تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین سریال ماه رمضان امسال کدام است؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اغماء

23 23.71%
  • میوه ممنوعه

55 56.70%
  • یک وجب خاک

6 6.19%
  • شکرانه

2 2.06%
  • هیچکدام

11 11.34%
صفحه 38 از 42 اولاول ... 28343536373839404142 آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 418

نام تاپيک: بررسی سریال های ماه مبارک رمضان

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض نيما رئيسي، بازيگر مجموعه «ميوه ممنوعه»مي‌خواهم پادشاه قلمرو كوچكم باشم

او را اولين‌بار در مجموعه «داستان يك شهر» ديديم. جداي از بازي خوب، صداي گرم و دلنشينش خيلي زود در دل مخاطب نشست.
    بيشتر دوست دارد در زمينه‌هاي مختلف هنري كسب تجربه كند. نيما رئيسي به همين جهت علاوه بر گويندگي در راديو، بازيگري در مقابل دوربين و خوانندگي در خلوت هميشه به دنبال فضاهاي نو و تازه است. همين‌ طرز تفكر باعث شد تا امسال در هشتمين جشنواره بين‌المللي برنامه‌هاي راديويي كه ارديبهشت‌ماه برگزار شد عنوان برترين گوينده سال را به خاطر برنامه «نجواي تاريخ» دريافت كند. او اعتقاد دارد در هر زمينه‌ هنري بازيگري در تمام فعاليت‌هايش دخيل است. «ميوه ممنوعه» با بازي نيما رئيسي در ماه مبارك رمضان محبوبيتي تازه براي او به ارمغان آورده است. به همين بهانه گفت‌و‌گويي با او انجام داده‌ايم.

اولين حضورتان در زمينه تصوير به سال‌ها پيش در سريال «داستان يك شهر» به كارگرداني اصغر فرهادي برمي‌گردد، اين حضور چگونه شكل گرفت؟
    آن زمان همسر آقاي فرهادي خانم پريسا بخت‌آور براي اجراي پايان‌نامه خود كه يك نمايش عروسكي بود از من دعوت كرد در ادامه اين همكاري در زمينه تئاتر هم كارهايي انجام داديم. پس از آن بود كه اصغر فرهادي براي قسمت دوم «داستان يك شهر» نقش عليرضا را به من پيشنهاد كرد ابتداي به امر خيلي تعجب كردم از اين جهت كه تا قبل از آن چنين تجربه‌اي نداشتم به نوعي دعوت از من در يك مجموعه پربيننده آن هم براي فرهادي نوعي ريسك به حساب مي‌آمد. اما چون فرهادي بازيگري را خوبي مي‌شناخت با راهنمايي‌هاي او خيلي زود توانستم در نقش جاي بگيرم.
    پس از «داستان يك شهر» به نوعي مي‌توانستيد در زمينه بازيگري جايگاه خوبي را براي خود دست و پا كنيد ولي چرا زود خودتان را كنار كشيديد؟
    بعد از بازي در «داستان يك شهر» نقش‌هاي مشابه عليرضا پيشنهاد شد. علاقه‌مند بودم تا شيريني اين خوب بازي كردن را كه البته دوستان به آن اشاره كردند براي خودم حفظ كنم. شايد اسمش نوعي محافظه‌كاري باشد ولي مي‌خواستم اين جايگاه خوب را حفظ كنم و از تكرار مكررات بپرهيزم. درست است كه بسياري از بازيگران از اين طريق امرار معاش مي‌كنند ولي من اين دغدغه را براي خودم حل كردم تا به اجبار در دام تكرار نيفتم. همچنين لذت سال‌هاي پيش و ماندگاري نقش عليرضا بسيار برايم شيرين و زيباست.
    با اين اوصاف علاقه‌مند به بازيگري هستيد؟
    شايد اين حرفي كه مي‌زنم كمي خطرناك باشد (مي‌خندد) واقعيتش اين است كه مدل بازيگري و تفكر بدان در همنسلان من و با جوانان امروز بسيار متفاوت است. هميشه دوست داشته‌ام در حرفه بازيگري هر اتفاقی براي من، خودش رخ دهد نه اينكه خودم را به آب و آتش بزنم تا آن را به دست آورم. مي‌خواهم در حرفه بازيگري سلطان و پادشاه قلمرو كوچك خود باشم. هميشه از اين موضوع فراري بوده‌ام كه مبادا در كاري تحقير شوم. نمي‌خواهم سوء‌تفاهمي پيش آيد ولي اين مورد را به عينه مشاهده كرده‌ام. همچنين من بازيگري را در كنار جريان سينما دوست دارم و جداي از اين جريان آن را نمي‌بينم.
    هدفم از طرح چنين سوالي اين بود كه چرا به يك‌باره صداي شما را از راديو شنيديم؟
    از دوران كودكي يك سري دغدغه هميشه به دنبالم بود. اينكه در دوران دبستان دوست داشتم بدانم نام دوبلورها چيست و اينكه فلان صدا مربوط به كدام دوبلور است. از همان موقع مي‌دانستم روزي گوينده راديو خواهم شد .
    در راديو بيشتر به دنبال چه جرياني هستيد، از اين جهت كه ظاهراً هميشه دوست داريد دنبال عرصه‌هاي جديد برويد.
    افرادي چون مرحوم بهشتي، مهرپرور و نوذري جزو افرادي بودند كه جريان بكر و جديدي را وارد بازيگري راديو و گويندگي كردند. هميشه از اين افراد و همچنين استاد سمندريان شنيده بودم كه اگر قرار است فقط با صدايتان بازي كنيد همه چيز بايد در صداي شما خلاصه شود. اما متاسفانه برخي دوستان اين طرز تفكر را اشتباه مي‌دانند و فقط به دنبال «تناليته صدا و رنگ و لحن صدا هستند نه چيز ديگر، به خاطر اين است كه گويندگان راديو بسيار غلوآميز بازي مي‌كنند. اين مورد جزو مشكلاتي بود كه مي‌خواستم از آن دوري كنم و خودم را در جريان تازه‌تري قرار دهم. اين جريان هم زماني در ذهنم شكل گرفت كه برنامه‌اي درباره آدم‌هاي جنگ به همراه خانم سيما هاشمي در راديو ايران كاركرديم. همان لحظه تصميم گرفتم كه در برنامه زنده راديويي چقدر خوب است كاراكتري را بسازم و آن را واقعي اجرا كنم. يعني مجري يا گوينده صرف نباشم. اين جريان را خيلي دوست دارم. اينكه در يك برنامه زنده راديويي بدون واسطه و رابطه تلفني با دوستانم صحبت مي‌كردم در نهايت اين اتفاق در برنامه پارازيت رخ داد.
    شما كه در هر دو زمينه بازيگري در راديو و بازيگري در تصوير فعاليت مي‌كنيد، تا چه حد موافقيد يك هنرمند مي‌تواند در زمينه‌هاي مختلف هنري فعاليت كند؟
    عقيده دارم هر هنرمندي اگر توان آن را دارد كه در چند زمينه كار كند، نبايد جلوي فعاليتش را گرفت. جالب است بدانيد چند روز پيش حضور در فيلمي سينمايي به يكي از دوستان خوبم در راديو پيشنهاد شد. او را براي قبول نقش تشويق كردم.متاسفانه دنيايي از تيتر مقابل‌مان قرار گرفته است كه ما را از انجام برخي كارها بازمي‌دارد و معتقدم اگر مي‌توانم، بايد در هر زمينه‌اي و در راستاي افكارم و پيرامونم فعاليت كنم.
    از بهانه اصلي‌مان خارج نشويم، در حال حاضر ميوه ممنوعه را در حال پخش داريد، فعاليت در كدام زمينه بازي يا گويندگي شما را به حسن فتحي شناساند؟
    روز اولي كه به دفتر آقاي عفيفه رفتم، به محض اينكه آقاي فتحي مرا ديد، به‌خاطر جايزه‌اي كه امسال به عنوان گويندگي اول گرفتم، به من تبريك گفت. خيلي برايم خوشايند بود. از اين جهت كه ايشان حتي از جزئي‌ترين موارد هم اطلاع و آگاهي داشتند چون شنيده بودند كه در خلوت خودم مي‌خوانم بيشتر دلگرم شدند كه اين نقش را بازي كنم و اينگونه بود كه وارد ميوه ممنوعه شدم.
    در برخي از صحنه‌ها بايد مقابل علي نصيريان ايفاي نقش مي‌كرديد و بازي حسي رد و بدل مي‌شد. از اين مورد ترس و دلهره‌اي نداشتيد؟
    جريان بازيگري براي من لذتبخش است. در آن دلهره را نمي‌فهمم. مگر آن روز اولي كه به روي صحنه تئاتر رفتم. خوشحال بودم از اين جهت كه در اطرافم يكسري بازيگراني قرار دارند كه استخوان تركانده‌اند كه مي‌توانم كلي چيز از آنها ياد بگيرم. از همه اينها گذشته بيشتر براي من حضور آقاي نصيريان خيلي احترام‌آميز بود. حتي مواقعي كه دارم سر ايشان داد و فرياد مي‌كنم، در قلبم هزاران بار به ايشان درود مي‌فرستم. وقتي پلان تمام مي‌شد، دلم مي‌خواست به ايشان بگويم كه چقدر براي من از لحاظ بازيگري و اخلاق باارزش هستند.
    هنگامي كه نقش را براي خودتان مرور مي‌‌كرديد، به كدام جنبه‌اش بيشتر دقت داشتيد؟
    خيلي معتقد به اين نيستم كه مثلاً در اين لحظه چهره يا ابروهايم را اينطوري كنم. بهتر است به بيانم فكر كنم. اعتقاد دارم تمرين تمام اين جزئيات در تئاتر شده است و تنها لحظه‌اي كه مي‌خواهي كاراكتر را مقابل دوربين خلق كني، ديگر نبايد به اين موارد فكر كني. بايد به اين موضوع فكر كني كه داري زندگي مي‌كني. اين چيزهايي است كه از اساتيدم به خصوص از مرحوم مهين اسكويي آموخته‌ام كه به ما مي‌گفت زندگي كن نه اَدا. بنابراين قبلش بهتر است فضاي آن كاراكتر را براي خودم دربياورم. كاراكتر مصطفي تك‌بعدي نبود، فرياد، خنده، شادي، گريه و حتي دعوا در شخصيت‌اش وجود داشت. پس زندگي را در جريان ايفاي اين نقش مي‌توان پيدا كني و اين زندگي را بايد بازي كرد و جداگانه اگر به آن بپردازي خراب مي‌شود. به عنوان مثال هنگامي كه با روحاني مسجد در حال صحبت بودم، روحاني صحبت مي‌كرد و من زير لب مدام مي‌گفتم خدا را شكر، شبش يكي از دوستانم تماس گرفت و گفت چقدر اين لحظه‌اي كه خدا را شكر مي‌گفتي خوب درآمده بود. باور كنيد خودم يادم نمي‌آمد. فقط و تنها دليلش همين بود كه با خود گفتم زندگي كردن و ديگر هيچ.
    يعني در هنگام بازي نخواستيد به فرض نوع صدايتان روي شخصيت مصطفي بيشتر و بهتر به چشم آيد؟
    اتفاقا اين جزو مواردي بود كه مي‌خواستم از آن دوري كنم. دوست نداشتم وقتي مخاطبم مرا مي‌بيند اين طور تصور كند كه دارم گويندگي مي‌كنم نه بازي. حتي برخي از موارد صدابردارمان به من مي‌گفت كه چرا در فلان صحنه صدا پايين بود. تنها دليلش فقط به اين خاطر بود كه نمي‌خواستم صداي من روي شخصيت مصطفي سوار باشد. نمي‌خواستم فقط با صدا و لحن صدايم بازي كنم بلكه از تمام عناصر و اجزای بازيگري استفاده كنم.
    نگاه فتحي به بازيگري تا چه حد درآوردن شخصيت مصطفي ياري‌تان مي‌كرد؟
    واقعا حسن فتحي از معدود كارگرداناني است كه از ريزترين و جزئي‌ترين موارد هم نمي‌گذرد. واقعا در برخي از موارد و لحظات مرا از ورطه خطر نجات مي‌داد. در مقابل اين اجازه را داشتم تا به راحتي بازي دلخواهم را انجام دهم و آنچه را كه دارم بيرون بريزم. واقعا خيالم آسوده بود كه كارگردان تيزبين پشت كار قرار دارد. اين موارد خيلي روي اجراي نقش موثر بود و توانستم به راحتي با شخصيت مصطفي كنار بيايم.
    در ميوه ممنوعه مصطفي خوانندگي مي‌كند، در اين مورد بگوييد با صحبتي كه كرديد و گفتيد به خوانندگي هم علاقه‌داريد و در خلوت‌تان مي‌خوانيد تا چه حد از قبل تعيين شده بود؟
    در طرح داستان بود كه مصطفي خواننده است. كيومرث مرادي هم به آقاي فتحي گفته بود كه من مي‌خوانم. قبل از اينكه سكانس خواندن مصطفي را بگيريم در استوديو به كمك احسان خواجه‌اميري آن قطعه را خواندم از جهت ديگر كار تدوينگر در اين لحظه بسيار خوب بود و صدا و تصوير ميزان درآمده بود. مثلا در سكانسي ديگر كه قرار بود مصطفي بخواند به يك باره ديديم كه آهنگ و شعر آماده نيست . به آقاي فتحي گفتم نگران نباشد سريع به احسان زنگ زدم و او هم پشت تلفن براي من خواند من هم به ذهنم سپردم و آن را اجرا كردم و بعدا احسان آنقدر زيبا پيانو نواخت كه صحنه خوبي از كار درآمد.
    خودتان دوست داريد بيشتر در چه زمينه هنري فعاليت كنيد و در آن حيطه ماندگار شويد؟
    واقعا نمي‌توانم انتخاب كنم، به قول يكي از دوستان روزنامه‌نگارم آدم جامع‌الاطرافي نيستم. دلم مي‌خواهد در هر زمينه‌اي كه فعاليت مي‌كنم و وظيفه‌اي كه به من محول مي‌شود از عهده‌اش به خوبي برآيم. براي من همه اينها شاخه‌اي از بازيگري است. جريان بازيگري به طور كل براي من اهميت دارد حال چه در تئاتر و چه در راديو يا سينما، فرقي براي من نمي‌كند، من بايد وظيفه‌ام را به خوبي انجام دهم. اگر اين درست بودن به خوبي اتفاق بيفتد شايد اين ماندگاري رخ دهد. حتي اگر قرار باشد روزي بخوانم باز بازيگري در آن ديده خواهد شد. به عقيده‌ام بازيگري در همه جوانب مي‌تواند حضور داشته باشد حتي اگر بخواهي يك آنونس تبليغاتي را بگويي.

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    اون یه تیکه که قدسی و حاج یونس تو اون اتقاه یا هم حرف می زدن
    دیالوگ هاشون شدیدا منو یاده مرحوم علی حاتمی انداخته بود
    البته حاتمی کجا .اینها کجا. اینها دارن ادایه حاتمی را در می اورند.تنها کسی که کمی می توان گفت به سبک مرحوم حاتمی نزدیک است احمد رضا معتمدی (دیوانه از قفس پرید) است.

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

به نظر من سريال ميوه ممنوعه واقعا يه چيز ديگه بود و ميتونم بگم يكي از بهترين سريالهايي بوده كه تو چند سال اخير من از تلويزيون ديدم چه از لحاظ محتوا و چه از نظر پيامرساني
    ولي خداييش ديالوگهاش خيلي باحال بود

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

بهترین سریال : میوه ممنوعه
    بهترین سریال زیر 15 سال : اغما
    بهترین بازیگر مرد : 1-علی نصیریان 2 - امیر جعفری
    بهترین بازیگر زن : 1- گوهر گیر اندیش 2 - هانیه توسلی
    جذاب ترین بازیگر مرد : سینا در میوه ممنوعه (اسمش یادم نیست)
    جذاب ترین بازیگر زن : دختر تاجیکیه در شکرانه
    چندش آورترین بازیگر مرد :1- فرزاد در میوه ممنوعه 2 - نیما رییسی
    چندش آورترین بازیگر زن : 1- رز در اغما 2- مادر پگاه ! 3- غزاله در میوه ممنوعه
    با مزه ترین بازیگر : یوسف تیموری
    با همه موارد كاملا موافقو به غير از مورد سوم چندش آورترين بازيگران زن
    مورد اول و دوم درست ولي به نظرم مورد سوم بايد سمانه( خواهر غزاله) تو ميوه ممنوعه باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب .... میوه ممنوعه هم تموم شد .... بازی جذاب علی نصیریان و امیر جعفری رو از دست دادیم.... بنظر من آخرش با توجه به اتفاقات تلخی که افتاده بود خوب و تقریبا قوی(به استثنای چند نکته که قابل اغماض هست) تموم شد .... آخرش سر کنسرت خواجه امیری خیلی شوکه شدم...چون اولش نیما رئیسی رو نشون نداده بود ... گفتم اینجاش دیگه خیلی لوس بود...ولی وقتی نیما رو نشون دادند خوب دلیلش واقعی تر شد و انصافا موزیک خوب و پر انرژی و قشنگی برای آخرین صحنه های فیلم بود....

می خواستم یه چند نکته رو در مورد سریال شکرانه بگم....درسته که فوق العاده سریال ضعیفی بود اما یه چند تا نکته مثبت هم داشت .... اول اینکه موسیقی سریال رو من دوست داشتم .... یه حس خوبی داشت.... بعد هم اینکه بالاخره یه خلاقیتی نشون دادن رفتن یه کشور دیگه و ما تونستیم یه مقدار کمی با فرهنگ و معماری و شهرسازی تاجیکستان آشنا بشیم و از لهجه بامزشون و بعضا اصطلاحات جالبشون لذت ببریم... تصاویر و فیلمبرداریش از فاصله دور و وایدش هم جالب بود هم از تهران تصاویر قشنگی می گرفت (اتوبانها و ...)هم از تاجیکستان .... خوب رو خط آسمان و دید شهری کار کرده بود .... در آخر هم با توجه به کار گردانی خیلی ضعیف که بازیگرای ایرانی هم خشک و مصنوعی بازی می کردن ولی اون دختر تاجیکی (نادیا) .. خوب حس می گرفت ... سادگیش و ادبش آدم رو تحت تاثیر قرار میداد...من که دوسش داشتم ..خیلی بامزه بود....

اینارو گفتم که در مورد ضعیف ترین سریال ماه رمضون هم نکات مثبتی وجود داشت....

ولی بنظر من هم بهترین سریال میوه ممنوعه بود....همه چیش قابل قبول بود

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

با همه موارد كاملا موافقو به غير از مورد سوم چندش آورترين بازيگران زن
    مورد اول و دوم درست ولي به نظرم مورد سوم بايد سمانه( خواهر غزاله) تو ميوه ممنوعه باشه
    آره سمانه هم بدجوری رو اعصاب میرفت !

میگم چطوره اغمارو همینطور ادامه بدن مثل این سریال 90 شبیا...
    راستی میگم یه ضایع کاری دیگه این اغما اینه که اگر این شیطونه(اینی که تو فیلم نشون میدن) میتونه تغییر چهره بده چرا همش یه شکله و فقط ریش و سبیلش رو تغییر میده ؟!

داره خودمونی میشه pcalixp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پایتخت فرهنگی ایران

پيش فرض

سریال اغماء تنها به جامعه پرستاری توهین نکرده ، بلکه به تیم سلامت توهین کرده است ( سریال اغماء با تزریق خرافات به مردم و کشیدن پای شیطان و جن و پری به دنیای فیزیکی، سلامت جامعه را تهدید می کند )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در پی پخش قسمتهایی از سریال اغماء و توهین به تیم سلامت و در راس آن پرستاران ( این مدیران و کارشناسان زحمتکش تیم درمان ) ما تمامی نویسندگان و همکارانی که در سایت پزشکان بدون مرز فعالیت می کنیم از هر رشته و هر نوع تحصیلات( پزشک ،دندانپزشک ، داروساز، پرستار ، ماما و کلیه کارشناسان رشته های مرتبط با بهداشت و درمان ) اعتراض خود را به اینگونه رفتارها و ساخت و پخش چنین فیلمها و سریالهای که بدون کارشناسی و مشاوره فنی صورت می گیرد اعلام می کنیم . سریال اغماء تنها به جامعه پرستاری توهین نکرده ، بلکه به تیم سلامت توهین کرده است. پرستاران خدمتکاران پزشکان نیستند بلکه یکی از ارکان اصلی تیم درمان در هر بیمارستانی هستند .جایگاه پرستار و حرفه پرستاری را تضعیف نکنید و این قشر زحمتکش را بیش از این آزرده خاطر نسازیذ . همچنین لازم به ذکر است این سریال با تزریق خرافات به مردم و کشیدن پای شیطان و جن و پری به دنیای فیزیکی،و دادن قدرت فعالیت فیزیکی به این موجودات سلامت جامعه را تهدید می کند .

دفتر پیگیری اخبار صنفی جامعه پزشکی
    “سایت پزشکان بدون مرز”

سازمان نظام پرستاری کشور در نامه‌ای به پخش مجموعه تلویزیونی “اغماء” از شبکه اول سیما اعتراض کرد.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پرستاری ، به دنبال پخش سریال یادشده پرستاران زیادی از سراسر کشور اعتراض خود را نسبت به پخش این سریال اعلام کردند.

نامه نظام پرستاری کشور یادآورشد که این اعتراض به درخواست پرستاران سراسر کشور، با ارسال نامه‌ای به صدا و سیما در خصوص پخش سریال اغماء که در آن کوچکترین توجهی به نقش و نوع کار پرستاران نشده است، اعتراض خود را به رویه مخدوش کردن جایگاه جامعه خدوم و زحمتکش پرستاری و جبران موارد مطرح شده در این سریال از سوی عوامل تولیدکننده آن اعلام می‌دارد.
    این نامه افزود: متاسفانه نه تنها عوامل تهیه‌کننده ، کارگردان و نویسنده محترم این سریال از وضعیت، نوع کار و وظایف پرستاری کشور بی‌اطلاع هستند بلکه مشاورین محترم پزشکی این سریال نیز که در تیتراژ برنامه نام آنها ذکر می‌شود ظاهرا هیچگاه محیط بیمارستان و نوع کار در بخش‌های مختلف به‌خصوص بخش مراقبت‌های ویژه و کاری که پرستاران در این بخش‌ها انجام می‌دهند را ندیده و درک نکرده‌اند.
    نامه نظام پرستاری کشور در پایان افزود: سازمان نظام پرستاری آمادگی خود را جهت ارایه مشاوره، همکاری و همفکری به نویسندگان ، تهیه‌کنندگان و کارگردانان محترم رسانه ملی برای ارتقای سطح کیفی فیلم‌ها و سریال‌ها اعلام می‌کند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سیما و فرهنگ سازی اشتباهش
    هر گاه فیلم و یا سریالی از تلویزیون کشورمان تولید و پخش شده که در رابطه با محیط بیمارستان بوده است تجسم تصورات اشتباه طراحان آن باعث ناراحتی افراد آشنا به محیط درمان کشورمان گردیده است.
    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از وبلاک دلگویه پرستار ، http://abedinikarim.blogfa.com/ اینک که چند قسمت از مجموعه تلویزیونی اغماء از تلویزیون پخش گردیده است دوباره همین حس و حال در من زنده شده است .
    حال گذشته از آنکه ناشیانه و بدون بینش و آگاهی ابتدائی از بیمار و بیمارستان وارد این مقوله می شوند تصورات اشتباهی از کارکرد اعضای تیم درمان داشته و هرگز تلاش نمی کنند این بینش و تصور غلط خود را تصحیح نمایند.
    مواردی پیش آمده که گروههایی برای ساخت بخشی از فیلم خود به بیمارستان آمده اند . محیط عجیب غریبی را با مجموعه ای از تجهیزات پزشکی جوراجور می خواهند در دکوراسیون اتاق و فضای بیمارستان بچینند که هرگز در شرایط عادی یونیت بیمار وجود نداشته و ضروری نیستند.
    چند مورد به دست اندرکاران موضوع تذکر دادم که یک محیط واقعی و عادی و ملموس مردم را تجربه کرده و تلاش کنند محصولشان مبتنی بر واقعیتها باشد.که در موردی قول دادند و قول گرفتند که دیدارهایش را ادامه دهد تا شناخت و آگاهیهایش را در این زمینه افزایش دهد که متاسفانه چنین نشد.
    بسیار دیده ایم که بیمار در اغماء کامل و بیهوشی را با اکسیژن تراپی با ماسک اکسیژن و رها شده نشان داده و بیمار را بعد از عملهای جراحی سنگین پیوند عضو روی برانکارد و بدون اینکه انتیوبه باشد و تجهیزات حمایتی داشته باشد در حال انتقال از اتاق عمل نمایش می دهند .
    این قبیل صحنه سازیهای اشتباه برای افراد مطلع ناراحت کننده است .و یا بیمار در آی سی یو رها شده نشان داده می شود و یا فردی به اتاق بیمار نفوذ کرده و آمپول هوا به او تزریق کرده و باعث مرگش شود.
    اصولا” تصور غلط تزریق آمپول هوا گسترش تصور صدا و سیمائی هاست در حالی که تقریبا” دو برابر وزن بدن هر فرد با واحد سی سی هوا لازم است تا از طریق ورید وارد و فرد را دچار مشکل کند .
    از این بحث بگذریم دادن جایگاه بسیار والا برای پزشکان و تحقیر پرستاران یکی دیگر از کارهایی است که در این مجموعه ها ساخته و پرداخته می شود.
    گذشته از یادآوری جایگاه علمی و درمانی پرستار بعنوان عضوی از تیم درمان به این حضرات باید یادآوری کرد که در تمام کارهای خود از واحدها و استانداردهای خارجی یاری میگیرید .چرا در بحث جایگاه پزشک و پرستار حداقل نگاهی به فیلمهای موجود و معتبر خارجی نمی اندازید ؟
    پزشک هرگز در جایگاه عتاب و خطاب پرستار نبوده و نیست بلکه این سازندگان این مجموعه ها هستند که تصور می کنند پرستار بیمارستان همچون پرستار اصطلاحی رایج جامعه است که در جایگاه نوکر و خدمتگزار استخدام و همچون کارگران مورد امر و نهی و عتاب و خطاب پزشک که در جایگاه ارباب و صاحب کار است واقع می گردد .
    احترام پزشکان و رابطه دوستی که با آنها در محیط کار داریم امر دیگری است اما این تصویر سازی و اینکه نگهبان بیمارستان مشغول تعمیر و راه انداختن اتومبیل خراب شده پزشک است و … توهمات ذهنی و تصورات غلطی است که سازنده فیلم از طریق ابزار رسانه به جامعه تزریق و در اغلب موارد توقعات غیراصولی را در جامعه ایجاد می کند.
    در خیلی از موارد حضور اعضای خانواده حین سی پی آر و مداخلات آنها در این شرایط بحرانی و ثانیه های طلایی دسته گلی است که رسانه بر آب می دهد .
    خوب است نویسنده و کارگردان محترم قبل از هر چیز بدیهی ترین چیزها از قبیل دستیار یا رزیدنت را که دانشجوی دوره تخصص است و هرگز در اتاق کمسیون حاضر نشده و نظر نمی دهد و مواردی که برای انجام جراحی کمسیون تشکیل می دهند را یاد بگیرد نه اینکه مهملات ذهنی خود را بافته و به خورد جامعه بدهد.
    مطمئن هستم با این روند و با دیدن قسمتهای دیگر اغماء اشکالات این دست بیشتر مشاهده خواهد شد چون ظاهرا” بناست بیشتر قسمتهای این سریال در بیمارستان باشد.
    شایسته است دوستان و همکاران عزیز موارد اشکال وارده را درج و به صدا و سیما و نویسنده و کارگردان مسئول این مجموعه ارسال نمایند.

اینجانب فرشته جواهری یک پرستار از خیل پرستاران این مملکت هستم که نسبت به صحنه ای که در سریال اغما توهین مسلم و مستقیم به جامعه پرستاران دلسوز و زحمت کش است اعتراض دارم و خواهان پیگیری و عذرخواهی کارگردان این فیلم از قشر پرستاران هستم. در این صحنه بستن دست یک بیمار بی قرار در بخش جراحی اعصاب به منزله یک عمل غیر انسانی تلقی شده است در حالی که استفاده از محدودکننده های حرکتی گاهی در بخش جراحی اعصاب برای جلوگیری از زمین خوردن بیمار یا صدمه به خود حین بی قراری غیر قابل کنترل لازم است و با رعایت نکاتی خاص و آن هم به ندرت انجام می شود. اما متاسفاده در این صحنه پزشک معالج یک فرشته مهربان آسمانی و پرستار یک موجود بی رحم و قصی القلب نشان داده می شود. به نظر شما کسی که ساعتها در شب بر سر بالین بیمار بیدار می ماند و به محض وقوع هر اتفاقی ابتدا و قبل از پزشک به حال بیمار رسیدگی می کند بی رحم است؟ پزشک چقدر زمان برای یک بیمار صرف می کند؟ لطفا این اعتراض را منعکس و پیگیری کنید. ممنونم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

میوه ممنوعه خیلی قشنگ بود..

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

همین الان TV زیرنویس کرد آخرین قسمت اغما پنج شنبه !

مقدم مونده توش که چطوری تمومش کنه ، حتما مثل نرگس می خواد آخرشو عوض کنه ...

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

پيش فرض

به نظر میاد این 5-6 قسمت آخر اغما خفن سانسور شده بود .
    نظرتون چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •