سلام دوست من...
بنظر من مقایسه روآ با پیکان اصلا مقایسه درستی نیست.باز اگه آردی بود یه چیزی.روآ ماشین بدی نیست میشه روش فکر کرد درسته 405 واقعا یه چیز دیگست اما نسبت به قیمتش روآ هم ماشین بدی نیست.
پراید هم صندوقدارش بهتره.هم از لحاظ قیافه(البته نظر شخصی من اینه) و هم اینکه بعدا میتونی گازسوزش کنی.من خودم پراید صندوقدار دارم با اینکه لاستیک پهن روش انداختم و کمکهاشم عوض کردم ولی تو جاده هایی که یکم آسفالتش مناسب نیست همچین به لرزه میفته که آدم فکر میکنه داشبوردش میخاد از جا کنده شه!
از لحاظ امنیت هم واقعا ماشین ضعیفی هست.نقطه قوتش مصرف پایین سوخت و لوازم یدکیش هست.
یکی از دوستام روآ داره ماشین خیلی خوبی هست.حداقل از پراید بهتره.باهاش تا 160 تا رفتیم (البته بازم جا داشت ولی رفیقم تازه گواهینامه گرفته!) تو این سرعت ماشین خیلی خوب راه میرفت.ولی من با پراید خودم موقعی که بیشتر از 130 تا میرم فرمون شروع به لرزیدن میکنه و باعث میشه آدم یکم بترسه.ممکنه بگید مشکل از پراید من هست ولی من هم چرخاشو بالانس کردم و هم دادم میزان فرمون ولی هیچ فرقی بحالش نکرده.
.gif)
فک کنم با 5 تومن بتونی یه پراید صندوقدار مدل 77 تا 79 بستگی به ماشین داره بگیری.این پرایدهای قدیمی از این جدیدا بهترن.نمیدونم چرا هر روز کیفیت خودروهای وطنی میاد پایین!
ولی در کل نظر من رو 405 مدل پایین هست.میدونم از ماشین گنده خوشت نمیاد ولی اگه با 405 و پراید رانندگی کنی مطمئن باش اونموقع میفهمی که 405 چه ماشین خفنی هست.206 هم عالیه ولی فقط تیپ 5 اش.دوو اسپرو هم خوبه.
راستی میتونم بپرسم چرا از ماشین گنده خوشت نماید؟