هم مگه نباید کامل باشه؟
آره ساختمون منفجر میشه .
هم مگه نباید کامل باشه؟
آره ساختمون منفجر میشه .
من اینجا گیر کردم
هر کاری میکنم نمیفهمم باید چه کار کنم
نه منظورم لباسش هست از گردن تا کف پاش
من تو عکساش دیدم لباسش اینطوری نیست![]()
کمکم کنید .
جان من , همه مرحله ی ابتدایی که من موندم رو کمک کنید .
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا موندم >>
مرحله دوم .
دریای مدیترانه
شما توی یه قایقی , با لپتاب یه تماسی برقرار میکنی و میپری توی آب , دو تا کوسه حمله میکنند و میکشیشون .
بعدش میری زیر زمین سه تا دره که سه تا اهرم میخواد , یکیش همونجا افتاده , یکیشم توی مقابل هستش که ورمیداری و باز میشه . سپس میری تا میرسی به یه غار زیر زمینی . اونجا باید چیکار کرد ؟
رو به رو داخل آب که مسیر اومدنتون هست. شما باید مسیر پشت سرتون رو ادامه بدین...
بعد از طریق مسیر سمت چپ از آب خارج بشین و از طریق گرفتن لبه ها راهتون رو به سمت راست ادامه بدید که به اونور آب دسترسی پیدا کنین.
معمای اون محیط که حل شده و مسیر روبه رو بازه... مشکلی نیست!
فقط راهتون رو ادامه بدید.
من الان روی یه تخته سنگ هستم که دو تا قسمت غارو بسته .
چیکار کنم ؟ کجا بپرم؟
(یه تخته سنگ صاف هست که نسبت به سایر جا ها بلنده)
سلام
عکس بزار ببینیم کجا هستی تا بتونیم کمک کنیم
بازیه واقعا قشنگیه از اون موقعی که 3 تا پرنس ها تموم شدن هنوز این تریپ بازی گیرم نیومده بود ! خیلی دارم حال می کنم باهش !
در مجموع امتیاز 7 برای این بازی چرته ! تا اینجا خیلی بهتر بوده از بازیهایی الکی بهشون امتیاز دادن ! بخاطر یه سری مشکلات خیلی کوچیک تو بازی که اصلا هم به چشم نمیان ارزش این بازی رو کم کردن ! با همین گرافیکش و گیم پلیش معماهاش خیلی هم ازش رازی هستیم ! اون گیم اسپات هم بره که کلا داره خودش و خاندانش خز می شن ! واقعا دارم به pro بودن اونها شک می کنم ! الکی انتظارات فضایی دارن ! اگه بخوایم به تصور اونها نمره بدیم باید به dead space هم امتیاز پایین تری بدیم ! اونم وقتی تمومش کردم مثل خیلی از بازیهای قدیمی بود و نو آوریش فقط تو سیستم منوها بود ! یعنی نه معما آنچنانی داشت نه چیز خاصی حتی ترسناک هم نبود !
حالا این تام رایدر تا اینجاش که من حتی با سیستم فایتینگش هم مشکلی ندارم و اتفاقا خیلی باحال درست شده یعنی نسبت به نسخه های قبلیش خیلی بهتر شده ! من نمی دونم این مسئولان سایت ها انتظار فایتینگ یا اکشن بودن چطوری دارن از این بازی ؟!! باید مثل COD باشه ؟!!! anyway ! خیلی بازیه توپیه اینقدر هم پشته سرش چرته و پرت نگن !
اصلا تامب رایدر حالش به همینه که سخت باشه ! یعنی راه رو زود پیدا نکنی یکم تو مرحله مغزتو بکار بندازی و از این جور چیزا !
خوب فعلا تا بعد !
این در چه طوری باز میشه![]()
حلقه متصل به سر مجسمه سمت راست رو با استفاده از قلاب بکشین تا سر بر روی صفحه سمت راست بیفته.
دو سنگ کوچک در همون محوطه رو بر روی صفحه سمت چپ قرار بدین و در پایان اهرم مقابل در رو بکشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)