محسن جان براي جابجايي مدل ها مثلا نمايش آيدي تو Module Name بايد رو فلش هاي آبي بالا پايين كليك كنيم !؟
بّراي كلمات كليدي سايت براي search بايد كدوم قسمت ابزار ها رفت !
محسن جان براي جابجايي مدل ها مثلا نمايش آيدي تو Module Name بايد رو فلش هاي آبي بالا پايين كليك كنيم !؟
بّراي كلمات كليدي سايت براي search بايد كدوم قسمت ابزار ها رفت !
Last edited by ARASH66; 05-12-2007 at 22:25.
محسن جان نه تو خود سايت من همچين گزينه اي نديدم !
ميتوني يه عكسي بزاري !
راستي شما يه جا براي نصب تم گفتيد «
ولي من تو منوس اينستال 3 تا هست كه اصلا تم وجود نداره !و بعد در قسمت Installer و theme آپلود و نصب كنيد
Last edited by ARASH66; 05-12-2007 at 22:48.
محسن جان ممنون بابته تاپیک
خیلی خوب و کامل هست
فقط کاش خوده جوملا و دم و تشکیلات و کامپونت هایه به درد بخورش رو هم یه جا آپ میکردی که دیگه اینقد این ور اونور سر نزنیم هی این بگه عضو شو اون بگه عضو شو
ممنون
منم میخوام نم نم بیام ببینم این جوملا یی که این همه ازش تعریف میکنن و کاره ما استاتیک کارا رو کساد کرده چیه!؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي جابجايي موقعيت ماژول ها ،روي خود ماژول كليك كن ،يك صفحه كه براي مديريت خود ماژول هست باز مي شهمحسن جان براي جابجايي مدل ها مثلا نمايش آيدي تو Module Name بايد رو فلش هاي آبي بالا پايين كليك كنيم !؟
در اونجا موقعيت بالا ،پايين ،چپ ،راست و.... تعيين كن
براي بالا پايين ،هم بستگي به خودت داره كه بخواي بالا تر بره يا پايين تر
منوي content گزينه Page Impressionبّراي كلمات كليدي سايت براي search بايد كدوم قسمت ابزار ها رفت !
محسن جان نه تو خود سايت من همچين گزينه اي نديدم !
ميتوني يه عكسي بزاري !
راستي شما يه جا براي نصب تم گفتيد «
محسن جان ممنون بابته تاپیک
خیلی خوب و کامل هست
فقط کاش خوده جوملا و دم و تشکیلات و کامپونت هایه به درد بخورش رو هم یه جا آپ میکردی که دیگه اینقد این ور اونور سر نزنیم هی این بگه عضو شو اون بگه عضو شو
ممنون
از امروز سعي مي كنم ،ماژول هاي مختلف را با كاربردهاشون را همين جا بگم و فايل ها را هم توي همين تاپيك بزارم
موفق باشي
محسن
من می خواستم نسخه 1.0.13 را دانلود کنم وقتی که روی آن کلیک کردم شایت بیست ورژن بیشتر آوورد بالا که مربوط به 1.0.13 بودند حالا من کدوم رو دانلود کنم بعضی از اون ها حجم زیادی داشتند و بعضی کمتر
اینم لینک صفحه حالا کدوم رو دانلود کنم ( یا اگر چند تا هستند کدوم ها رو دانلود کنم )1.9 مگا بايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چشم دفعه بعد همینجا می نویسم
قربان شما محمد
كاشكي يكي از مديرا پستهاي اضافي رو پاك كنه كه يه تازه وارد وقتي مياد مجبور نباشه 38 صفحه رو مطالعه كنه ببينه چيزي كه ميخواد هست يا نه
از اين به بعد پست هاي مهم را در پست اول بصورت لينك مي زارم تا كاربران راحت تر باشند
ممنون
حرف نداره
منتظریم...![]()
سلام
راستش رو بخوایید من می خوام جوملا رو روی لوکال نصب کنم آما آموزش رو پیدا نکردم اگر می شود آموز ش آنرا بگذارید
یک سوال دیگه داشتم اینه که کامپونت و یا ماژول هایی رو که از سایت اصلی جوملا دانلود می کنیم انگلیسی هستند وما باید آن ها را به فارسی تبدیل کنیم آیا می تونیم از ماژول های فارسی شده جومفا و یا joomla.ir استفاده کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)