تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 326 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام دوستان.
    میشه برنامه ورود کردن یه ماتریس n در n رو با تابع تو c++ borland یا هرچی شد (من بورلند دارم) بزارید.من خودم خیلی سعی کردم ماتریس رو میتونم وارد کنم ولی تو return کردن به برنامه اصلی مشکل دارم یعنی وقتی میگم return a[5][5] تابع میگیره فقط مقدار خونه 5 و 5 رو برمیگردونه ؟!! چیکار کنم.
    میشه این تابع رو واسم بذارید؟ خیلی نیاز دارم بهش.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام خدمت اساتید محترم
    من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام خدمت اساتید محترم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام خدمت اساتید محترم
    من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساسنام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخوردکردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعاتاونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشمیه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اجرا كه ميشه /
    5 تا وارنينگ ميده فقط، كه مشكل نداره.

=>
    [BCC32 Warning] File12.cpp(32): W8012 Comparing signed and unsigned values
    [BCC32 Warning] File12.cpp(60): W8012 Comparing signed and unsigned values
    [BCC32 Warning] File12.cpp(117): W8012 Comparing signed and unsigned values
    [BCC32 Warning] File12.cpp(184): W8066 Unreachable code
    [BCC32 Warning] File12.cpp(186): W8004 'n' is assigned a value that is never used

میشه بگید تو چه محیطی اجرا کردید ؟ VC بوده ؟
    چطور ارور ها رو رفع کنم ؟
    باید این پروژه رو ارائه بدم ، وقتی ندارم ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

پيش فرض

سلام
    من فردا باید یه پروژه تحویل بدم، تا الان هیچ کاری نکردم، یعنی یادم رفته بود، استاد هم خیلی گیره اعصابمو ریخته به هم:

>>> پروژه اینه: چندتا فایل متنی داریم که توش یک سری اطلاعاته حالا باید این فایل متنی رو بگیریم رکورد های توش رو امتیاز باید بدیم مثلا تو فایل اول دو تا رکورد HASAN و ALI هست و تو فایل دوم دو تا رکورد ALI و HOSEIN هست اینجا امتیاز ALI یک و امتیاز HASAN و HOSEIN صفره... حالا امتیاز بندی شو کاری نداریم فقط الان موندم که چجوری باید از فایل متنی استفاده کنم.

فردا باید تحویل بدم، خواهش می کنم کمکم کنید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه neda_traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من مي خوام درc# منوهام بصورت كشويي باز بشه
    در وب ميدونم با ايجكس ميشه اما شنيدم اينجا با كامپونت ميشه .كسي بلده
    ممنون

داره خودمونی میشه majid_barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تو محیط pelles C IDE چطور میشه فایل obj یا c رو به exe تبدیل کرد(آخه من تازه کارم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه p d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

میشه بگید تو چه محیطی اجرا کردید ؟ VC بوده ؟
    چطور ارور ها رو رفع کنم ؟
    باید این پروژه رو ارائه بدم ، وقتی ندارم ..
    سلام. اميدوارم دير نشده باشه. كلا دير به دير سر ميزنم.
    من اين سورسي كه تويه پست 369 بود و تويه چندتا كامپايلر امتحان كردم.
    بعضي هاش از clrscr ايراد ميگرفت ،‌ errorي كه ميگيد چيه ؟ چرا اجرا نميشه ؟ درست كامپايل و اجرا ميكنيد ؟
    حتي تويه Microsoft Visual C++ 6.0 هم كامپايل كردم، البته از تابع clrscr اشكال گرفت ولي اين كه شما ميگيد errors ميده، نديدم.
    Last edited by p d; 04-07-2010 at 21:52.

8. این کاربر از p d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

DSL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام. اميدوارم دير نشده باشه. كلا دير به دير سر ميزنم.
    من اين سورسي كه تويه پست 369 بود و تويه چندتا كامپايلر امتحان كردم.
    بعضي هاش از clrscr ايراد ميگرفت ،‌ errorي كه ميگيد چيه ؟ چرا اجرا نميشه ؟ درست كامپايل و اجرا ميكنيد ؟
    حتي تويه Microsoft Visual C++ 6.0 هم كامپايل كردم، البته از تابع clrscr اشكال گرفت ولي اين كه شما ميگيد errors ميده، نديدم.

تو VC اجرا کردم این ارور ها رو میده :

چه کنم رفع شه و RUN شه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

یه پروزه داشتم میخواستم دوستان یه کمک کنن.اگه امکانش باشه واسم بنویسن خیلی ضروری یه
    با برنامه c++ نوشته بشه

برنامه ای بنویسید که شماره 10 کارمند را گرفته و حقوق آنها را با احتساب کسر مالیات و بیمه محاسبه نماید سپس بر اساس موارد خروجی را چاپ کند

پیشاپیش تشکر میکنم

: 1) لیست کارمندان را به صورت مرتب شده بر اساس شماره کارمندی
    : 2) لیست کارمندان بر اساس حقوق انها
    : 3) جستجوی یک کارمند بر اساس سماره کارمندی و نمایش مشخصات کارمند

اگه نباشه جاش خالی می مونه p d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

شرمنده ، خيلي دير شده
    اگه بازم جواب و ميخواين :
    سه تاي اول كه وارنينگ هستن، پيغام اخري و كامل بذاريد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •