تایید میشه ... منم همین طور
ولی خدا اون روز رو نیاره که تیمی که قرار خوزه توش مربی گری کنه بخواد مقابل چلسی قرار بگیره ...
تایید میشه ... منم همین طور
ولی خدا اون روز رو نیاره که تیمی که قرار خوزه توش مربی گری کنه بخواد مقابل چلسی قرار بگیره ...
راست میگی،روحیه خود بچه های تیم رو بگو،خدا رحم کنه جلوی منچستر
آخه یکی نیست بگه بابا وقتی چندتا از بازیکن های کلیدی مثل دروگبا تو تیم نباشن خوب نتیجه ضعیف میگیره تیم نباید که مربی رو عوض کرد
مگه اینکه دنبال بهانه باشن
من هم همینطور،هر جا بره دوستش داریم
آقا این آواتارت چه میکنه؟دل خون طرفدارهای چلسی رو نمایش میده
همون طور که گفتم برای بازی مقابل منچستر ....
برید کلوپ منچستر ببینید چه خبره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال چلسي انگليس در پي ترك استمفورد بريج توسط مورينيو هرگز ناراحت نشده و سراغي از وي نگرفتند.
به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، در گزارش مفصل اين روزنامه آمده است: مرد پرتغالي آبي هاي لندن در كمال ناباوري چلسي را ترك كرد؛ اما اين يك حقيقت است كه هواداران چلسي در پي رفتن او هرگز ناراحت نشدند و كسي سراغ او را هم نگرفت!
در ادامه اين مقاله آمده است: خوزه مورينيو با آمدن به چلسي يك ويلاي رويايي با تمام تجهيزات دريافت كرد و تا آخرين روز از حضور رسمي خود در چلسي 8 بار اتومبيل خود را تغيير داد. همسر وي در بورس لندن سود سرشاري داشت و اين همه را مديون نفوذ آبراموويچ بود.
غرور مورينيو براي يك تا دو بازي جواب داد و باعث شد با كمي جنجال به مقاصد خود برسد؛ اما اين بازيگري كم كم براي هواداران چلسي بسيار تكراري و غير قابل قبول شده بود. از طرفي موريني، چلسي را در سايه شوك تغيير مربي و خريد چندين ستاره جديد به مقصد رساند و در فصل بعد از آن نتوانست با تكيه بر دانسته هاي خود كار خاصي براي چلسي انجام بدهد.
در پايان اين گزارش آمده است: خداحافظ اي مربي مغرور! تو جايي در قلب هواداران چلسي نداشته و نداري. آنها مردي از جنس جزيره را براي تيم قديمي و مردمي خود طلب مي كنند و به اين هدف نيز خواهند رسيد.
این خبر رو تو چندتا تاپیک خوندم
من نمیدونم یعنی چی؟حقیقت داره؟مگه میشه؟
این خبر نتیجه تخیلات فانتزی عده ای هست که مخالف چلسی و مورینیو بودند. من میگم کذب محضه ! طرفدارای چلسی در این چند سال بهترین نتایج رو با مورینیو گرفتند و بهترین خاطره ها رو با مورینیو دارن. غیر قابل باوره که یه طرفدار اینقدر بی معرفت باشه ! مطمئن باش اینایی که از رفتن مورینیو ناراحت نشدند اصلا طرفدار چلسی نبودند...
واقعا من نمیدونم این خبر گزاری های ایرانیخبر هاشون رو از کجا می یارند تو این خبر نوشته به نقل از سان لندن
عمرا همچین خبری درست باشه
مگه می شه مورینیو در قلب طرفداران چلسی جایی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه قهرمانی و .......![]()
من میگم،مایی که توی ایرانیم و اصلا اونجا نیستیم ، این همه طرفدار و دوستدارش بودیم چه برسه کسانی که اونجا هستن
سلام
دوستان طرفدار چلسی
من فقط خبری را که خودنم گذاشتم اینجا
چون بازی ها و اخبار این تیم را دنبال نمی کنم..واسه همین نمی دونستم خبرش به کذب می ره
در هر حال امیدوارم ناراحت نشده باشید.
قصد و غرضی نبوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)