تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 83 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 827

نام تاپيک: Gears of War

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

سلام خدمت بروبکس گرامی
    اقا ما به لطف شما بچه های باحال کلا بیخیال پچ نصب کردن شدیم و دارم همینطوری باهاش حال میکنم

من کلا شانس ندارم تا یه بازی رو میام شروع کنم بچه ها یک سال پیش تمومش کردند به خاطر همین تاپیکهای این بازی ها میخوابه اصولا

خلاصه من همون اوایل سر اولین غول گیر کردم این یارو غوله که نوک داره تو زمین هم گیر کرده هر چند ثانیه یه بار هم یه چیزی تو هوا تف میکنه
    اینم عکسش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این رو باید چکارش کنم؟
    کلی بهش تیر و نارنجک و از این جور چیزا بهش زدم خفه شد دیگه تکون نمیخوره ولی یه صدایی از خودش در میکنه آدم میترسه ولی رفتم بهش دست زدم مرده بود برو بچ با فرمانده اون پشت قایم شدند راستی تو این بازی فرمانده کیه؟ هی هم اون موقع میگه:
    Fire your Weapon Soldier
    خوب اینی که الان این میگه این یعنی چیه؟
    خلاصه این که بگید من باید چکار کنم؟
    راستی بین خودمون باشه ولی با ترینر میرم جلو خیلی حال میده برا همین رفتم به غوله دست مالیدم
    ممنون از شما

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام خدمت بروبکس گرامی
    اقا ما به لطف شما بچه های باحال کلا بیخیال پچ نصب کردن شدیم و دارم همینطوری باهاش حال میکنم

من کلا شانس ندارم تا یه بازی رو میام شروع کنم بچه ها یک سال پیش تمومش کردند به خاطر همین تاپیکهای این بازی ها میخوابه اصولا

خلاصه من همون اوایل سر اولین غول گیر کردم این یارو غوله که نوک داره تو زمین هم گیر کرده هر چند ثانیه یه بار هم یه چیزی تو هوا تف میکنه
    اینم عکسش

این رو باید چکارش کنم؟
    کلی بهش تیر و نارنجک و از این جور چیزا بهش زدم خفه شد دیگه تکون نمیخوره ولی یه صدایی از خودش در میکنه آدم میترسه ولی رفتم بهش دست زدم مرده بود برو بچ با فرمانده اون پشت قایم شدند راستی تو این بازی فرمانده کیه؟ هی هم اون موقع میگه:
    Fire your Weapon Soldier
    خوب اینی که الان این میگه این یعنی چیه؟
    خلاصه این که بگید من باید چکار کنم؟
    راستی بین خودمون باشه ولی با ترینر میرم جلو خیلی حال میده برا همین رفتم به غوله دست مالیدم
    ممنون از شما
    سلام حامد جان
    این غول هارو باید با یه اسلحه لیزری(اسمش خاطرم نیست) بکشی... که حتما قبل از رسیدن به غول میتونی پیداش بکنی. کارش هم به این صورته که نشانه گر اسلحه رو باید چند ثانیه روی غول نگه داری تا یه صدایی بده و از آسمون یه شلیک لیزری قوی به سمت همون نقطه ای که نشانه گرفتی شلیک بشه... با چند شلیک به راحتی از پا درمیاد. البته از این سلاح فقط در محیط های باز میشه استفاده کرد. برای کشتن لوکاس های بزرگ(بازم اسمش خاطرم نیست که با سرعت به سمتت حرکت میکنن(قد بلند و گردن کشیده ای دارن) هم از همین سلاح باید استفاده بکنی.

در این بازی فرمانده شما(مارکوس فینیکس) هستید که میتونید چند دستور ساده و ابتدایی مثل کاور و آتش بدید مثل همینی که خودت گذاشتی...کلا خیلی کاربرد نداره و نمیشه گقت یه بازی تاکتیکیه(در بخش یک نفره)

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

سلام حامد جان
    این غول هارو باید با یه اسلحه لیزری(اسمش خاطرم نیست) بکشی... که حتما قبل از رسیدن به غول میتونی پیداش بکنی. کارش هم به این صورته که نشانه گر اسلحه رو باید چند ثانیه روی غول نگه داری تا یه صدایی بده و از آسمون یه شلیک لیزری قوی به سمت همون نقطه ای که نشانه گرفتی شلیک بشه... با چند شلیک به راحتی از پا درمیاد. البته از این سلاح فقط در محیط های باز میشه استفاده کرد. برای کشتن لوکاس های بزرگ(بازم اسمش خاطرم نیست که با سرعت به سمتت حرکت میکنن(قد بلند و گردن کشیده ای دارن) هم از همین سلاح باید استفاده بکنی.

در این بازی فرمانده شما(مارکوس فینیکس) هستید که میتونید چند دستور ساده و ابتدایی مثل کاور و آتش بدید مثل همینی که خودت گذاشتی...کلا خیلی کاربرد نداره و نمیشه گقت یه بازی تاکتیکیه(در بخش یک نفره)
    سلام
    مرسی از توضیحات
    اتفافا من قبل از اینکه برسم اونجا این تفنگ لیزری رو بداشتم فکر کردم به درد نمیخوره انداختمش دور
    پس به درد میخورد
    برم سراغ بازی ببینم چی میشه
    چاکرم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آقا رفتم لیزر رو برداشتم پدرش رو در آوردم و اومدم بیرون
    دمتون گرم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلامی دوباره
    خواستم بپرسم اگه بخواهیم سیو های بازی رو برداریم ادرسش همینه؟
    C:\Documents and Settings\hamed\Application Data\Microsoft Games\Gears of War
    آخه فایلهای داخلش هیچ شباهتی به سیو نداره
    اگه این نیست لطفا بگید سیو اصلی کجاست چون من دارم هی از اینا کپی میگیرم
    ممنون

پروفشنال mummified's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

خیر دوست من . شما گرافیک این بازی رو دیدی ؟!

تایید میشه .

باهات موافقم !
    منم هزار تا بازی مونده روی دستم وقت ندارم هیچکدومو بازی کنم !
    توروخدا کار دنیا رو ببین ! تابستون یدونه بازی نیومد ! حالا که وقت امتحانات و درس هست هرچی بازیه ریخته توی بازار .
    راستی ببینم این منتشر شده ؟
    دوستان سلام!
    من اين بازي رو 4 روزه تمام كردم!
    خيلي عاليه يعني محشره آدم لذت ميبره از اين بازي!
    در جواب دوستي كه گفته بود آيا با گرافيك 256 انجام ميشه بايد بگم:
    بله، من خودم با گرافيك جي فورس 7300 انويديا 256 بازي كردم وكلي هم لذت بردم!
    البته اگه گرافيكت بالا باشه كه خيلي بهتره ولي با اين گرافيك هم ميشه بازي كرد!
    در ضمن بايد منتظر بازي سري جديدش هم بود چون در پايان بازي يكي از اين موجودات زنده نميمونه كه ميتونه دليلي بر اين ادعا باشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

سلام
    آقا مثل اینکه کسی جواب ما رو نمیده

حالا اونها به درک این یکی رو جواب بدید
    باز توی یه مرحله گیر کردم
    یه جا هست بعد از اونجا که یه فیلم خفن نشون میده که اون بده یکی از دوستامون رو میکشه بعد فیلم وارد یه جا میشیم که این غوله دیوار رو مشکونه میاد بیرون بعد میدوه به طرف ما ما باید جا خالی بدیم خوب من با جا خالی دادنش مشکل ندارم چطوری باید بکشمش؟
    ایا باید جلوی جایی وایسم که اون وقتی حمله کنه بخوره به اونجا و بمیره؟ اگه اینطوره خوب من کجا باید وایسم؟
    ممنون از شما
    Last edited by *hamedkhatar*; 19-07-2008 at 16:02.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام *hamedkhatar*
    برو طرف درها تا اون بتو حمله کنه وهروقت حمله کرد جا خالی بده تا اون در ها رو بشکنه .فکر کنم 3 تا در رو باید بشکنه اون وقت تو ودوستت وارد یک محوطه باز میشید که تو این لحظه تو باید با کمک اون اسلحه لیزری که داری رو اون با لیزر فیکس بشی تا از بالای سر اون غول زبون نفهم یک چیزی مثل صاعقه بهش اصابت کنه و تو این لحظه رفیقت به طرف اون شلیک میکنه .بعد ازاینکه چند بار اینکار رو انجام دادی اون غول لعنتی به درک واصل میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت پاسخ
    اون مرحله رو رد کردم حالا رسیدم به اون ماشینه که سوارش میشیم بعد باید یه مسیر رو بریم هی این خفاشها حمله میکنند
    من این E رو میزنم و نور رو میگرم به طرف خفاشها تا حدودی هم خفاشها دور میشند ولی قبل از اینکه دور بشند کلی از جون ماشین رفته چکار کنم که سالم برسم به مقصد؟
    ممنون از شما

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت پاسخ
    اون مرحله رو رد کردم حالا رسیدم به اون ماشینه که سوارش میشیم بعد باید یه مسیر رو بریم هی این خفاشها حمله میکنند
    من این E رو میزنم و نور رو میگرم به طرف خفاشها تا حدودی هم خفاشها دور میشند ولی قبل از اینکه دور بشند کلی از جون ماشین رفته چکار کنم که سالم برسم به مقصد؟
    ممنون از شما
    وقتی eرو زدی باید کلیک کنی تا اونا بسوزن انقدر این کار رو بکن تا همشون بمیرن زیاد سخت نیست البته پشت سر هم کلیک کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •