تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ?

راي دهنده
144. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 38 از 77 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 764

نام تاپيک: مرسدس بنز Mercedes Benz

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_pilot's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خسته نباشید . بی زحمت مشخصات فنی کامل c200 (جدیده،ستارش تو جلو پنجره است ) + قیمت
    مرسی

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید . بی زحمت مشخصات فنی کامل c200 (جدیده،ستارش تو جلو پنجره است ) + قیمت
    مرسی
    C کلاس توی رده ی تجهیزات Avantgarde ستاره ی سه پر بزرگ داخل جلو پنجره داره ولی رده ی تجهیزاتی Elegance جلو پنجره ی ساده داره.عکسهای زیر را ببین و برای آشنایی با قیمتها به آدرسی که میذارم برو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_pilot's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بی زحمت مشخصات فنی این بنز رو می خواستم

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برو به لینکی که گذاشتم.روی هر مدل کلیک کن تا برسی به مشخصات

6. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من الان بنزی که دارم پشتش زده 230 خالی حالا از کجا بدونم سری E هست یا S ؟؟ البته برای من سفارش امریکا هست و امکاناتش با مدل های خودش فرق داره و 4 سیلندر هست.
    دوستان شاید اینجا جای پرسیدن این سوال نباشه ولی میخواستم ببینم برای لوازم جانبی بنزهای قدیم سایتی هست که بشه جاهایی رو پیدا کرد.
    شما مدل ماشیننت رو بگو بگم چطوری میشه
    هر مدل بنز یه کد اتاق داره مثلا W115 یا W124
    از اینا میشه راحتتر فهمید مال کدوم سری هستش
    در مورد اون عدد باید بگم تنها تو مدل E این عدد نسبتا درست هستش
    مثلا یه نمونه براتون بگم w201 190e 2.6
    این ماشین در اصل باید موتور 1900 داشته باشه ولی اینطور نیست موترو این مدل 2600 سی سی 6 سیلندر خورجینی هستش یا sel 450 6.9 که اگه با کد باشه موتور 4500 سی سی داره ولی متور 6900 داره
    البته این بیشتر برای حفظ معروفیت یه مدل بوده مثلا sel 450 وجود داشته ولی مدلهای خاصی با موترو بزرگتر و قویتر رو بدون تغییر کد مثلا به sel 690 یا 700 مشخص میکرد .
    الان هم میبینیم که مدلهای معمولی مرسدس حتی تو اس کلاس بالاتر از 500 ندارن و s600 تنها تو سری پولمان دیده میشه .
    Last edited by rami_hemi; 04-04-2010 at 08:32.

8. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

C کلاس توی رده ی تجهیزات Avantgarde ستاره ی سه پر بزرگ داخل جلو پنجره داره ولی رده ی تجهیزاتی Elegance جلو پنجره ی ساده داره.عکسهای زیر را ببین و برای آشنایی با قیمتها به آدرسی که میذارم برو
    معذرت میخوام امیدوارم جسارت نباشه ولی جمله تون از بیخ غلطه! ما سی کلاس با ستاره رو کاپوت و رده تجهیزاتی آوانتگارد داریم! همونطور که سی کلاس با ستاره تو جلوپنجره و رده تجهیزاتی الگانس هم داریم! در واقع از سی کلاس تو هر رده تجهیزاتی (کلاسیک-الگانس و آوانتگارد) دو مدل تولید شده! یکی اسپرت که ستاره بنز تو جلوپنجره اس و غربیلک فرمون 3 شاخه داره و یکی لوکس که ستاره بالای کاپوته و فرمون 4 شاخه داره!

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

معذرت میخوام امیدوارم جسارت نباشه ولی جمله تون از بیخ غلطه! ما سی کلاس با ستاره رو کاپوت و رده تجهیزاتی آوانتگارد داریم! همونطور که سی کلاس با ستاره تو جلوپنجره و رده تجهیزاتی الگانس هم داریم! در واقع از سی کلاس تو هر رده تجهیزاتی (کلاسیک-الگانس و آوانتگارد) دو مدل تولید شده! یکی اسپرت که ستاره بنز تو جلوپنجره اس و غربیلک فرمون 3 شاخه داره و یکی لوکس که ستاره بالای کاپوته و فرمون 4 شاخه داره!
    اونی که گفتم فکر کنم توی مجله ماشین گفته بود.الان یادم نیستش کدوم شماره بود
    یه جستجویی هم کردم و حدس میزنم درست گفته بود

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام

دوستان يه سوال

مدل مرسدس بنزهاي پليس ايران چيه؟ هم الگانس و هم باراباس از قدرت و حجم و تعداد سيلندر هم بي نصيبمون نذاريد

پيشاپيش ممنون

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اونی که گفتم فکر کنم توی مجله ماشین گفته بود.الان یادم نیستش کدوم شماره بود
    یه جستجویی هم کردم و حدس میزنم درست گفته بود
    مجله ماشین همین جمله بنده رو نوشته! اما شما بد برداشت کردی! یک بار دیگه با دقت بخونید درست میشه!

سلام

دوستان يه سوال

مدل مرسدس بنزهاي پليس ايران چيه؟ هم الگانس و هم باراباس از قدرت و حجم و تعداد سيلندر هم بي نصيبمون نذاريد

پيشاپيش ممنون
    مدل مرسدس های نیروی انتظامی C240 و پلیس راه E240 و یگان ویژه E280 هستش!(همه رده تجهیزاتی کلاسیک)
    الگانس یه رده تجهیزاتی از بین 3 رده تجهیزاتی (کلاسیک(مدل پایه) الگانس (مدل میانی) و آوانتگارد( مدل فول آپشن)) مرسوم در بنز هستش و به یه ماشین خاص اطلاق نمیشه!
    باراباس( با تلفظ درست برابوس!) یه شرکت تیونر هستش که مدلهای بنز رو تیون و بهسازی میکنه! که این اسم هم به یه مدل خاص بنز اطلاق نمیشه!
    متاسفانه این دو تا کلمه (الگانس و باراباس!) از قدیم تو ایران رایجه و اشتباه هم استفاده میشه! جالبیش اینجاس که یه قاعده خاص هم داره! یعنی هر بنزی که لوکس بود و قشنگ بود میشه الگانس!! هر بنزی که قدرت بالایی داشت و سرعت بیشتری داشت میشه باراباس!

13. 7 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

متاسفانه این دو تا کلمه (الگانس و باراباس!) از قدیم تو ایران رایجه و اشتباه هم استفاده میشه! جالبیش اینجاس که یه قاعده خاص هم داره! یعنی هر بنزی که لوکس بود و قشنگ بود میشه الگانس!! هر بنزی که قدرت بالایی داشت و سرعت بیشتری داشت میشه باراباس!
    والا منم که اینو به هرکی میگم مسخرم میکنه ! ملت یه چیزی که بره تو ذهنشون هیچجوری نمیشه قانعشون کرد اشتباه میگن

15. 3 کاربر از AmiRreZA_RAcEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •