کسی که کارشناسی رشته فنی رو داره هم میتونه برای پزشکی عمومی امتحان بده ؟
بله
خیر
کسی که کارشناسی رشته فنی رو داره هم میتونه برای پزشکی عمومی امتحان بده ؟
سلام بدون در نظر گرفتن نوع مدرک میتونید هر رشته ای کنکور بدهید ...
موفق باشید
سلام دوستان.
نمیدونم کسی جواب منو میده یا نه .
من الان کارشناسی ناپیوسته عمران میخونم .
و قصد دارم تا ارشد هم ادامه بدم .
میخواستم بدونم بعد از گرفتن مدرک کارشناسی ارشد . میتونم دوباره کنکور بدم و در رشته کامپیوتر هم تحصیلات داشته باشم . درضمن من دیپلم کامپیوتر از هنرستان دارم . (البته اگه تا اون موقع کنکوری باشه )
ممنون میشم جواب بدین
سلام بله با داشتن مدرک کاردانیتون میتونید کنکور شرکت کنید ...
سلام یه سوال
اگه بدون در نظر گرفتن فوق لیسانس بودن خودمون آزمون سراسری بدیم از کجا متوجه میشن؟؟ اصلا متوجه می شن؟؟؟
شما فوق ليسانستونو توي ايارن گرفتين ديگه ؟ توي ايران هم ميخواين بازم كنكور بدين ديگه ؟ فكر نميكنم نيازي باشه كه بگيم از كجا ميفهمن !
کاش این شرط رو بردارند، حالا که هر کی کنکور میده مجاز به انتخاب رشته هست و هر کی هم که کنکور نده بازم حق انتخاب داره معلومه که دیگه کمبود ظرفیت نیست تو دانشگاه ها، حتی ظرفیت اضافی هست، اگه تعداد معدودی با مدرک ارشد بازم کنکور کارشناسی بدن مشکلی ایجاد نمی کنه. چون اکثرا کسی حاضر نیست بعد از ارشد دوباره کنکور بده.
سلام
درس بخونید
Last edited by farshadrahimi123; 07-01-2014 at 02:04.
سلام.به نظرم شما چون باهوش هستید و مطمئنید هرجایی برید موفق میشید این باعث شده وسوسه بشید در کنار ارشدتون پزشکی هم داشته باشید که البته حق هم دارید چون هر کسی دوست داره از سرمایش بیشترین استفاده رو کنه (که برای شما سرمایه ذهنیتونه)سلام دوستان من یه سوالی داشتم لطف کنید اگه میدونید راهنماییم کنید
من دانشجوی کارشناسی ارشد برق-قدرت دانشکده فنی دانشگاه تهران هستم و با توجه به علاقه شدیدی که یهو به پزشکی پیدا کردم قصد دارم کنکور تجربی بدم و چون تا حالا کنکور های سخت زیاد دادم کنکور تجربی برام یجور ایی بچه بازیهالان فهمیدم که ارشد داشته باشم نمیشه کنکور بدم پزشکی بخونم ,بنظرتون میشه این یه سالی که از ارشدم مونده رو (فقط پروژه) مونده رو یجوری کش بدم و خودمو برای کنکور تجربی آماده کنم بعد که پزشکی قبول شدم ارشدمو انصراف بدم؟بنظرتون حیف نیست آخه من رتبه 18 ارشد برق شدملیسانسم هم رتبه 300 شدم ومطمئنم تجربی هم رتبم خوب میشه.مشکل شهریه هم ندارم.
و یه سوال مهم دیگه اینکه با توجه به اینکه من دیپلمم ریاضی بوده میتونم الان بدون تغییر رشته کنکور بدم؟ بعدا خفتممو نمیگیرن؟ لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.ایشالا خیر ببینی
از نظر من حیفه از ارشد انصراف بدید .ارشد رو بگیرید و بعد خارج از کشور یا دانشگاه آزاد پزشکی بخونید اون وقت میتونید توی مباحث مهندسی پزشکی بسیار صاحب نظر و موفق بشید
با بچه جون
Last edited by farshadrahimi123; 07-01-2014 at 02:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)