تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قهرمان امسال لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا ک

راي دهنده
118. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • میلان

18 15.25%
  • لیورپول

5 4.24%
  • پورتو

1 0.85%
  • چلسی

8 6.78%
  • شالکه 04

3 2.54%
  • رئال مادرید

19 16.10%
  • المپیاکوس

1 0.85%
  • سلتیک

0 0%
  • بارسلونا

18 15.25%
  • لیون

0 0%
  • منچستر

21 17.80%
  • رم

5 4.24%
  • اینتر

6 5.08%
  • فنرباغچه

0 0%
  • سویا

0 0%
  • آرسنال

13 11.02%
صفحه 38 از 42 اولاول ... 28343536373839404142 آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 420

نام تاپيک: لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا | فصل 08-2007

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
    زيكو : بايد براي كشتن يا كشته شدن وارد استمفوردبريج شد
    خبرگزاري فارس: سرمربي برزيلي فنرباغچه در آستانه جدال حساس برابر چلسي از شاگردانش خواست براي مردن وارد استمفوردبريج بشوند.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، زيكو خطاب به بازيكنانش عنوان كرد: برويد براي مردن يا كشتن حريف. از شما كار فني نمي‌خواهم. اين ميدان ربطي به تكنيك و تاكتيك ندارد.
    وي ادامه داد: بايد فقط براي تركيه بازي كنيد. چاره اي نيست و نمي توانم شما را فريب بدهم. حريف از شما با تجربه تر است. شما تنها با نيروزي تعصب خود مي توانيد از پس آنها برآييد.
    زيكو اظهار داشت: در چنين بازي مهمي بايد در هر ثانيه مراقب بود. بايد بدانيد كه يك لحظه غفلت باعث مي شود تمام پل‌هاي ساخته شده تخريب شود.

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ليورپول صعودكرد

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

چلسی هم صعود کرد ... 2-0برد ...... دو تا تیمی که ازش متنفر بودم صعود کردند ..... وای ویلان الان میشه گفت که از چهارتا تیم نیمه نهایی سه تاش انگلیسیه از فردا دیگه خفمون می کنند
    ولی امیدوارم چلسی لیورپول رو بزنه ...... مورینیو سکته می کنه
    Last edited by Antonio Andolini; 09-04-2008 at 00:40.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از اين خفتم ميگيره كه، آرسنال و ليورپول، دوتا تيم خوب، به هم مي خورن، بعد تازه آرسنال كه زيبا هم بازي مي كنه حذف ميشه، اونوقت اين بارسا مفتي مفتي داره مياد بالا!
    همش به تيم هاي الكي پلكي مي خوره كه اسمش رو سالي يكي دو بار بيشتر نمي شنويم!!!
    آخر هم حتما مي خوره به چلسي، كه الان وضعيتش خرابه، اونو ميبره ميشه يه پاي فينال!!!! چقدر زيييييييبا!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

از اين خفتم ميگيره كه، آرسنال و ليورپول، دوتا تيم خوب، به هم مي خورن، بعد تازه آرسنال كه زيبا هم بازي مي كنه حذف ميشه، اونوقت اين بارسا مفتي مفتي داره مياد بالا!
    آخر هم حتما مي خوره به چلسي، كه الان وضعيتش خرابه، اونو ميبره ميشه يه پاي فينال!!!! چقدر زيييييييبا!!!!
    این نشانه ی علاقه مندی شما به فوتبال است که سلتیک رو که میلان با زور ازش برد و منچستر ازش باخت رو اسمش سالی یک بار می شنوی و همچنین شالکه رو ..... شما برید رم رو ببرید بعد بیاید این جا حرف بزنید....آبروی لیگ اسپانیا هم بردید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چلسی وضعیتش خرابه؟؟؟؟ تیم دوم لیگ انگلیسه و الانم که اومد بالا . من متحیرم شما بر اساس چه معیاری میگی اوضاع چلسی خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

چلسی وضعیتش خرابه؟؟؟؟ تیم دوم لیگ انگلیسه و الانم که اومد بالا . من متحیرم شما بر اساس چه معیاری میگی اوضاع چلسی خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    می خواد اینو بگه که اگر بارسا تو مرحله بعد خورد به چلسی و بارسا برد بگه که چلسی تو بحران بوده و الکی اومدید بالا ......... نمی دونید که چه حالی میده وقتی که می بینی هواداران تیم رقیب بهت حسودی می کنند

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من بعد از بارسا طرفدار آرسنال بودم. حیف شد.
    دوتا تیم که ازشون متنفر بودم اومدن بالا خدا کنه امشب رم بزنه منچسترو. حیفه تو نیمه نهایی یه تیم از ایتالیا نباشه در عوض 3تا انگلیسی باشه!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این نشانه ی علاقه مندی شما به فوتبال است که سلتیک رو که میلان با زور ازش برد و منچستر ازش باخت رو اسمش سالی یک بار می شنوی و همچنین شالکه رو ..... شما برید رم رو ببرید بعد بیاید این جا حرف بزنید....آبروی لیگ اسپانیا هم بردید
    واقعا هم كه ميلان چه تيمي بود!!! همه مي دونن وضعيت ميلان الان چطور هست!

بازي رفت ما روبينيو و نيسروي رو نداشتيم! بازي برگشت راموس و نيسروي رو نداشتيم!!! منچستر هم اگه يكي مثل رونالدو و روني رو نداشته باشه، خيلي تيم ها مي تونن ببرنش!
    به هر حال، من كه هميشه دارم اخبار فوتبال رو نگاه مي كنم ( ميتوني بري همين تاپيك هاي ورزش رو نگاه كني ) 10 بار هم اسم سلتيك رو نشنيدم!

اما رم تيم دوم جدول سري آ هست داداش، شنيدي اسمش رو ديگه؟
    Last edited by kasra_khan2003; 09-04-2008 at 11:35.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

5

اين چلسي با اون چلسي زمان مورينيو يكي هست يعني؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •