تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 800 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سه سوال مهم

سلام دوستان.
    3 سوال مهم داشتم:
    1- فردی در کامپیوتر موجود در خانه خود فولدری با نام "اینترنت" ایجاد میکند. او با استفاد از Search ویندوز و جستجوی عبارت "اینترنت" میتواند فولدر ساخته شده را پیدا کند. حال او به کامپیوتر محل کار خود مراجعه میکند و فولدر فوق را داخل سیستم محل کار کپی میکند. پس از مدتی فراموش میکند فولدر "اینترنت" را کجای سیستم محل کار کپی کرده است. به سرچ ویندوز مراجعه میکند ، اما هر چقدر سعی میکند و واژه "اينترنت" را جستجو میکند چیزی یافت نمیشود! مشکل کار کجاست؟ برای حل این مشکل چه باید کرد؟

2- فردی پسورد ویندوز خود را عوض میکند و پسوردی متشکل از حروف را انتخاب میکند. پس از رستارت سیستم هر چقدر سعی میکند ویندوز پسورد وارد شده او را قبول نمیکند! او مطمئن است که چه پسوردی انتخاب کرده و آن را دقیقأ وارد میکند! او اشتباه نمیکند اما ویندوز پسورد او را قبول نمیکند. مشکل کار کجاست؟ چه باید کرد؟

3- لطفا متن زیر را از نظر محتوا (از نظر صحیح بودن نه از نظر املایی و نگارشی) تصحیح کنید:

غیر فعال کردن رستارت شدن اتوماتیک سیستم پس از آپدیت ویندوز
    اگه شما تا حالا ویندوزتون رو آپدیت کرده باشید چه ویندوزتون XP باشه چه ویستا حتمأ دیدید یهو سیستم ریست میشه. خب ما قصد داریم توی این ترفند به شما راهی رو نشون بدیم که اگه از اون استفاده بکنید میتونید از این موضوع جلویگیری بکنید و ویندوز بعد از آپدیت دیگه رستارت نشه.
    خب اول از همه به رجیستری برید.
    بعد مسیر زیر رو پیدا کنید:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Win dows\WindowsUpdate
    حالا DWORD بسازید و اسمش رو NoAutoRebootWithLoggedOnUsers رو بزارید. بهش هم مقدار 1 بدید.
    حالا یه بار سیستم رو ریست کنید تا حل بشه.

دوستان فقط توجه کنید که این ها سوال مسابقه است و لطف کنید راهی که مخالف شرایط بیان شده در مسئله است بیان نکنید حتی اگر آسان تر از راهیست که تمام شرایط رعایت شده باشد.
    در ضمن من فقط تا آخر فروردین وقت دارم.
    لطفا سریعتر.
    خیلی ممنون.
    Last edited by bahdar; 17-04-2008 at 18:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه banel87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    3 سوال مهم داشتم:
    1- فردی در کامپیوتر موجود در خانه خود فولدری با نام "اینترنت" ایجاد میکند. او با استفاد از Search ویندوز و جستجوی عبارت "اینترنت" میتواند فولدر ساخته شده را پیدا کند. حال او به کامپیوتر محل کار خود مراجعه میکند و فولدر فوق را داخل سیستم محل کار کپی میکند. پس از مدتی فراموش میکند فولدر "اینترنت" را کجای سیستم محل کار کپی کرده است. به سرچ ویندوز مراجعه میکند ، اما هر چقدر سعی میکند و واژه "اينترنت" را جستجو میکند چیزی یافت نمیشود! مشکل کار کجاست؟ برای حل این مشکل چه باید کرد؟

2- فردی پسورد ویندوز خود را عوض میکند و پسوردی متشکل از حروف را انتخاب میکند. پس از رستارت سیستم هر چقدر سعی میکند ویندوز پسورد وارد شده او را قبول نمیکند! او مطمئن است که چه پسوردی انتخاب کرده و آن را دقیقأ وارد میکند! او اشتباه نمیکند اما ویندوز پسورد او را قبول نمیکند. مشکل کار کجاست؟ چه باید کرد؟

3- لطفا متن زیر را از نظر محتوا (از نظر صحیح بودن نه از نظر املایی و نگارشی) تصحیح کنید:

اگه شما تا حالا ویندوزتون رو آپدیت کرده باشید چه ویندوزتون XP باشه چه ویستا حتمأ دیدید یهو سیستم ریست میشه. خب ما قصد داریم توی این ترفند به شما راهی رو نشون بدیم که اگه از اون استفاده بکنید میتونید از این موضوع جلویگیری بکنید و ویندوز بعد از آپدیت دیگه رستارت نشه.
    حالا DWORD بسازید و اسمش رو NoAutoRebootWithLoggedOnUsers رو بزارید. بهش هم مقدار 1 بدید.

دوستان فقط توجه کنید که این ها سوال مسابقه است و لطف کنید راهی که مخالف شرایط بیان شده در مسئله است بیان نکنید حتی اگر آسان تر از راهیست که تمام شرایط رعایت شده باشد.
    لطفا سریعتر.
    خیلی ممنون.
    جواب سوال دوم:
    احتمالا یا Caps Lock روشنه، یا زبان کیبرد عوض شده.
    شایدم اون موقع که پسوردو تعریف میکرده Capslock روشن بوده، حالا که می خواد وارد کنه خاموشه.
    Last edited by banel87; 17-04-2008 at 20:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جواب سوال دوم:
    احتمالا یا Caps Lock روشنه، یا زبان کیبرد عوض شده.
    شایدم اون موقع که پسوردو تعریف میکرده Capslock روشن بوده، حالا که می خواد وارد کنه خاموشه.
    نه دوست عزیز.ببین:
    فردی پسورد ویندوز خود را عوض میکند و پسوردی متشکل از حروف را انتخاب میکند. پس از رستارت سیستم هر چقدر سعی میکند ویندوز پسورد وارد شده او را قبول نمیکند! او مطمئن است که چه پسوردی انتخاب کرده و آن را دقیقأ وارد میکند! او اشتباه نمیکند اما ویندوز پسورد او را قبول نمیکند. مشکل کار کجاست؟ چه باید کرد؟
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد زحمتكش بخش !

دوستان يكي بگه چرا وقتي برنامه ها را در قسمت Task Scheduler ويندوز XP SP2 زمانبندي مي كنم برنامه ها به هيچ وجه در موفق مقرر خود اجرا نمي شوند به نظر شما علتش در چيست ؟؟؟

آيا احتمال مي رود بخاطر اينكه ويندوز XP SP2 چون اورجينال نيست اجرا نشه يا نه ربطي به اين موضوع ندارد.... خواهشاً دوستان اين موضوع را تست كنند كه آيا اين مشكل در همه ويندوزهاي غيراورجينال در ايران مي باشد يا خير...
    در نهايت پاسخ نهايي را در اينجا اعلام فرمايند...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تاپیک بسیار خوبیه ، دستتون درد نکنه
    من یه مشکل عجیبى دارم !!!
    گاها که سیستم رو خاموش میکنم ، عمل Turn off صورت نمیگیره بلکه سیستم بطور ناگهانى ریست میشه
    منظورم اینه وقتى Turn Off میکنى اول یوزر مربوطه Log Off میشه وبعد سرویس هاى ویندوز به نویت غیرفعال میشه و سرانجام خاموش... اما در سیستم من ، تا مرحله Log Off یوزر میره و بعد ناگهان ریست میشه ... این ریست شدن به گونه اى هستش که گویا از روى کیس کلید Restart رو بزنى
    جالبه که اگه پس از تموم شدن کارم یه بار سیستم رو ریست کنم و بعد Turn Off ، هیچ مشکلى پیش نمیاد و به راحتى خاموش میشه
    البته این حالت در مواقعى بیشتر روى میده که با کامپیوتر بیش از یه ساعت کار کنم

لطفا کمکم کنید
    ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان عزيز سلام .

يه هفته اي ميشه سرعت ويندوز عجيب پايين اومده ... برنامه ها رو ميخوام باز كنم خيلي دير اجرا ميشن ..... دفرگ هم به طور منظم انجام ميدم . نميدونم مشكل از كجاست ؟
    این مقاله را مطالعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از دوستان كسي اطلاع دارد چگونه مي‌توان به يك Documents اي كه در ويندوز قبلي Private شده بوده و ويندوز فعلي اجازه دسترسي به آن را نمي‌دهد وارد شد؟
    بیشتر توضیح دهید ، مجددا با فرمت سیستم عامل قصد چنین کاری دارین؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    3 سوال مهم داشتم:

لطفا سریعتر.
    خیلی ممنون.
    1-بر روی All File and Folder کلیک کند Look in را بذاره روی my computer ،تاریخ ایجاد پوشه ی فرضی را تعیین کند و سپس جست و جو کند در ضمن فایل های مخفی را هم نمایش دهد ممکن است مخفی اش کرده باشد
    2-ممکن است ادمین دسترسی را قطع کرده باشد، ممکن است جای کلید ها در صفحه کلید عوض شده باشد(با نرم افزار خاصی)ممکن است یوزر خودش نباشد ، ممکن است حروف را کوچک یا بزرگ وارد کرده باشد
    3-مطلب را قبول ندارم ناگهانی ری استارت شدن را می گم آپدیت ها در هنگام خاموش شدن در کادری که با کلیک روی Turn of می زنید می تونید انتخاب کنین که نصب بشه و خاموش یاعدم نصب به روز رسانی ها و خاموش

بقیه سوالات در روز های آینده منتظر باشن دوستان دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام !

چرا وقتي كامپيوترم را به مدت 5 دقيقه در حالت stand by قرار مي دهم ديگه هر مي كنم صفحه دسكتاپ بالا نمي آيد....

به نظر شما علتش در چيست ؟
    دوم اينكه يك كامپيوتر حداكثر تا چه مدتي مي تونه در حالت standby قرار گيرد آيا بيش از موعد مقرر برايش ضررداره يا خير؟؟

آخر فروم باز Mehdi.7600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

با سلام !

چرا وقتي كامپيوترم را به مدت 5 دقيقه در حالت stand by قرار مي دهم ديگه هر مي كنم صفحه دسكتاپ بالا نمي آيد....

به نظر شما علتش در چيست ؟
    دوم اينكه يك كامپيوتر حداكثر تا چه مدتي مي تونه در حالت standby قرار گيرد آيا بيش از موعد مقرر برايش ضررداره يا خير؟؟
    اين مشكل رو منم دارم. بايد چيكار كرد. ضمن اينكه جديدا stand bye مي كنم ريسيت ميشه!!!

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام ; دو تا سوال داشتم :

1. من وقتي ميخوام وارد ویندوز بشم ، یعنی در هنگام بوت شدن ویندوز 3 تا گزینه windows xp مشاهده میکنم که در واقع دو تاشون - که تو یه درایوم بود و اون درایومو فرمت کرده بودم - بیخوده و وقتی میزنی میگه فلان فایل موجود نیست دوباره نصب کنید .... حالا میخوام ببینم واسه حذف کردن اون دو تا گزینه چی کار باید بکنم ؟؟

2. من تو این ویندوزی که الان دارم - یعنی xp SP2 - بعضی برنامه ها رو نمیتونم نصب کنم - مثل nero 8 یا office - که موقع نصب یه ارروری میده که بهمان فایل با پسوند msi موجود نیست یا خرابه - اررورش دقیقا یادم نیست ; خواستید بگید بزارم - و برنامه خارج میشه .... من خودم فکر میکنم چون این درایوم FAT هست اینجوری میشه چون وقتی این ویندوز رو تو یه درایو دیگه که NTFS بود ریختم مشکلی نداشت ! نظر شما چیه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام ; دو تا سوال داشتم :

1. من وقتي ميخوام وارد ویندوز بشم ، یعنی در هنگام بوت شدن ویندوز 3 تا گزینه windows xp مشاهده میکنم که در واقع دو تاشون - که تو یه درایوم بود و اون درایومو فرمت کرده بودم - بیخوده و وقتی میزنی میگه فلان فایل موجود نیست دوباره نصب کنید .... حالا میخوام ببینم واسه حذف کردن اون دو تا گزینه چی کار باید بکنم ؟؟

2. من تو این ویندوزی که الان دارم - یعنی xp SP2 - بعضی برنامه ها رو نمیتونم نصب کنم - مثل nero 8 یا office - که موقع نصب یه ارروری میده که بهمان فایل با پسوند msi موجود نیست یا خرابه - اررورش دقیقا یادم نیست ; خواستید بگید بزارم - و برنامه خارج میشه .... من خودم فکر میکنم چون این درایوم FAT هست اینجوری میشه چون وقتی این ویندوز رو تو یه درایو دیگه که NTFS بود ریختم مشکلی نداشت ! نظر شما چیه ؟؟

1- میری به اینجا: روی My Computer کلیک راست میکنی و گزینه Properties رو میاری. حالا در برگه advanced روی گزینه setting در بخش Startup and Recovery کلیک کن. اونجا روی دکمه Edit کلیک کن و موارد اضافی رو پاک کن. و بعد فایل رو save کن. دقت کن که اطلاعات ویندوز خودت رو اشتباهی پاک نکنی!

2- حتما بنویس چه خطایی میده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •