تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 123 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

تعمیر ابگرمکن دیواری بوتانB3215I

با سلام خدمت دوستان اهل فن
    مشکل ابگرمکن من...اینه که

زمانیکه روشنش میکنی بعد از حدود یک دقیقه ...سیستم جرقه زنیش دوباره شروع به جرقه زدن میکنه و آبگرمکن رو خاموش میکنه...

سه بارم بردم تعمیر حدود70000تومان هم هزینه کردم ولی رفع نشد..
    حدس خودم بردشه...
    ضمنا سرویس کامل شده..
    یعنی تموم اورینگیاشو واشرها رو تعویض کردم.
    البته گاهی وقتا هم اصلا انگار مشکلی نداشته

از روز اول کارش رو مرتب انجام میده.

ضمنا شمعکی نیس جرقه زن داره.

از متخصصان با معرفت و زحمت کش تقاضای کمک دارم.
    شهر ما که تعمیرکار خوبی نداره..
    دمتون گرم.
    با تشکر
    سلام
    شما سه بار تعمیر کردین و 70000 ت پول بی زبون رو دادین و تغییری نکرده و تعمیرکار رو ول کردین ؟
    باید برید سراغش بگین تو مسئولی که کلی پول گرفتی و تعمیرت هم الکی بوده و درست نشده .
    بگذریم ...
    =============================
    طبق حرف شما آبگرمکن با برق کار میکنه .
    پس یا بورد خرابه یا یه اتفاقی میافته که سنسور سیستم جرقه اشتباها حس میکنه باید جرقه بزنه یا پیام میگیره برای جرقه زدن
    1- آیا بعد از هر بار تعمیر درست میشد تا مدتی ؟
    2- آیا یه وقتهای معینی و در حالتهای معینی جرقه میزنه یا وقت مشخصی نداره ؟
    3- قاعدتاً جرقه زدن نباید باعث خاموش شدن مشعل بشه .
    4- شما موقع روشن بودن مشعل آیا سیمها و اینها رو تکون دادین ببینین سیمی شل نباشه یا اتصالی نداشته باشه ؟

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed ulead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

با سلام و سپاس فراوان از جناب محمد.
    با راهنمایی های مبسوط شما دیافگرامو عوض کردم. رادیاتو جرم گیری کردم.ولی مشکل همچنان پابرجاست.اما کشف جدید.... وقتی آب رو به دوش منتقل می کنم شعله کم میشه و آب سرد میشه. تمام شیرآلات حمام را نیز باز کردم که شاید جرمی گرفته باشه ولی اینطور نبود. حدس شما چیست. با سپاس مجدد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام و سپاس فراوان از جناب محمد.
    با راهنمایی های مبسوط شما دیافگرام رو عوض کردم.
    رادیاتو جرم گیری کردم.
    ولی مشکل همچنان پابرجاست.
    اما کشف جدید....
    وقتی آب رو به دوش منتقل می کنم شعله کم میشه و آب سرد میشه.
    تمام شیرآلات حمام را نیز باز کردم که شاید جرمی گرفته باشه ولی اینطور نبود.
    حدس شما چیست. با سپاس مجدد.
    سلام .
    متاسفانه عیب یابی و تعمیر از راه تاپیک مشکلات خاص خودش رو داره . شاید اگر میشد از نزدیک چکش کنیم , در چند دقیقه عیب پیدا میشد
    بگذریم

یعنی فقط با دوش آب سرد میشه ؟
    اگر آشپزخونه روباز کنین سرد نمیشه ؟
    جاهای دیگه چی ؟ سرد نمیشه ؟

دوش ارتفاعش بالاتر از همه ی شیرها هست
    شاید فشار آب بیش از حد کمه و با باز کردن دوش , جریان آب خیلی کند میشه و آبگرمکن فکر میکنه شیر رو بستین و مشعل رو خاموش میکنه .

یک چیز دیگه هست که باعث کم شدن یا خاموش شدن نشعل میشه
    ترموکوپل
    بوبین ترموکوپل
    شما باید شعله ی پیلوت رو بررسی کنین
    شاید با روشن شدن مشعل ضعیف میشه و خوب ترموکوپل رو گرم نمیکنه
    یا قطعه ای که داخل کاربراتور گاز هست درست عمل نمیکنه و بعد از مدتی راه گاز مشعل رو میبنده
    باید کاربراتور گاز باز بشه و اون قطعه که با پیلوت وصله از طریق سبم باریک مسی , باید اون قطعه چک بشه شاید چرب شده , جرم گرفته , کثیف شده یا تنظبم میخواد
    تعمیر و دستکاری کاربراتور گاز اطلاعات و دقت بالا میخواد وگرنه ممکنه باعث نشت گاز و حادثه بشه
    گاز مثل آب نیست که اگر نشت کنه فقط آب چکه کنه
    گاز میتونه یه ساختمون رو ظرف یک ثانیه بخوابونه رو زمین

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز من تعمیر کار آبگرمکن هستم مشکلتون رو دقیقا با ذکر تمام جزئیات بنویسید تا راهنمایی کنم . اطلاعاتی که لازم دارم: مدل آبگرمکن ( اگه بوتان هست تک ولوم یا دو ولوم) طبقه چندم هستید - ساختمان پمپ آب داره یا نه علم دوش حمام معمولی هست یا شیلنگی - شیر آلات منزل قدیمی هست یا اهرمی
    Last edited by reza3358; 21-09-2014 at 20:42.

7. این کاربر از reza3358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

سلام دوست عزیز من تعمیر کار آبگرمکن هستم مشکلتون رو دقیقا با ذکر تمام جزئیات بنویسید تا راهنمایی کنم . اطلاعاتی که لازم دارم: مدل آبگرمکن ( اگه بوتان هست تک ولوم یا دو ولوم) طبقه چندم هستید - ساختمان پمپ آب داره یا نه علم دوش حمام معمولی هست یا شیلنگی - شیر آلات منزل قدیمی هست یا اهرمی
    با سلام و خدمت شما.
    وقتی که آب حمام به دوش منتقل میشه شعله آبگرمکن کم شده و آب سرد میشود. که با یه بار باز و بسته کردن شیر آب آب دوباره گرم و مجددا سرد میشود.کارهای زیر را هم انجام دادم ولی مشکل همچنان پابرجاست.جرمگیری رادیات- تعویض دیافراگم- تست سنسور - تمیز نمودن کاربرات - باز کردن شیر حمام و تمیز کردن آن از جرم.مدل آبگرمکن بوتان 3115- ولومشو نمیدونم الله- طبقه دوم- پمپ هم نداریم - دوش هم شلنگی و اهرمی ازاین جدیدا !
    جا داره همین جا برای چندمین بار از راهنماییهای کامل استاد محمد آسمانی کمال تشکر را داشته باشم.

9. این کاربر از hamed ulead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

با سلام و خدمت شما.
    وقتی که آب حمام به دوش منتقل میشه شعله آبگرمکن کم شده و آب سرد میشود. که با یه بار باز و بسته کردن شیر آب آب دوباره گرم و مجددا سرد میشود.کارهای زیر را هم انجام دادم ولی مشکل همچنان پابرجاست.جرمگیری رادیات- تعویض دیافراگم- تست سنسور - تمیز نمودن کاربرات - باز کردن شیر حمام و تمیز کردن آن از جرم.مدل آبگرمکن بوتان 3115- ولومشو نمیدونم الله- طبقه دوم- پمپ هم نداریم - دوش هم شلنگی و اهرمی ازاین جدیدا !
    جا داره همین جا برای چندمین بار از راهنماییهای کامل استاد محمد آسمانی کمال تشکر را داشته باشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز طبق توضیحات شما سرد و گرم شدن آب چند دلیل میتونه داشته باشه : 1- فشار آب شما ضعیفه 2- سوراخهای دوش جرم گرفته 3- رادیات درست و اصولی جرمگیری نشده 4 - شیپوری کنترل آب(کاربوراتور) گشاد شده
    طریقه جرم گیری رادیات:
    ابتدا یک پمپ آب کولر تهیه کنید -4 لیتر جوهرنمک صنعتی 33درصد(توجه داشته باشید حتما جوهرنمک نه اسید) داخل تشت ،لگن،سطل یا امثالهم بریزید شینگ پمپ را به خروجی رادیاتور وصل کنید(لوله سمت چپ) از لوله سمت راست یک شیلنگ به داخل تشت نصب کنید
    پمپ را به برق زده منتظر باشید تا نیم ساعت جوهر داخل رادیات بچرخد دقت کنید اولا قبل از اینکار لوله ورودی از کاربوراتور به رادیات را جدا کنید(جوهرنمک فقط داخل رادیاتور جریان داشته باشد)-ابتدای راه اندازی پمپ جوهر با فشار خیلی شدید از شیلنگ به داخل تشت میریزد پس مواظب چشمانتان باشید
    منظور از ولوم در آبگرمکن اهرم چرخان هست که آبگرمکن رو روشن میکنی و درجه رو کم و زیاد میکنی در مدلهای قدیمی یک اهرم چرخان برای گاز و اهرم دیگری برا ی کنترل آبگرم در زیر آن تعبیه شده( دو ولوم) اما در مدلهای جدیدتر فقط یک اهرم چرخان برای گاز وجود دارد و برای کنترل آبگرم یک دسته در زیر آبگرمکن تعبیه شده که آبگرمکن شما تک ولوم هست
    شما باید قبل از هر کاری اهرم زیر آبگرمکن رو کامل به سمت چپ بچرخانید یعنی دسته اهرم ساعت 7 را نشان دهد فشار اب را کنترل کنید در حات عادی فشار آب گرم دقیقا نصف آب سرد هست. امیدوارم که این مطالب مفید باشد باز هم اگر سوالی بود لطفا با ایمیل اطلاع دهید چون من به این صفحه خیلی کم مراجعه میکنم ولی ایمیل رو هر روز چک میکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از reza3358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان اگر در مورد آبگرمکن دیواری و زمینی - پکیج -موتورخانه - شوفاژ - لوله کشی - کولر آبی - بخاری گازی و ... ( کلا در مورد تاسیسات) سوالی داشتید من در خدمت هستم
    در ضمن دوستانی که ساکن محدوده شهریار - اندیشه - مارلیک - فردیس -شهرقدس ( قلعه حسنخان) هستند از طریق ایمیل در ارتباط باشند .

14. این کاربر از reza3358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام.
    دوستان ما یه ابگرمکن مخزنی ایران شرق داریم.
    این سوراخ شده بود.صاب خونه زحمت کشید اومد دل و روده رو ریخت تو حیاط و جوش زد.جای سوراخ درست شده ولی مشکل اصلی الان سیستم گاز هست.وقتی که ابگرمکن رو روشن میکنی و گاز رو قطع میکنی و بعد از چند لحظه وصل میکنی گاز دوباره نشت پیدا میکنه داخل محوطه ابگرکن.( یعنی با قطع گاز و وصل مجدد دوباره گاز وصل میشه و امکان داره اگه گاز قطع و وصل بشه گاز به داخل خونه نشت پیدا کنه.)
    ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید . بگین که مشکل از کجا هست ؟ ( صاب خونه که میگفت اوتوماتش مشکل داره .راست میگه ؟ اگه راست میگه چقدر هزینه برمیداره ؟ )

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام.
    دوستان ما یه ابگرمکن مخزنی ایران شرق داریم.
    این سوراخ شده بود.
    صاحب خونه زحمت کشید اومد دل و روده رو ریخت تو حیاط و جوش زد.
    جای سوراخ درست شده ولی مشکل اصلی الان سیستم گاز هست.
    وقتی که ابگرمکن رو روشن میکنی و گاز رو قطع میکنی و بعد از چند لحظه وصل میکنی گاز دوباره نشت پیدا میکنه داخل محوطه ابگرکن.(
    یعنی با قطع گاز و وصل مجدد دوباره گاز وصل میشه و امکان داره اگه گاز قطع و وصل بشه گاز به داخل خونه نشت پیدا کنه.)
    ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید .
    بگین که مشکل از کجا هست ؟
    ( صاحب خونه که میگفت اوتوماتش مشکل داره .
    راست میگه ؟
    اگه راست میگه چقدر هزینه برمیداره ؟ )
    سلام .
    گاز از کجا نشت میکنه دقیقاً از پیلوت یا مشعل یا از یک لوله یا بدنه ی کاربراتور ؟
    اگر از پیلوت یا مشعل هست پس ترموکوپل خرابه و با قطع شدنِ گاز و سرد شدن ترموکوپل , بوبین ترموکوپل که فنری هست و داخل آبگرمکن هست عمل نمیکنه و گاز رو قطع نمیکنه .

اگر لز پیلوت یا مشعل یا هر دو گاز نشت میکنه باید کاربراتور باز بشه و فنرش چک بشه چون این فنر همیشه فشار میاره و گاز رو قطع میکنه تا گاز به پیلوت و مشعل نرسه . فقط وقتی شعله ی پیلوت ترموکوپل رو گرم میکنه , فشار هوای توی لوله ی مسی ترموکوپل به فنر فشار میاره و نمیذاره فنر گاز رو قطع کنه

آیا بدون روشن کردن هم با باز کردنِ شیر گاز , گاز نشت میکنه ؟ یا فثط بعد از روشن کردن و خاموش کردن ؟
    آیا وقتی پیلوت رو روشن میکنین و سپس با فوت کردن خاموشش میکنین آیا بعد از چند ثانیه صدای تقه میاد از توی کاربراتور ( صدای فنر که گاز رو میبنده ) و گاز پیلوت قطع میشه ؟ یا نه ؟
    دانستن این چیزها برای عسب یابی خیلی مهم هست .

17. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •