي مسافرت نداريم ها كلا.
    ضمن اينكه قيمت رو سايتش دور و بر 7 هستش ولي باز دوستان ميگن 8؟!
    سلام دوست من...

بنظر من مقایسه روآ با پیکان اصلا مقایسه درستی نیست.باز اگه آردی بود یه چیزی.روآ ماشین بدی نیست میشه روش فکر کرد درسته 405 واقعا یه چیز دیگست اما نسبت به قیمتش روآ هم ماشین بدی نیست.
    پراید هم صندوقدارش بهتره.هم از لحاظ قیافه(البته نظر شخصی من اینه) و هم اینکه بعدا میتونی گازسوزش کنی.من خودم پراید صندوقدار دارم با اینکه لاستیک پهن روش انداختم و کمکهاشم عوض کردم ولی تو جاده هایی که یکم آسفالتش مناسب نیست همچین به لرزه میفته که آدم فکر میکنه داشبوردش میخاد از جا کنده شه!
    از لحاظ امنیت هم واقعا ماشین ضعیفی هست.نقطه قوتش مصرف پایین سوخت و لوازم یدکیش هست.
    یکی از دوستام روآ داره ماشین خیلی خوبی هست.حداقل از پراید بهتره.باهاش تا 160 تا رفتیم (البته بازم جا داشت ولی رفیقم تازه گواهینامه گرفته!) تو این سرعت ماشین خیلی خوب راه میرفت.ولی من با پراید خودم موقعی که بیشتر از 130 تا میرم فرمون شروع به لرزیدن میکنه و باعث میشه آدم یکم بترسه.ممکنه بگید مشکل از پراید من هست ولی من هم چرخاشو بالانس کردم و هم دادم میزان فرمون ولی هیچ فرقی بحالش نکرده.
    فک کنم با 5 تومن بتونی یه پراید صندوقدار مدل 77 تا 79 بستگی به ماشین داره بگیری.این پرایدهای قدیمی از این جدیدا بهترن.نمیدونم چرا هر روز کیفیت خودروهای وطنی میاد پایین!
    ولی در کل نظر من رو 405 مدل پایین هست.میدونم از ماشین گنده خوشت نمیاد ولی اگه با 405 و پراید رانندگی کنی مطمئن باش اونموقع میفهمی که 405 چه ماشین خفنی هست.206 هم عالیه ولی فقط تیپ 5 اش.دوو اسپرو هم خوبه.
    راستی میتونم بپرسم چرا از ماشین گنده خوشت نماید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

11

هزار بار ندیدی تلوزیون هاچبک نشون داده که چپ کرده؟مرد حسابی ییه دونه تصادف کوچولوباهاش بکنی باید بندازیش دور

خب خوب هراه حلشو گفتم در ضمن اوراقیشون به هاچبک شرف داره

دوو اسپرو قدیمیه؟ تازه 7 - 6 ساله تولیدش تموم شده
    تاحد 9 میلیون هم پرشیای مدل 79 یا 80 میتونی پیداکنی

اونهم پیشنهاد خوبیه ولی تو همون محدوده 9میلیونه
    اقا یه چیزی :
    هرکسی از این به بعد ماشینی رو پیشنهاد میکنه بایید بادلیل ومدرک باشه یا حداقل یه لینکی بذاره که درباره اون ماشین توضیح علمی داده باشه از مدیران هم تقاضای پی گیری دارم
    من گفتم اسپرو به فلان دلیل خوبه لینک هم برای مطلبش گذاشتم
    اولا كه نه نديدم
    هر چي ديدم همون پرايداي معموليه
    ثانيا تو چرا اينجور صحبت ميكني؟ با من پدر كشتگي چيزي داري يا هيزم تر بهت فروختم؟!

سلام دوست من...

بنظر من مقایسه روآ با پیکان اصلا مقایسه درستی نیست.باز اگه آردی بود یه چیزی.روآ ماشین بدی نیست میشه روش فکر کرد درسته 405 واقعا یه چیز دیگست اما نسبت به قیمتش روآ هم ماشین بدی نیست.
    پراید هم صندوقدارش بهتره.هم از لحاظ قیافه(البته نظر شخصی من اینه) و هم اینکه بعدا میتونی گازسوزش کنی.من خودم پراید صندوقدار دارم با اینکه لاستیک پهن روش انداختم و کمکهاشم عوض کردم ولی تو جاده هایی که یکم آسفالتش مناسب نیست همچین به لرزه میفته که آدم فکر میکنه داشبوردش میخاد از جا کنده شه!
    از لحاظ امنیت هم واقعا ماشین ضعیفی هست.نقطه قوتش مصرف پایین سوخت و لوازم یدکیش هست.
    یکی از دوستام روآ داره ماشین خیلی خوبی هست.حداقل از پراید بهتره.باهاش تا 160 تا رفتیم (البته بازم جا داشت ولی رفیقم تازه گواهینامه گرفته!) تو این سرعت ماشین خیلی خوب راه میرفت.ولی من با پراید خودم موقعی که بیشتر از 130 تا میرم فرمون شروع به لرزیدن میکنه و باعث میشه آدم یکم بترسه.ممکنه بگید مشکل از پراید من هست ولی من هم چرخاشو بالانس کردم و هم دادم میزان فرمون ولی هیچ فرقی بحالش نکرده.
    فک کنم با 5 تومن بتونی یه پراید صندوقدار مدل 77 تا 79 بستگی به ماشین داره بگیری.این پرایدهای قدیمی از این جدیدا بهترن.نمیدونم چرا هر روز کیفیت خودروهای وطنی میاد پایین!
    ولی در کل نظر من رو 405 مدل پایین هست.میدونم از ماشین گنده خوشت نمیاد ولی اگه با 405 و پراید رانندگی کنی مطمئن باش اونموقع میفهمی که 405 چه ماشین خفنی هست.206 هم عالیه ولی فقط تیپ 5 اش.دوو اسپرو هم خوبه.
    راستی میتونم بپرسم چرا از ماشین گنده خوشت نماید؟
    ممنونم عزيزم
    تصميم گرفتم همون هاچبك صفر رو بگيرم. حالا هر جور كه شده.
    خوشم نمياد ديگه باهاشون حال نميكنم. در موارد ديگه هم نهايتا 7 تومن ميتونم جور كنم. كه هيچكدوم رو مطلقا با اين پول نميشه خريد.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من تو اون مورد هایی که گفتم هوندا سیویک از همش بهتره.شتابش و مصرف سوختشم خوبه.قیافه هم

داره در حد خودش.اگه بهش برسی خوب برات کار میکنه.

راستی اینم هست اگه بتونی از پس سوخت و لوازم یدکیش بر بیای!!!!قیمتش هم 3 هست.

من یه زمانی سلیکا جی تی داشتم و برا همین بهت توصیه میکنم اگه ماشین قدیمی میخری خیلی رو موتورش

وسواس به خرج بده و بعد از خریدن هم باید مرتب بهش برسی و بهش حال بدی تا اونم بهت حال بده.همین جا بهت قول میدم اگه واقعا سر حال باشه و خوبم بهش برسی ماشین های قدیمی

از خیلی از ماشین های الان سر تر هستن.البته باز بستگی به سلیقه و صد البته استفاده داره.یه زمانی خیلی دوست داشتم هر جمعه صبح برم و تا ظهر با موتور و تشکیلاتش کلنجار برم و

مرتب دنبال بهینه سازی موتور باشم...اما الان دوست دارم شیک و مرتب برم بشینم پشت ماشینم و برم دنبال کارم یا تفریحم!!!حال و حوصله ی تعمیر گاه ندارم...

موفق باشی
    Last edited by solo_88; 26-03-2008 at 22:35.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

ویرایش شد.

پست اشتباه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به نظر من تو اون مورد هایی که گفتم هوندا سیویک از همش بهتره.شتابش و مصرف سوختشم خوبه.قیافه هم

من یه زمانی سلیکا جی تی داشتم و برا همین بهت توصیه میکنم اگه ماشین قدیمی میخری خیلی رو موتورش

وسواس به خرج بده و بعد از خریدن هم باید مرتب بهش برسی و بهش حال بدی تا اونم بهت حال بده.همین جا بهت قول میدم اگه واقعا سر حال باشه و خوبم بهش برسی ماشین های قدیمی

از خیلی از ماشین های الان سر تر هستن.البته باز بستگی به سلیقه و صد البته استفاده داره.یه زمانی خیلی دوست داشتم هر جمعه صبح برم و تا ظهر با موتور و تشکیلاتش کلنجار برم و

مرتب دنبال بهینه سازی موتور باشم...اما الان دوست دارم شیک و مرتب برم بشینم پشت ماشینم و برم دنبال کارم یا تفریحم!!!حال و حوصله ی تعمیر گاه ندارم...

موفق باشی
    منظورت از سيويك همينه ديگه

خب اين چنده ؟

-----پ.ن. آمار گرفتم
    گويا خيلي كم هست پس نميشه رو قطعاتش حساب كرد پس عزيزم بيخيال اين ميشيم.
    Last edited by Greight; 27-03-2008 at 00:22.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

موفق باشی
    ميشه مشخصات دقيقشو با يك شماره تماس توي پيام خصوصي بهم بگيد؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

تو چرا اينجور صحبت ميكني؟ با من پدر كشتگي چيزي داري يا هيزم تر بهت فروختم؟!
    هیچکدوم .فقط نمی خواهم اطلاعات غلط به کسی داده بشه
    یه دلیل دیگه هم داره که برمیگرده به مدیریت تاپیکها
    Last edited by BLACK-BLACK; 27-03-2008 at 07:24.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت از سيويك همينه ديگه
    سلام.نه عزیز از این قدیمی تر هست,و قطعاتش هم پیدا میشه...ماشین روپا و سرحالی هست...اینم عکسش

اگه بهش برسی واقعا همین شکلی میشه.بعضی ها هم دو درش رو دوست دارن و میگن اسپرته!ولی من 4 در رو

ترجیح میدم!دو درها پشتشون یکم پهن طراحی شده.

بازم در خدمتم اگه کمکی بر بیاد.

ميشه مشخصات دقيقشو با يك شماره تماس توي پيام خصوصي بهم بگيد؟

چشم دوست من.بزار برات بپرسم مشخصات دقیقش رو و همچنین مدل و سال ساخت.

موفق باشی
    Last edited by solo_88; 27-03-2008 at 11:16.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

11

سلام.نه عزیز از این قدیمی تر هست,و قطعاتش هم پیدا میشه...ماشین روپا و سرحالی هست...اینم عکسش

اگه بهش برسی واقعا همین شکلی میشه.بعضی ها هم دو درش رو دوست دارن و میگن اسپرته!ولی من 4 در رو
    ترجیح میدم!دو درها پشتشون یکم پهن طراحی شده.
    بازم در خدمتم اگه کمکی بر بیاد.
    موفق باشی
    ممنون
    آره قشنگ هم هست. ولي فك نكنم پيدا بشه. اگه دو درش هم باشه بيشتر طالبم.

هیچکدوم .فقط نمی خواهم اطلاعات غلط به کسی داده بشه
    یه دلیل دیگه
    بابا خب اطلاعات درستت رو هم يه كم با آرامش بده !

يه چيز ديگه.
    ميگن نسيم ديگه توليد انبوه! نداره و هر نمايندگي هر جور كه بخواد ميفروشه. درسته ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    آره قشنگ هم هست. ولي فك نكنم پيدا بشه. اگه دو درش هم باشه بيشتر طالبم.
    سلام.قابلی نداشت.من تو این 6 ماهی که بناب بودم و هر از گاهی برا گردش مراغه یا تبریز میرفتم جمعا 10 تا ندیدم

اما تو تهران زیاد هست و نمیدونم شاید چون دقت میکنم میبینم!!!!نیازمندی های همشهری میتونه کمکت کنه.

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •