دمش گرم اینتر ولی بالا غیرتا این ماتراتزی رو واسه شادی بیشتر هوادارا وسط سنسیرو باید آتیش بزنن
میلانم بازیشو برد ولی فکرکنم نرفت لیگ قهرمانان
دمش گرم اینتر ولی بالا غیرتا این ماتراتزی رو واسه شادی بیشتر هوادارا وسط سنسیرو باید آتیش بزنن
میلانم بازیشو برد ولی فکرکنم نرفت لیگ قهرمانان
Parma 0 - 2 Inter
AC Milan 4 - 1 Udinese
Catania 1 - 1 Roma
Torino 0 - 1 Fiorentina
با این نتایج اینتر قهرمان شد و آث میلان از راهیابی به لیگ قهرمانان اروپا باز ماند !! تیم های اینتر و رم مستقیما به مرحله گروهی جام قهرمانان اروپا صعود کردند و تیم های یوونتوس و فیورنتینا باید در مرحله پلی آف بازی کنند که در صورت پیروزی به مرحله گروهی لیگ قهرمانان صعود می کنند. و آث میلان هم باید در جام یوفا بازی کنه !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چه خبر از جام حذفی ؟
امشبه.بازی تو خود رم هست.احتمالا بازم با تیم ششم بازی میکنیم
امیدوارم بازیو جدی بگیرن و بزنن تو دهن این رمیا که انقدر حرف زدن این هفته!!
منم امیدوارم که جلوی رم خوب بازی کنند ...
یک نکته که خیلی مهمه حضور موثر و رویایی ابراهیموویچ در بازی آخر مقابل پارما بود که تونست ۲ گل بزنه. طوری که میشه گفت عدم کسب نتایج خوب در هفته های پایانی لیگ ( تا قبل از بازی آخر مقابل پارما ) مصدومیت ابراهیموویچ وعدم حضور او بود. این بازیکن واقعا فوق العادست !
----------------------------------------
با امضات خیلی حال کردم ...
ویرایش شد...
ولی تو سایت اینتر نوشته 24 می یعنی شنبه هفته بعد...
-----
حسین جان امضای جفتتون باحاله![]()
اینجا چرا مثل تاپیک رئال از بازیها و تمرینات و حواشی عکس و ویدئو نمیزارید؟....
خب با اجازتون با اینکه چند روز گذشته ولی چون هنوز شیرینی این سومین قهرمانی پیاپی زیر زیبونم اینارو میذارم...
مدیر مرآتی دوست داریم :x
استانکوی عزیزهمراه با مربی جون
استانکو با گابریل اوریالی
یه عکس نوستالوژیک... البته همشونو نمیشناسم...
فیگوی دوست داشتنی همراه با همسرش
این هم یه ویدئو از صحنه های حساس بازی. من اسمشو گذاشتم... ...و خداوند ایبراهوموویچ را آفرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم sam fisher 08 ,,, خیلی حال دادی ! این لینکی که برای فایل ویدیویی دادی برای من باز نمیشه. اگر امکان داره این ویدیو رو یک جایی آپلود کن تا بتونیم دانلود کنیم. ممنون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)