تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 38 از 75 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح اله زاده:
    خبر نداشتم علی آبادی می خواهد نامزد فدراسیون فوتبال شود

مدیرعامل باشگاه استقلال با تایید ملاقات خود با محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی تاکید کرد: تا قبل از نشست با رئیس سازمان تربیت بدنی از کاندیداتوری او برای فدراسیون فوتبال خبر نداشتم.
    به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح اله زاده پس از ثبت نام برای عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با تایید خبر نشست خود با رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: من با آقای علی آبادی ملاقات داشتم اما در نشست ما در مورد انتخابات فدراسیون فوتبال صحبت نشد . چون در آن زمان هنوز ایشان قصد شرکت در انتخابات را نداشت.

مدیرعامل باشگاه استقلال صبح امروز و در آخرین روز مهلت ثبت نام، با حضور در فدراسیون فوتبال مدارک مورد نیاز برای حضور در انتخابات هیئت رئیسه را ارائه داد و برای این سمت ثبت نام کرد.

انتخابات فدراسیون فوتبال برای گزینش رئیس جدید این فدراسیون روز 23 مهرماه سالجاری برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسن بیادی :
    حضور افراد بزرگ در انتخابات به نفع فوتبال است

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: با توجه به جو بیمار فوتبال در جامعه حضور افراد بزرگ بدون دغدغه های سیاسی و جناحی می تواند در این رشته موثر باشد.
    به گزارش خبرنگار مهر، حسن بیادی که پس از ثبت نام در پست ریاست فوتبال در جمع خبرنگاران سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: هر کسی توان دارد باید در یک فضای سالم با سایر کاندیداها به رقابت بپردازد. البته شنیده ایم لابی هایی صورت گرفته که کار خوبی نیست زیرا زمینه را طوری فراهم می کند که توان رقابتی را از افراد دیگر می گیرد و مردم هم این موضوعات را متوجه می شوند که این می تواند برای فوتبال ما بسیار بد باشد.

وی اضافه کرد: حضور آقای علی آبادی در انتخابات می تواند یک فرصت مناسب باشد تا جو بیمارفوتبال در جامعه ما با حضور افراد بدون دغدغه های سیاسی و جناحی به سوی پیشرفت حرکت کند.

بیادی خاطرنشان کرد: امیدوارم آدم هایی در صحنه ریاست فدراسیون فوتبال حاضر شوند که دغدغه های بوجود آمده از ناکامی های تیم های مختلف فوتبال را از بین ببرد. امیدوارم روزی برسد که یکی از روسای قوای سه گانه این سمت را بپذیرد.

وی دراین مورد تصریح کرد: امروز افرادی که با دولت هماهنگ هستند بهتر می توانند در این پست فعالیت کنند.

وی در پاسخ به این سئوال که 10 رای اعضای مجمع را برای حضور در فدراسیون فوتبال کسب کرده است ادامه داد: من گذاشته ام بر عهده خودشان. این هم درس و تجربه ای است برای من. آنها باید آزادانه تصمیم بگیرند زیرا کسی که با لابی و التماس رای جمع کند بعدها بدهکارخواهد بود و باید به نوعی این بدهی را جبران کند.

وی در مورد تغییرات هیئت مدیره و مدیریت باشگاه افزود: بین ما و علی آبادی و هیئت مدیره چنین چیزهایی وجود نداشته. متاسفانه بعضی افراد بحث های خصوصی را عمومی می کنند که این کار درست نیست.

عضوهیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: کاشانی و مجموعه پرسپولیس در این مدت بسیار موفق بوده اند و این موضوع را طرفداران استقلال نیز تایید می کنند. همین مسائل باعث شد تا درماه رمضان و در یک بازی وسط هفته بیش از 90 هزار نفر به ورزشگاه بیایند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از تساوي در ديدار برابر استقلال

ياوري: از تمامي بازيكنانم رضايت ندارم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: از كار تيمي رضايت دارم؛ اما از برخي بازيكنانم انتظار بيشتري داشتم.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمود ياوري پس از پايان بازي مقابل استقلال اظهار داشت: ديدار خوب و ديدني بود. از تيمم رضايت دارم. البته برخي بازيكنانم مي توانستند عملكرد بهتري داشته باشند و به همين دليل، از آنها راضي نيستم.
    وي ادامه داد: نيمه اول بازي كاملا دست ما بود. در نيمه دوم دفاعي بازي نكرديم؛ فقط با يك عملكرد منطقي، فكر حفظ نتيجه بوديم.
    ياوري در خصوص عملكرد دروازه‌بان خارجي عنوان كرد: از اين دروازه بان حتما بيشتر خواهيد شنيد. اگر در هفته گذشته مقابل ذوب آهن رائول را داشتيم، با باخت اصفهان را ترك نمي كرديم.
    سرمربي تيم برق درباره غيبت ستار زارع گفت: بعد از يك ماه به ما اضافه شد. او تمرين نداشت و به شرايط مسابقه نرسيده بود.
    محمود ياوري در مورد حضور هواداران شيرازي اظهار داشت: از اينكه هواداران شيرازي را در ورزشگاه ديدم خوشحالم و دست آنها را مي بوسم. تصميم داريم تماشاگران را با ورزشگاه آشتي دهيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناصر حجازی:
    مثل همیشه موقعیت های زیادی را از دست دادیم / این درگیریها در فوتبال عادی است

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران پس از کسب نتیجه تساوی مقابل برق شیراز گفت: نیمه دوم بازی سهم استقلال بود اما مثل بازی های قبل فرصت های خود را از دست دادیم.
    به گزارش خبرنگار مهر از شیراز، ناصر حجازی که پس از تساوی استقلال برابر برق شیراز با خبرنگاران گفتگو می کرد، ضمن بیان این مطلب افزود: هدر رفتن یک پنالتی از سوی استقلال باعث تضعیف روحیه بازیکنان شد اما اگر ما این بازی را نبردیم چندین تن از بازیکنان جوان خود را امتحان کردیم که در بین آنها خذیراوی از این امتحان سربلند بیرون آمد.

وی با اشاره به اعتراضات تماشاگران نسبت به بازی استقلال گفت: به تماشاگران این حق را می دهیم که به من اعتراض کرده و از بازی تیم ناراضی باشند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص درگیری های بازیکنان دو تیم در انتهای نیمه اول گفت: اگر شما به تماشای مسابقه والیبال رفته و درگیری دو بازیکن را دیدید باید متعجب باشید اما در فوتبال این موضوع عادی است.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در پي تساوي برابر برق شيراز

حجازي: جوان‌ها را براي آينده‌ي بهتر استقلال به ميدان فرستادم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: در اين بازي از جوان‌ها استفاده كردم چون براي آينده‌ي بهتر استقلال مفيد خواهند بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، ناصر حجازي پس از پايان ديدار برابر برق شيراز كه به تساوي يك بر يك رسيد، اظهار داشت: نيمه اول اصلا خوب نبوديم. در نيمه دوم با تعويض‌هايي كه انجام دادم، نبض بازي را دست گرفتيم. در اين نيمه، برق شيراز كاملا دفاعي بازي كرد و نتوانستيم از موقعيت‌هاي خود استفاده كنيم.
    وي در پاسخ به اينكه چرا استقلال نتوانست بازي خوبي به نمايش بگذارد، عنوان كرد: در اين ديدار به جوانترها بازي داديم. آنها هم چون جوان بودند و تازه ميدان ديده بودند با محيط مسابقه هماهنگ نشده بودند.
    حجازي فايده بازي دادن به اين جوان‌ها را براي آينده استقلال مفيد دانست و افزود: بايد به آنها ميدان بدهم تا براي آينده اين تيم بهتر باشد. در بين اين جوان‌ها، از احمد خذيراوي كاملا رضايت دارم.
    سرمربي استقلال در حاليكه دو بار از سوي خبرنگاران با اينكه چرا از وجود محمود نوازي استفاده نكرد مواجه نشد، پاسخ داد: من اين طور صلاح ديدم.
    وي در خصوص itc فرهاد مجيدي اظهار داشت: قرار شده تا 31 شهريور itc برسد. اگر نرسد، روز شنبه يا يكشنبه نام او را از فهرست خط مي زنيم و به جاي او بيژن كوشكي را به فهرست اضافه مي كنيم.
    ناصر حجازي درباره اينكه خبرنگاران معتقد بودند طالب لو در تمرين استقلال رقيب ندارد، گفت: وحيد اصلا بي رقيب نيست. حسن‌نژاد و نامداري در تمرين، با او برابر تمرين مي‌كنند.
    او ادامه داد: فوتبال مثل واليبال نيست كه طرفين مدام به هم پاس بدهند. در فوتبال بازي بايد درگيرانه باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمود یاوری :
    باید در نیمه اول کار استقلال را تمام می کردیم

سرمربی تیم فوتبال برق شیراز پس از تساوی تیمش مقابل استقلال تهران گفت: برق می توانست در نیمه اول سرنوشت بازی را رقم بزند.
    به گزارش خبرنگار مهراز شیراز، محمود یاوری شامگاه گذشته در پایان دیدار برق شیراز با استقلال تهران که در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار شد به خبرنگاران گفت: بازی پرهیجانی را شاهد بودیم و از بازیکنان خود راضی هستم اما از نتیجه رضایتی ندارم.

وی ادامه داد: ما استحقاق برد را داشتیم اما وقتی فرصت ها از دست برود به طور حتم تیم به عقب برخواهد گشت.

سرمربی تیم برق شیراز خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط بحرانی استقلال، حملات این تیم در نیمه دوم قابل تصور بود و ما انتظار چنین بازی از استقلال داشتیم.

یاوری درخصوص وضعیت ستار زارع نیز گفت: اولین کسی که ورود من را به شیراز تبریک گفت ستار زارع بود و ستار در صحبت هایی که داشتیم از من معذرت خواهی کرد و خواست که با او پدرگونه رفتار کنم که این درخواست ، مسئولیت من را بیشتر می کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاشيه ديدار برق شيراز - استقلال تهران

هواداران استقلال قلعه نويي را تشويق كردند

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال تهران در دقايق پاياني ديدار شب گذشته برابر برق شيراز به تشويق سرمربي سابق پرداختند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در دقايق پاياني نيمه نخست در حالي كه بازيكنان برق شيراز به دليل مصدوميت يكي از همبازيان خود توپ را به بيرون فرستادند، بازيكنان استقلال بازي جوانمردانه را رعايت نكردند و اين امر به درگيري بازيكنان دو طرف انجاميد.
    * محمد نوازي در تصميمي عجيب از سوي حجازي از روي سكوها نظاره گر اين ديدار بود. وي در كنار اميرحسين صادقي كه به دليل محروميت نمي توانست در اين بازي حضور داشته باشد، بازي را نگاه كرد.
    * ناصر حجازي در جريان بازي بارها و بارها برخلاف قوانين بين المللي اقدام به كشيدن سيگار كرد.
    * دقيقه 69 بازي صبر هواداران استقلال تمام شد و به دليل عقب بودن استقلال از حريف به تشويق اميرقلعه نويي پرداختند. پس از به ثمر رسيدن گل تساوي، هواداران تا مدتي از تشويق دست برداشتند؛ اما بار ديگر در دقايق پاياني بازي به شدت قلعه نويي را تشويق كردند.
    * مسئولان فوتبال استان فارس، كادر فني و مسئولان برق شيراز به شدت از بازي ناجوانمردانه استقلال ناراحت بودند و به حريف اعتراض كردند.
    * پس از پايان بازي ناصر حجازي به دليل نبود تابلوي حامي مالي باشگاه حاضر به مصاحبه نشد. اين مسئله اعتراض خبرنگاران را در پي داشت و زماني كه حجازي متوجه شد كه استقلال بابت نبود تابلو جريمه نمي شود، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
    * پس از پايان بازي سه تن از اعضاي هيئت مديره باشگاه برق شيراز در رختكن اين تيم حضور يافته و از بازيكنان بابت بازي خوب تشكر كردند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

اینها فصل قبل داشتن امیر رو فحش میدادن .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

/هفته ششم ليگ برتر فوتبال/

پرسپوليس با تساوي مقابل مقاومت سپاسي متوقف شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس تهران در هفته ششم ليگ برتر با نتيجه تساوي 3 بر 3 مقابل مقاومت سپاسي شيراز متوقف شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار حساس در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 65 هزار تماشاگر برگزار شد و در پايان هر دو تيم به تساوي 3 بر 3 رضايت دادند.
    محسن خليلي در دقايق 14 و 23 و عباس آقايي در دقيقه 44 گل هاي پرسپوليس را به ثمر رساندند و محمود محمدي در دقيقه 7 از روي نقطقه پنالتي و بهمن طهماسبي در دقايق 45 و 54 گل هاي نماينده شيراز را وارد دروازه واعظي كردند.
    محسن قهرماني، داور اين ديدار يود و در پايان هيچ يك از بازيكنان با كارت زرد يا قرمز وي جريمه نشدند.
    پرسپوليس با اين تساوي 14 امتيازي شد و به دليل تفاضل گل بهتر در همچنان در صدر جدول قرار گرفت و صباباتري مكان دوم را به خود اختصاص داد.
    بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران: مهدي واعظي، محمد نصرتي، پژمان نوري، شيث رضايي(مسعود زارعي)، فرزاد آشوبي(احسان خرسندي)،سپهر حيدري، كريم باقري(فرهاد خيرخواه)،‌ حسين بادامكي، عباس آقايي، عليرضا واحدي نيكبخت و محسن خليلي
    سرمربي: افشين قطبي
    بازيكنان تيم مقاومت سپاسي شيراز: سوشا مكاني، محسن نيساني، مصطفي صبري،‌ محمد موسوي، علي محمد دهقان، محمد صادق كرمي، رضا خالقي فر(مجتبي زارع)، حامد شيري، محمود محمدي(هادي رمضاني) و بهمن طهماسبي(هاشم بيك زاده)
    سرمربي: غلامحسين پيرواني

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرهاد مجیدی در گفتگو با مهر:
    برای مصلحت استقلال حتی حاضرم جدا شوم / تا فردا مجوز بازیم صادر می شود

مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: اگر مصلحت باشگاه استقلال در این باشد که از تیم جدا شوم بدون هیچ مشکلی آن را می پذیرم.
    فرهاد مجیدی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی تماسی که با آقای غفاری مدیر کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال داشتم قرار شده تا فردا سی و یکم شهریورماه مجوز بازی من از سوی فدراسیون جهانی فوتبال صادر شود.

مهاجم استقلال در واکنش به اظهارات ناصر حجازی پس از دیدار با برق شیراز که تاکید کرده بود: " در صورت عدم صدور Itc مجیدی نام وی از فهرست آبی پوشان خارج می شود"، گفت: هر چه مصلحت باشگاه باشد من می پذیرم. شاید مربیان استقلال گمان می کنند با جایگزین کردن بازیکنی دیگر به جای من شرایط تیم بهتر می شود به همین خاطر به نظرشان احترام می گذارم و از تیم جدا می شوم.

وی ادامه داد: من یک ماه است که با استقلال تمرین می کنم. مربیان باشگاه هم منتظر حضور من در ترکیب بوده اند اما زمانی کار انتقالم با مشکل مواجه شده است این حق را به آنها می دهم که برای آینده تیم خود تصمیم بگیرند.

مجیدی درپاسخ به این سئوال که "چرا باشگاه النصر برای حضورش در تیم استقلال مانع تراشی می کند"، افزود: آنها می خواهند من از حق خود بگذرم و تخفیف بدهم که به این خواسته تن نداده ام. من رقمی در حدود یک میلیون دلار از باشگاه النصر طلبکارم که برای دریافت آن کوتاه نمی آیم.

وی درخصوص بازی استقلال برابر برق شیراز گفت: در نیمه اول استقلال نتوانست بازی خوبی را انجام دهد اما در نیمه دوم بازی بهتر شد و موقعیت های زیادی داشتیم که حتی می توانستیم با پیروزی از زمین خارج شویم.

مهاجم تیم فوتبال استقلال از آمادگی خود برای بازگشت به میدان یاد کرد و افزود: یک ماه است که با تیم تمرین می کنم. طی این مدت آقای بهمنی زحمات زیادی برای من کشیده است و به آمادگی بدنی رسیده ام. می دانم حداقل از آمادگی بدنی لازم برای همراهی استقلال برخوردار هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •