سلام خسته نباشید . بی زحمت مشخصات فنی کامل c200 (جدیده،ستارش تو جلو پنجره است ) + قیمت
مرسی
1
2
سلام خسته نباشید . بی زحمت مشخصات فنی کامل c200 (جدیده،ستارش تو جلو پنجره است ) + قیمت
مرسی
C کلاس توی رده ی تجهیزات Avantgarde ستاره ی سه پر بزرگ داخل جلو پنجره داره ولی رده ی تجهیزاتی Elegance جلو پنجره ی ساده داره.عکسهای زیر را ببین و برای آشنایی با قیمتها به آدرسی که میذارم برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی زحمت مشخصات فنی این بنز رو می خواستم
برو به لینکی که گذاشتم.روی هر مدل کلیک کن تا برسی به مشخصات
شما مدل ماشیننت رو بگو بگم چطوری میشه
هر مدل بنز یه کد اتاق داره مثلا W115 یا W124
از اینا میشه راحتتر فهمید مال کدوم سری هستش
در مورد اون عدد باید بگم تنها تو مدل E این عدد نسبتا درست هستش
مثلا یه نمونه براتون بگم w201 190e 2.6
این ماشین در اصل باید موتور 1900 داشته باشه ولی اینطور نیست موترو این مدل 2600 سی سی 6 سیلندر خورجینی هستش یا sel 450 6.9 که اگه با کد باشه موتور 4500 سی سی داره ولی متور 6900 داره
البته این بیشتر برای حفظ معروفیت یه مدل بوده مثلا sel 450 وجود داشته ولی مدلهای خاصی با موترو بزرگتر و قویتر رو بدون تغییر کد مثلا به sel 690 یا 700 مشخص میکرد .
الان هم میبینیم که مدلهای معمولی مرسدس حتی تو اس کلاس بالاتر از 500 ندارن و s600 تنها تو سری پولمان دیده میشه .
Last edited by rami_hemi; 04-04-2010 at 08:32.
معذرت میخوام امیدوارم جسارت نباشه ولی جمله تون از بیخ غلطه! ما سی کلاس با ستاره رو کاپوت و رده تجهیزاتی آوانتگارد داریم! همونطور که سی کلاس با ستاره تو جلوپنجره و رده تجهیزاتی الگانس هم داریم! در واقع از سی کلاس تو هر رده تجهیزاتی (کلاسیک-الگانس و آوانتگارد) دو مدل تولید شده! یکی اسپرت که ستاره بنز تو جلوپنجره اس و غربیلک فرمون 3 شاخه داره و یکی لوکس که ستاره بالای کاپوته و فرمون 4 شاخه داره!C کلاس توی رده ی تجهیزات Avantgarde ستاره ی سه پر بزرگ داخل جلو پنجره داره ولی رده ی تجهیزاتی Elegance جلو پنجره ی ساده داره.عکسهای زیر را ببین و برای آشنایی با قیمتها به آدرسی که میذارم برو
اونی که گفتم فکر کنم توی مجله ماشین گفته بود.الان یادم نیستش کدوم شماره بود
یه جستجویی هم کردم و حدس میزنم درست گفته بود
سلام
دوستان يه سوال
مدل مرسدس بنزهاي پليس ايران چيه؟ هم الگانس و هم باراباس از قدرت و حجم و تعداد سيلندر هم بي نصيبمون نذاريد
پيشاپيش ممنون
مجله ماشین همین جمله بنده رو نوشته! اما شما بد برداشت کردی! یک بار دیگه با دقت بخونید درست میشه!اونی که گفتم فکر کنم توی مجله ماشین گفته بود.الان یادم نیستش کدوم شماره بود
یه جستجویی هم کردم و حدس میزنم درست گفته بود
مدل مرسدس های نیروی انتظامی C240 و پلیس راه E240 و یگان ویژه E280 هستش!(همه رده تجهیزاتی کلاسیک)سلام
دوستان يه سوال
مدل مرسدس بنزهاي پليس ايران چيه؟ هم الگانس و هم باراباس از قدرت و حجم و تعداد سيلندر هم بي نصيبمون نذاريد
پيشاپيش ممنون
الگانس یه رده تجهیزاتی از بین 3 رده تجهیزاتی (کلاسیک(مدل پایه) الگانس (مدل میانی) و آوانتگارد( مدل فول آپشن)) مرسوم در بنز هستش و به یه ماشین خاص اطلاق نمیشه!
باراباس( با تلفظ درست برابوس!) یه شرکت تیونر هستش که مدلهای بنز رو تیون و بهسازی میکنه! که این اسم هم به یه مدل خاص بنز اطلاق نمیشه!
متاسفانه این دو تا کلمه (الگانس و باراباس!) از قدیم تو ایران رایجه و اشتباه هم استفاده میشه!جالبیش اینجاس که یه قاعده خاص هم داره! یعنی هر بنزی که لوکس بود و قشنگ بود میشه الگانس!!
هر بنزی که قدرت بالایی داشت و سرعت بیشتری داشت میشه باراباس!
![]()
والا منم که اینو به هرکی میگم مسخرم میکنه !ملت یه چیزی که بره تو ذهنشون هیچجوری نمیشه قانعشون کرد اشتباه میگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)