کرک kaspersky internet security 7.0.0.125 میخوام
ممنون
کرک kaspersky internet security 7.0.0.125 میخوام
ممنون
ببخشید لیسانس برای کاسپر تا چند سال وجود داره یعنی بیشترینش چند ساله من دارم تا 4/1/2008 خوبه یا نه یا بیشتر از اینم وجود داره؟
فقط Internet Security کسپرسکی تا ، تاریخ 2009 کد داره و کدهای Anti Virus کسپرسکی فقط تا ، تاریخ 2008...
در کل این هم کد کسپرسکی تا ، تاریخ 2/27/2009 : (برای Internet Security کسپرسکی )
( پوشه KIS ،فایل شماره => 00147EA0 )
برای کسپرسکی 7.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیشترین مدت زمانی اش 3 ساله هست...
شما هنوز از اين نسخه قديمي استفاده ميكنيد؟در هر صورت به آدرسي كه در زير قرار ميدم برويد و يك آدرس ايميل معتبر وارد كنيد تا يك Liscense براي مدت 3 ماه براي شما ارسال بشه.همين كار را هر 3 ماه يكبار تكرار كنيد.
با سلام خدمت شما باید بگم که من تمام راههایی رو که شما گفتیذ مو به مو انجام دادم کد اکتیو خود سایت رو هم دریافت کردم وارد اون کد شذم و فعالشم کردم اما وقتی میخوام وارد اون صفحه اولی بشم نمیشه یه صفحه دیگه ای رو باز میکنه یعنی یه جورایی آدرس سایت خد به خود عوض میشه نمی دونم چرا؟؟
من از صفحه اکتیو عکس گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم صغحه ای که بعد از زدن آدرسی که شما در ابتدا گفتین باز میکنه فکر کنم صفحه نخست سایت باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان کد اصلی رو از کجا باید بگیرم ؟؟؟؟
...
حجم 19 مگا بایت
لینک دانلود :
Last edited by dariushiraz; 06-09-2007 at 18:51.
من هم براي يكي از دوستانم ميخواستم بگيرم اون صفحه اومد و رجيستر هم كرد ولي ديگه ظاهرا سريالي را براي KIS ارايه نميده.حالا يا ديگه اكانت نميدن يا مشكل ديگه اي پيش اومده نميدونم.چرا كه وقتي قبلا عضو ميشديم و عضويت را فعال ميكرديم يك اكانت هم براي KIS ميفرستاد و الان ديگه فقط ميتونيد در خود سايت عضو بشيد و از اكانت خبري نيست.
متاسفانه آن سایت برای مدت محدودی آن سریال را عرضه می کرد .شما می توانید یا از لینکی که hamilton عزیز در صفحات قبل گذاشته است استفاده کنید یا از لینک زیر استفاده کنید که هر دو سریال رایگان چند ماهه برای اینترنت سکوریتی کاسپرسکی عرضه می کنند ( البته من لینک زیر را خودم امتحان نکرده ام ولی توصیه می کنم اگر نشانی محل زندگیتان را خواست انگلستان را وارد کنید ) :
اما اون سایت هنوز سریال می ده همین الان من یه دونه دیگه ازش گرفتم
من این سریال رو برا دوستان می ذارم
Kaspersky Internet Security
Your serial number is: V2H8B-J3HVZ-YBEN2-T5P92
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)