تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 38 از 2403 اولاول ... 2834353637383940414248881385381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا من دیروز رفتم 128 پنج گیگ از پارس آنلاین گرفتم، دقیقا شد 24600. مجید جان پیشنهاد میکنم اون 600 تومن هم تو پست اول بزاری، همون مالیات و ... هست.

من پیش نهاد میکنم از طریق اینترنت از این به بعد شارژ کنید تا 5 درصد تخفیف بگیرید!

یعنی اگه من این 128 با 5 گیگ پهنای باند رو از طریق اینترنت شارژ میکردم ( که چون پارس وی گفت فعلا مسکل داره و کار نمیکنه، نشد که بکنم ) 1230 تومن تخفیف میگرفتم! یعنی دیگه با سرویس 64 همش یکی دو تومن فرق میکنه! با توجه به آزاد بودن بین ساعات 2-6 فکر کنم خوب باشه

2. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دم پارس آنلاین گرم، اینم تست جدید 256 پارس وی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آرش عزیز سلام .
    شما هم یه تست جدید بگیر مثل این که یه تکونی پارس آنلاین به خودش داده

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چند تا سوال از اساتید دارم
    1) با توجه به اینکه شرکت پارس آنلاین تغییر سیستم از DHCP به PPPOE داشته و نیاز به ساختن کانکشن برای برقراری تماس هست و من می خوام از مودم - روتر وایرلس برای اتصال مستقیم به خط تلفن و فراهم کردن اینترنت بیسیم بدون نیاز به کامپیوتر سرور استفاده کنم طوری که 24 ساعته سیستم های تو محدوده وایرلس بتونن آنلاین باشن ... با توجه به مورد بالا می تونم از خدمات پارس آنلاین استفاده کنم یا باید حتما سراغ یه شرکت مثل اندیشه سبز برم که هنوز از سیستم قبلی استفاده می کنه ؟
    2) کسی تا حالا از مودم وایرلس پارس آنلاین استفاده کرده ؟ هدف من داشتن مودم-روتری هست که اکسس پویت وایرلس فراهم کنه و بدون نیاز به سرور بتونه ارتباط بیسیم با کیفیت خوب فراهم کنه ... با این توضیحات شما خرید مودم وایرلس از خود این شرکت رو توصیه می کنید یا نه ؟
    3) دیگه اینکه خرید مودم از پارس آنلاین اجباری هست یا بدون جنگ و دعوا می شه نگرفتش ؟!
    مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1) با توجه به اینکه شرکت پارس آنلاین تغییر سیستم از DHCP به PPPOE داشته و نیاز به ساختن کانکشن برای برقراری تماس هست و من می خوام از مودم - روتر وایرلس برای اتصال مستقیم به خط تلفن و فراهم کردن اینترنت بیسیم بدون نیاز به کامپیوتر سرور استفاده کنم طوری که 24 ساعته سیستم های تو محدوده وایرلس بتونن آنلاین باشن ... با توجه به مورد بالا می تونم از خدمات پارس آنلاین استفاده کنم یا باید حتما سراغ یه شرکت مثل اندیشه سبز برم که هنوز از سیستم قبلی استفاده می کنه ؟
    2) کسی تا حالا از مودم وایرلس پارس آنلاین استفاده کرده ؟ هدف من داشتن مودم-روتری هست که اکسس پویت وایرلس فراهم کنه و بدون نیاز به سرور بتونه ارتباط بیسیم با کیفیت خوب فراهم کنه ... با این توضیحات شما خرید مودم وایرلس از خود این شرکت رو توصیه می کنید یا نه ؟
    3) دیگه اینکه خرید مودم از پارس آنلاین اجباری هست یا بدون جنگ و دعوا می شه نگرفتش ؟!
    مرسی
    1-دوست من این مساله فکر نکنم ربطی به PPPOE یا DHCP داشته باشه! شما تقریبا میخواین اینترنت رو تقسیم کنید! اما فکر نکنم بدون کامپیوتری که نقش سرور رو داشته باشه بشه این کار رو کرد! از پارس وی بپرس میشه در یک لحظه، دو نفر با یه اکانت کانکت بشن؟!

3-ظاهر امر اینطور نشون میده که باید از خودشون بخری!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها یک مورد جدیدی از دسزدی پارس آنلاین فهمیدم!

اگه اشتباه نکنم، قبلا هر دوره 31 روز بود! اما الان 30 روزه شده!!! یعنی یک روز کمتر! کسی متوجه شده؟ یا من اشتباه میکنم!؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسی
    سلام دوست عزیز ... عضویتت رو تبریک میگم
    بنظر من خود شما مستقیما ازشون سوال کنی خیلی بهتره

ولی فکر کنم بشه چنین کاری کرد ( مطمئن نیستم )

در مورد مودم هم اول قبول نمیکنند ولی اگه مودم شما خوب باشه آخر کنار میاند

البته مودم هایی که پارس آنلاین میده مودم های خوبی هستند

دم پارس آنلاین گرم، اینم تست جدید 256 پارس وی
    برای 64 اینقدر افزایش نداشته ولی نسبتا سرعتش بهبود پیدا کرده

خدا کنه بازم مثل پارسال از اواخر پاییز بشه مثل سابق

بچه ها یک مورد جدیدی از دسزدی پارس آنلاین فهمیدم!

اگه اشتباه نکنم، قبلا هر دوره 31 روز بود! اما الان 30 روزه شده!!! یعنی یک روز کمتر! کسی متوجه شده؟ یا من اشتباه میکنم!؟
    هر دوره یک ماهه به حساب میاد ( یعنی اگه هفتم این ماه پرداخت کنی تا هفتم ماه بعد اعتبار داره )

در بهار و تابستان هر ماه 31 روز به حساب میاد در پاییز و زمستان 30 روزه ( اسفند هم که 29 ورزه است کمتر میشه )

10. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باز هم مشکل کندی سرعت!

من که 128 دارم، سرعت دانلود متوسطم که از دیشب گذاشته بودم دانلود بشه، 5 بود!

الان زنگ زدم، گفتن که داریم بررسی میکنیم!

این چند روز بارندگی هم، همش چراغ Status ام خاموش میشه.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری جان مگه خط چندی ؟

مشکل خاموش شدن چراغ Status مربوط میشه به عدم امکان برقراری ارتباط با سرور

اگر مشکل از سرور پارس آنلاین باشه همه باید باهاش درگیر بودند که من چنین چیزی ندیدم

مشکل یا باید در مخابرات مرکز شما و یا شبکه تقسیم که در کوچه و یا خیابان شما گذاشته شده

اگه مشکل از مرکز مخابرات باشه که باید پارس وی اقدام کنه که فوقش چند روزه برطرف میشه

در غیر اینصورت مشکل به شبکه تقسیم و یا سیم کشی میتونه مربوط باشه

خودت یه تست کن وقتی چراغ Status که خاموش میشه سریع ببین آیا تلفن خونه تون هم قطع شده یا نه ؟

یا اینکه مثلا خش زیاد در تلفن کردن احساس نمیکنید

اگر موارد بالا درست بود سریع زنگ بزن 117 موضوع رو پیگیری کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •