تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 1126 اولاول ... 2834353637383940414248881385381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت silversaeed_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض كمكم كنيد.........................

سلام....ميبخشين...من يه هار 160 Sata(1) Maxtor دارم... كه ترتيب پارتيشناش به ترتيب از Drive C :5 15 15 120
    هست..داشتم كار ميكردم يه لحظه ويندوزم فريز شد و هنگ كرد ... يه صفحه ي آبي رنگ ظاهر شد .. با دكمه كيس سيستمو خاموش كردم.. ويندوز نميومد بالا ميگفت يه فايل DLL خراب شده .... خلاصه رو يه هارد ديگه ويندوز ريختم و هارد اصلي رو نصب كردم كه مثلا هارد به هارد كنم ( آخه درايو C اطلاعات مهمي توش بود ) با كمال تعجب ديدم drive C,Fكه مهمترين اطلاعات توشه اصلا پارتيشنشو نميشناسه..دو Drive ديگه سالمه...عجيبه...عصابم خيلي خورده... در ضمن درايواي من تا خرخره پر بود...تو رو خدا بگيد چي كار كنم؟؟ اون 2 درايو خراب !!‌مثل فلاپي كلي خرخر ميكنه و در پايان ميگه درايوتو فرمت كنم؟؟؟ چيكار كنم......؟؟ :(( 120 گيگ اطلاعات.......:((...ممنون
    Last edited by silversaeed_2007; 14-03-2008 at 01:46.

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

اولاا گفتم شاید بشه کاریش کرد!
    دوما نه تعمیر کار نیستم،ولی گفتم شاید خودم بتونم یه کاریش بکنم!در ضمن اطلاعات هاردمم خیلی واسم با ارزشن!اما خوب
    بله،اینم درست می فرمایید،لاما آخه پس من چی کار بکنم؟مجبورم بالاخره به یکی اعتماد کنم دیگه،نه؟
    ببینم،تو شیراز هم هست از این مراکز دیتا ریکاوری؟یه جا رفتم گف چون ضربه خوده،احتمال ریکاوری خیلی کم هستش!!!نظر شما چیه؟
    سپاس

چاكر هر چي دوسي شيرازيه

توي شيراز من كسي رو نميشناسم فقط تو تبليغات اينترنتي تبليغات يك بنده خدايي رو ديدم اما نميشناسمش و كارشو نمي دونم چيه

تقريبا هاردديسك هاي ضربه خورده (له شده نباشه) رو ميشه ريكاوري كرد اما بايستي ببيني كه برات اطلاعاتت مهمتره يا پولت

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام....ميبخشين...من يه هار 160 Sata(1) Maxtor دارم... كه ترتيب پارتيشناش به ترتيب از Drive C :5 15 15 120
    هست..داشتم كار ميكردم يه لحظه ويندوزم فريز شد و هنگ كرد ... يه صفحه ي آبي رنگ ظاهر شد .. با دكمه كيس سيستمو خاموش كردم.. ويندوز نميومد بالا ميگفت يه فايل DLL خراب شده .... خلاصه رو يه هارد ديگه ويندوز ريختم و هارد اصلي رو نصب كردم كه مثلا هارد به هارد كنم ( آخه درايو C اطلاعات مهمي توش بود ) با كمال تعجب ديدم drive C,Fكه مهمترين اطلاعات توشه اصلا پارتيشنشو نميشناسه..دو Drive ديگه سالمه...عجيبه...عصابم خيلي خورده... در ضمن درايواي من تا خرخره پر بود...تو رو خدا بگيد چي كار كنم؟؟ اون 2 درايو خراب !!‌مثل فلاپي كلي خرخر ميكنه و در پايان ميگه درايوتو فرمت كنم؟؟؟ چيكار كنم......؟؟ :(( 120 گيگ اطلاعات.......:((...ممنون

يا به يكي از مراكز بازيابي اطلاعات مراجعه كن
    يا با مسئوليت خودت با برنامه هاي معرفي شده در اين تاپيك كار كن

يا علي

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام..... من واقعا دارم دیوونه میشم.. از 3 ، 4 نفر پرسیدم میگن دمای 52 درجه برای هارد خیلی زیاده........

ببینید من دو تا هارد دارم که هر دورو زیر هم نصب کردم..... و بینشون حدود 1 سانتی متر فاصله هست.. کیس من 2 تا هارد بیشتر نمیخوره .......... و دستمو بیشتر از 10 ثانیه نمیتونم بزارم روی هارد.... داغه .....

می خواستم بقیه بروبچ هم یه امتحان بکنن و بگن دمای هاردشون چقدره..... اینکارو براحتی با برنامه hdtune که در همین فرو معرفی شده انجام بدید خواهشاض میخوام ببدونم دمای نرمال یک هارد باید چقدر باشه ؟

چرا انقدر خودتو اذيت ميكني/؟؟

من با دما بالاتر از شما هم با هاردديسك هام كار ميكنم
    ضمنا با چه سنسوري تست كردي ديدي دماي هاردديسكت به اين دقتي كه ميگي بالاس
    معمولا اين نرم افزار ها دقيق نشون نميدن

يه فن بزار براي هاردديسكت ....

به قول تركيه اي ها
    تامام

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

یه جا رفتم گف چون ضربه خوده،احتمال ریکاوری خیلی کم هستش!!!نظر شما چیه؟
    سپاس

احتمالش خيلي كم نيست احمتالش به طور نسبي كمتره و سخت تره
    اكثر اونهايي كه اين حرفها رو ميزنن
    با نرم افزار كار ميكنن فقط
    اون پنج تا شركتي كه گفتم تجهيزات سخت افزاري دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Snip3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

14

یه مدت بود کامپیوترم هی ریست میشد ارور میداد که Your computer recovered from serious error تا اینکه دیروز ریست شد میاد اون لوگو ویندوز XP میشماره مه بره تو ویندوز بازم رست میشه ویندوزم که می خوام نصب کنم ارور صفحه آبی میده به هر کامپیوتر دیگه ای هم که وصل میکنم ریست میشه چه با پورت USB چه هارد به هارد مشکل چیه؟
    اطلاعاتشو میخوام!
    با ابن یرنامه HDD Regenerator چکش کردم بد سکتور نشهد لطفا مرا راهنمایی کیند!

در آغاز فعالیت silversaeed_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما به من چه مركزي رو پيشنهاد ميكنيد؟؟؟ معمولا هزينش چقدر ميشه مثلا براي 120 گيگ ..... يكي به من گفت گيگي 8000 تمون !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اينجا نميشه اسم مركزي معرفي كرد ميل بزنيد..ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

چرا انقدر خودتو اذيت ميكني/؟؟

من با دما بالاتر از شما هم با هاردديسك هام كار ميكنم
    ضمنا با چه سنسوري تست كردي ديدي دماي هاردديسكت به اين دقتي كه ميگي بالاس
    معمولا اين نرم افزار ها دقيق نشون نميدن

يه فن بزار براي هاردديسكت ....

به قول تركيه اي ها
    تامام
    سلام. خوبید ؟ آخه هارد دوستم اینقدر داغ نیست. بهر حال من جای هاردمو عض کردم یکیشونو گذاشتم جای دیگه ( امیدوارم برای همدیگه دلتنگی نکنن... ). .......... حالا دمای هر دو 45 تا 46 نشون میده.. من با سنسور اندازه نمی گیریم..... با برنامه HDTUNE . خودش نشون میده..........

باشه میریم فن میگریم ............ این فن که میگید چقدر قیمت داره ؟
    راستی میشه این عکس داخل امضاتونو عض گنید ؟ زیاد جا میگیره ........

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام. خوبید ؟ آخه هارد دوستم اینقدر داغ نیست. بهر حال من جای هاردمو عض کردم یکیشونو گذاشتم جای دیگه ( امیدوارم برای همدیگه دلتنگی نکنن... ). .......... حالا دمای هر دو 45 تا 46 نشون میده.. من با سنسور اندازه نمی گیریم..... با برنامه HDTUNE . خودش نشون میده..........

باشه میریم فن میگریم ............ این فن که میگید چقدر قیمت داره ؟
    راستی میشه این عکس داخل امضاتونو عض گنید ؟ زیاد جا میگیره ........
    آقا يا خانم ماكسي عزيز

برنامه اچ دي تيون فكر نمي كنم به دقت سنسور هاي مخصوص دما دما رو اندازه بگيره

فكر كنم فن از 5 تومن شروع بشه تا 20_25 تومن برسه

به شما تبريك ميگم كه بالاخره موفق شدين جاي هاردديسكتون رو عوض كنين

كل اين اطلاعاتي كه من ميگم اينجا يا اين بالا منبر رفتن هاي من فقط به خاطر اين عكسه
    شما اگر پيشنهاد ديگه اي در مورد اين عكس به ذهنت ميرسه به من بگو

البته غير از حذف كردن امضام

يا علي

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

شما به من چه مركزي رو پيشنهاد ميكنيد؟؟؟ معمولا هزينش چقدر ميشه مثلا براي 120 گيگ ..... يكي به من گفت گيگي 8000 تمون !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اينجا نميشه اسم مركزي معرفي كرد ميل بزنيد..ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينجا تبليغات ممنوعه

من فقط مدير گارانتي شركتم رو تاييد ميكنم از لحاظ فني
    البته چند تا شركت همكار رو هم ميشناسم كه كارشون خيلي خوبه

ريكاوري نرم افزاري از 30تومن تا 150 تومن
    ريكاوري سخت افزاري از 150 تومن تا 3 ميليون تومن

رقم هاي بالا شامل هزينه ارسال به خارج و بازسازي ديتا از روي هاردديسك هاي به شدت معيوب و ضربه خورده ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •