صبا سرعتاش فرق نداره فقط حجمش فرق داره
صبا سرعتاش فرق نداره فقط حجمش فرق داره
بچه ها وضعیت بهتر شد ه نه ؟ از بعد از ظهر لینک های اصلی از قسمت جنوب و دبی وصل شده بنابراین وضعیت برگشته به حالت قبل
دوستان یه خبر خوب !
اینجا رو ببینید >>>
صبا نت در ایران شده اول !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته در اصل شده سوم ولی رتبه های اول و دوم اینا هستند :
1. مخابرات
2. صدا و سیما
3. صبا نت !!!
اینجا هم خبرشو زده :
Sabanet.ir
راستی دوستان یه سئوال :
من دیشب IDM رو طوری تنظیم کردم که از ساعت 3 تا 7 چند تا لینک رو دانلود کنه .
2 تا بود . 2 تا 700MB . صبح که بیدار شدم دیدم 2 تاشو تا 50% رفته !!!
حالا خواستم ببینم برای استفاده از این دانلود رایگان شبها باید از اکانت شبانه استفاده کنم یا با همین اکانت خودم میشه ؟
یوزر : guest
پس : ngsnet
قبل از اینکه زمان بندی کنید مطمئن شوید لینک ها سالم هستند و از سرعت بالایی برخوردار هستند ...
شعار من : هر شب یک فیلم با کیفیت DVD به دور از بزرگنمایی ، حتی یه شب هم از زیر دستم در نمیره !!
در ضمن اگر یه بار 6:45 خودتون دی سی کنید می تونید تا 7:45 هم دانلود کنید ...
پس اکانت شبانه رو واسه چی دادن
عزیز من الان چند روزه نمیتونم تا 7:45 دان کنم.برای شما dc نامنظنم نشده؟
یوزر : guest
پس : ngsnet
قبل از اینکه زمان بندی کنید مطمئن شوید لینک ها سالم هستند و از سرعت بالایی برخوردار هستند ...من سر همین اشتباه گرفتن اکانت کلی بهم خسارت رسید!!حالا خواستم ببینم برای استفاده از این دانلود رایگان شبها باید از اکانت شبانه استفاده کنم یا با همین اکانت خودم میشه ؟
یه شب گذاشتم دانلود شه (قبل از اینکه باخبر بشم که صبانت هر یه ساعت خودکار دیسی میشه)
نگو IDM بعد از اولین دیسی برای اتصال دوباره از کانکشن اصلی (همون اکانتم) استفاده کرده!!!
اینطوری شد که حدود 700mb از اکانت 10گیگیم به باد رفت!!![]()
نه عزیز ، اتفاقا امروز تا 7:40 دانلود کردم یه فیلم حال بهم زن هم گرفتم !!
یعنی شما مثلا 6:40 دی سی می کنید خیلی زودتر اکانت شبانتون قطع میشه ؟
Oracle_Eldorado جان ، در پیاون نصایح بنده این یکی رو هم اضافه کنید قبل از رفتن به تخت خواب مطمئن شوید که دانلود منیجرتون کانکشن شبانه رو به عنوان پیش فرض قرار داده :
و آخرین مطلب اینه اکه سرعت دانلود از بعضی از سایتها یه دفعه برای شما کم میشه ، شما خیلی راحت برنامه FreeGate رو اجرا کنید و بعد در قسمت تنظیمات ------ برید و ------ برنامه رو تو دانلود منیجرتون بنویسید تو IDM کافیه که فقط روی یک دکمه کلیک کنید تا ------ رو از IE دربیاره ، برای اطمینان بیشتر هم یه بار دانلود منیجر رو ببندید و دوباره اجرا کنید( این تجربه شخصی خودم هست ) البته نباید انتظار داشته باشید که در هنگامی که پهنای باند کم هست از طریق این روش سرعتتون زیاد بشه و ...
و اگر هم از سایت ---- می خواهید با IDM دانلود کنید باید همین کار رو بکنید ( اگه از onspeed و v p n استفاده نمی کنید )
Last edited by K A R I M I; 14-02-2008 at 17:32.
سلام
خیلی بهتر شده ،انشاا... دیگه مشکلی پیش نیاد
خوب من از کجا به Idm این تنظیمات شبانه رو بدم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)