تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 272 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

1

من که هرجا بره دوستش خواهم داشت و اصلا مهم نیست کجا باشه
    تایید میشه ... منم همین طور

ولی خدا اون روز رو نیاره که تیمی که قرار خوزه توش مربی گری کنه بخواد مقابل چلسی قرار بگیره ...

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا ما هیچی........... دیگه ببینین خود بازیکنا چه حسی دارند از اینکه مورینیو رفته

تازه دو روز دیگه هم با منچستر بازی داریم

ما هم یکم گریه کنیم سبک شیم

راست میگی،روحیه خود بچه های تیم رو بگو،خدا رحم کنه جلوی منچستر

آخه یکی نیست بگه بابا وقتی چندتا از بازیکن های کلیدی مثل دروگبا تو تیم نباشن خوب نتیجه ضعیف میگیره تیم نباید که مربی رو عوض کرد

مگه اینکه دنبال بهانه باشن

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تایید میشه ... منم همین طور

ولی خدا اون روز رو نیاره که تیمی که قرار خوزه توش مربی گری کنه بخواد مقابل چلسی قرار بگیره ...

من هم همینطور،هر جا بره دوستش داریم

آقا این آواتارت چه میکنه؟دل خون طرفدارهای چلسی رو نمایش میده

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همون طور که گفتم برای بازی مقابل منچستر ....

برید کلوپ منچستر ببینید چه خبره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض خداحافظ مربي مغرور پرتغالي

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال چلسي انگليس در پي ترك استمفورد بريج توسط مورينيو هرگز ناراحت نشده و سراغي از وي نگرفتند.

به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، در گزارش مفصل اين روزنامه آمده است: مرد پرتغالي آبي هاي لندن در كمال ناباوري چلسي را ترك كرد؛ اما اين يك حقيقت است كه هواداران چلسي در پي رفتن او هرگز ناراحت نشدند و كسي سراغ او را هم نگرفت!

در ادامه اين مقاله آمده است: خوزه مورينيو با آمدن به چلسي يك ويلاي رويايي با تمام تجهيزات دريافت كرد و تا آخرين روز از حضور رسمي خود در چلسي 8 بار اتومبيل خود را تغيير داد. همسر وي در بورس لندن سود سرشاري داشت و اين همه را مديون نفوذ آبراموويچ بود.

غرور مورينيو براي يك تا دو بازي جواب داد و باعث شد با كمي جنجال به مقاصد خود برسد؛ اما اين بازيگري كم كم براي هواداران چلسي بسيار تكراري و غير قابل قبول شده بود. از طرفي موريني، چلسي را در سايه شوك تغيير مربي و خريد چندين ستاره جديد به مقصد رساند و در فصل بعد از آن نتوانست با تكيه بر دانسته هاي خود كار خاصي براي چلسي انجام بدهد.

در پايان اين گزارش آمده است: خداحافظ اي مربي مغرور! تو جايي در قلب هواداران چلسي نداشته و نداري. آنها مردي از جنس جزيره را براي تيم قديمي و مردمي خود طلب مي كنند و به اين هدف نيز خواهند رسيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال چلسي انگليس در پي ترك استمفورد بريج توسط مورينيو هرگز ناراحت نشده و سراغي از وي نگرفتند.

به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، در گزارش مفصل اين روزنامه آمده است: مرد پرتغالي آبي هاي لندن در كمال ناباوري چلسي را ترك كرد؛ اما اين يك حقيقت است كه هواداران چلسي در پي رفتن او هرگز ناراحت نشدند و كسي سراغ او را هم نگرفت!

در ادامه اين مقاله آمده است: خوزه مورينيو با آمدن به چلسي يك ويلاي رويايي با تمام تجهيزات دريافت كرد و تا آخرين روز از حضور رسمي خود در چلسي 8 بار اتومبيل خود را تغيير داد. همسر وي در بورس لندن سود سرشاري داشت و اين همه را مديون نفوذ آبراموويچ بود.

غرور مورينيو براي يك تا دو بازي جواب داد و باعث شد با كمي جنجال به مقاصد خود برسد؛ اما اين بازيگري كم كم براي هواداران چلسي بسيار تكراري و غير قابل قبول شده بود. از طرفي موريني، چلسي را در سايه شوك تغيير مربي و خريد چندين ستاره جديد به مقصد رساند و در فصل بعد از آن نتوانست با تكيه بر دانسته هاي خود كار خاصي براي چلسي انجام بدهد.

در پايان اين گزارش آمده است: خداحافظ اي مربي مغرور! تو جايي در قلب هواداران چلسي نداشته و نداري. آنها مردي از جنس جزيره را براي تيم قديمي و مردمي خود طلب مي كنند و به اين هدف نيز خواهند رسيد.
    این خبر رو تو چندتا تاپیک خوندم

من نمیدونم یعنی چی؟حقیقت داره؟مگه میشه؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

این خبر رو تو چندتا تاپیک خوندم

من نمیدونم یعنی چی؟حقیقت داره؟مگه میشه؟
    این خبر نتیجه تخیلات فانتزی عده ای هست که مخالف چلسی و مورینیو بودند. من میگم کذب محضه ! طرفدارای چلسی در این چند سال بهترین نتایج رو با مورینیو گرفتند و بهترین خاطره ها رو با مورینیو دارن. غیر قابل باوره که یه طرفدار اینقدر بی معرفت باشه ! مطمئن باش اینایی که از رفتن مورینیو ناراحت نشدند اصلا طرفدار چلسی نبودند...

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

واقعا من نمیدونم این خبر گزاری های ایرانی خبر هاشون رو از کجا می یارند تو این خبر نوشته به نقل از سان لندن

عمرا همچین خبری درست باشه

مگه می شه مورینیو در قلب طرفداران چلسی جایی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این همه قهرمانی و .......

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من میگم،مایی که توی ایرانیم و اصلا اونجا نیستیم ، این همه طرفدار و دوستدارش بودیم چه برسه کسانی که اونجا هستن

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان طرفدار چلسی
    من فقط خبری را که خودنم گذاشتم اینجا
    چون بازی ها و اخبار این تیم را دنبال نمی کنم..واسه همین نمی دونستم خبرش به کذب می ره
    در هر حال امیدوارم ناراحت نشده باشید.
    قصد و غرضی نبوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •