منظورتون رو متوجه نشدم.خب شما با یک جستجوی ساده میتونی چند تا بازیکن با این لول پیدا کنی.مم اینه که پلشو داری یا نه.![]()
منظورتون رو متوجه نشدم.خب شما با یک جستجوی ساده میتونی چند تا بازیکن با این لول پیدا کنی.مم اینه که پلشو داری یا نه.![]()
آخه دوستم اصلاٌ وضع مالیش خوب نیست
البته پرسیدم سنش بالاس تقریاٌ ارزون گرفته![]()
قدیمی ترین تیم هت تریک ایران در حال بات شدن
امروز تولد هت تریک ایران هستش.یعنی درست همین امروز بود که اولین تیم ایرانی هت تریک تاسیس شد.تیم (samant(463348 قدیمی ترین تیم ایرانی هت تریک است.تیمی که تنها تا 4 روز دیگه بات خواهد شد!!!!لطفا اگر به سعید مالک این تیم دسترسی دارید با ایشان تماس بگیرید.
واقعا حیفه که این تیم بات بشه.
برشا قهرمان جام حذفی ایران شد
دیشب تیم برشا توانست برای چهارمین بار با پیروزی 4-0 مقابل تیم چلسی به قهرمانی persian gulf برسه.
به سعید بندینی مربی تیم برشیا تبریم و به صادق خان مربی تیم چلسی خسته نباشید میگم.
چلنج بزرگ ایران-آمریکا
در هفته 16 و در تاریخ 14 و 15 آپریل چلنج بزرگی بین تیم های ایرانی و آمریکایی هت تریک برگزار خواهد شد.تا این لحظه تعداد تیم ها به این صورت است:
ایران:114
آمریکا:150
در حالی که تبلیغات این چلنج در ایران از مدت ها پیش آغاز شده اما تیم های آمریکایی با پیشرفت بسیار سریع از حدود 40 تیم به 146 تیم رسیدند.
لطفا برای ثبت نام در کاپ به آدرس زیر مراجعه کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مطرح کردن سوالات خود می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این چلنج شرکت کنید و برای کشور خود افتخار بیافرینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cazador; 31-03-2010 at 17:46.
من شرکت کردم دوستان توی چلنج اسم تیمم omide lahijan هست
اسم تیم منم PORSA![]()
دوستان تغییرات موتور و صفحه ی چیدمان سایت رو خوب می بینید یا به نظرتون باید همون روش قبلی رو حفظ میکردن؟
این تخصص جدید هم که معلوم شد دروغ 13 بوده
به به.تا من میرم شماها خیلی فعال میشید ها.می خواید من کلا برم تا شما فعال بمونید؟
این تغییرات رو باید منتظر موند دید چطوره.قبلا هم چند بار گفته بودن تغییر میدن اما تغییرات چندانی نبوده.فقط امیدوارم ما رو بدبخت نکنن
من که تازه واردم نمیدونم چطوره.
فقط چیدمان جوانان رو امروز دیدم، نظرتون چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)