عزیزم شما بهتره بی خیال بازی بشی بهتره
عزیزم شما بهتره بی خیال بازی بشی بهتره
ای بابا.
نمیشه که.
بعدا میخوای چیکار کنی؟؟؟
میتونی تو
rapidshare.com
2shared.com
اپلود کنی.
با توجه به راهنمای مراحلش میدونم این مرحله یکی مونده به آخر هست
اینم لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل صدا رو پیا کردم باید اول برید تو کنترل پنل بعد برید تو سیستم از گزینه های بالایی hardware رو انتخاب بکنید بعد باید برید سراغ device manager بعد باید روی عکس بلندگو برید و روی به علاوه ی سمت چپش کلیک کنید و در اخر روی گزینه ی Unimodem Full-Duplex Audio Device راست کلیک کنید وگزینه ی Disable رو بزنید بعدش برید بازی کنید و کیف کنید![]()
سلام دوستان من تازه بازی را شروع کردم...
توی اون مرحله که باید منبع آب را نابود کنی تا اون مستطیل بالا پر شود بعد باید به طرف آن ساختمان برویم... آنجا باید چه کار کنیم...
وقتی مشغول مبارزه هستم اون مستطیل زود پر میشود و ساختمان خراب میشود و میسوزد و من بازی را می بازم...
آیا ما باید اون ساختمان را زودتر نابود کنیم یا نه...
خسته نباشي![]()
دوستان اون جایی که مشکل دارم اینجاست...
بعد از اینکه بشکه ها را از بین بردم باید با این ساختمان چه کار کنم وقتی در حال مبارزه هستم آتش می گیرد و من بازی را از دست می دهم...
![]()
من این بازی رو با easy تموم کردم حالا هم دارم با medium می رم واقعا بازی عالییه من که هنوز ازش سیر نشدم
به کسانی که این بازی تموم کردم توصیه می کنم که اگر دوست دارن یک بار دیگه این بازی برن البته با medium (چه با کد تقلب و چه بدون کد تقلب که به نظر من بدون کد تقلب باشه خیلی بهتره و بازی هم جذاب تره)
با تشکر
من که با هارد بازی کردم(میتونی تصور کنی چه بلایی سرم آوردن)مخصوصا اون غول آخری.![]()
یه چیزهای زردی هست.تو عکستم معلومه.اونارو بخور.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)