به نظرم وصل نکنی به اون مانیتور بهتره شاید 360 دلتو بزنه
وایسا تا Hdtv بگیری
البته توصیه من بود خود دانی
به نظرم وصل نکنی به اون مانیتور بهتره شاید 360 دلتو بزنه
وایسا تا Hdtv بگیری
البته توصیه من بود خود دانی
دوستان فرقه تصویر تو HDTV با این TV معمولیا ( قدیمیا ) در چه حده؟ خیلی زیاده؟
رزولوشن ...........
سلام دوستان اگه لطف کنید به این سوال من پاسخ دهید . ( ما رو ضایع نکنید . )
من برای اینکه دو عدد کابل VGA که یکی مال PC و دیگری X360 است را به پشت یک ورودی VGA پشت LCD وصل کنم .
رفتم مغازه گفتم VGA BOX بدید همه کابل VGA آوردند . من اسم این تبدیل رو اشتباه گفتم یا فروشنده ها اشتباه کردند .
سلام به نظر شما گرفتن یک کابل VGA و وصل کردن او به مانتیور تو کیفیت بازی تاثیر داره خوب مانیتور دوست من HDMI میخوره ولی من باید تبدیل بگیرم یعنی اون بازیهارو با کیفیت بهتر انجام میده یا فرقی با هم ندارن
بچه ها منم گیج شدم
یعنی برای وصل کردن xbox به مانیتوری که ورودی av داره(و ورودی HDMI نداره)خیلی قابل فهم برای من که آی کیو در حد صفر دارم توضیح بدید
آقا من این سوال رو سایت دیگه ای هم پرسیدم اما جواب ندادن من هم خیلی عجله دارم برای جواب:
من الآن برم کابل HDMI بخرم برای XBOX ؟یا اینکه کابلی هست به نام HDMI به DVI؟
پس اون DVI به VGA چیه؟
از کدوم یک از این کابلها بخرم؟
مادگی هم می خواد؟
این چیه؟
من الآن فقط از این کابلها دارم:
با اون سه فیشی که تو خود ایکس باکس بود
دوست عزيز ورودي كيس كه مهم نيست، شما با توجه به اينكه خروجي مانيتورت vga هست پس بايد يه مبدل 2 سر ماده كه عكسش دو هم خودت نشون دادي بگيري بعد كابل vga مانيتورت رو به مبدل دو سر ماده وصل كني و كابل نر vga اي هم كه براي كنسول خريدي به همون مبدل وصل كني و براي صدا هم دو تا فيش قرمز و سفيد كابل vga 360 اي كه خريدي رو به پشت اسپيكرت وصل كني(به جاي 2 تا كابل قرمزو سفيد خود اسپيكر) همين.(زياد سخت نبود كه)
ما در خدمتيم...
دوست عزيز مايتور كه وروديav نداره، يا ورودي hdmi يا vga يا dvi داره،
خخوب اگه مانيتورت vgaمي خوره همون كارهايي كه براي دوست عزيزمان كه در بالا گفتم رو انجام بده،
اگه مانيتورت ورودي hdmi داره از يه كابل hdmi استفاده كن و براي صدا هم ميتوني از كابل vga براي 360 استفاه كني كه اون رو به كنسول وصل مي كني و فقط قسمت صدا(2 تا كابل رو به اسپيكر وصلمي كني)
و اگه هم مانيتورت ورودي dvi داره مي توني يه كابل hdmi to dvi تهيه كني و براي صدا هم از كابل Vga همون طوري كه گفتم استفاده كني، در ضمن از كابل 3 تايي خوده كنسول هم ميتوني براي گرفتن صدا استفاده كني.
اميدوارم كه پاسخ سوالات رو گرفته باشي، اگه موردي هم بود در خدمتيم.
Last edited by 1987msb; 12-05-2010 at 18:08.
خوب اگه از كابل hdmi استفاده كني كه خيلي بهتره و تا رزولوشن 1080pميتوني تصوير بگيري و اگه از كابل vga استفاده كني حداكثر تا 720pمي توني تصوير بگيري، پس بهتره از hdmi استفاده كني.
سلام سينا جان،
خوب تلويزيون هاي قديمي تا 480pتصوير ميدن و همچنيت نوشته توش خيلي كوچيك ميشه ولي hdtv ها تا 1080pهم تصوير ميدن.
پس اختلافشون زمين تا آسمونه!
دوست عزيز اسم اون كابل (كابل VGA براي كنسول XBOX360هست)
با استفاده از VGABOX شما ميتونيد هم كابل VGA كنسول رو به مانيتور وصل كني و هم مانيتورت رو به كيس وصل كني، پس ديگه نياز نيست كه كابل vga كنسول رو از مانيتور جدا كني و مانيتور رو به كيس وصل كني يا برعكس.![]()
Last edited by 1987msb; 12-05-2010 at 18:51.
یعنی شما منظورت اینه که من یه همچین کابلی بگیرم:
درسته؟تو توپخونه پیدا میشه؟پس اسمش هست کابل VGA برای ایکس باکس(که در حقیقت هم خروجی صدا داره و هم تصویر).اوکی خیلی عالیه
متشکر از همه شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)