این کابل Cross رو از کجا میتونیم تهیه کنیم و قیمتش چقدره؟
این کابل Cross رو از کجا میتونیم تهیه کنیم و قیمتش چقدره؟
کابل Cross یا همون اترنت رو از لوازم الکترونیکی و کامپیوتری میتونین تهیه کنید.. قیمتش هم حدودا باید 10-15 باشه.. دقیق قیمت ندارم.
قیمت دقیق کابل کراس:
8 هزار تومان از لباف
13 هزار تومان پایتخت
سلام
من طبق آموزشی که تو سایت bazi center دیدم مبنی بر اتصال اینترنت dial-up کامبیوتر به xbox دیروز loptop رو با همون کابل شبکه ای که تو جعبه ایکس باکس بود بهش وصل کردم و تو قسمت test xbox live connection مرحله اول یعنی network رو رد میکنه ولی مرحله دوم که همون اتصال به اینترنت هست رو گیر میده ورد نمیشه که وقتی روی more info میام به نظر میاد ازم DNS میخواد لطفا راهنمایی کنید چی کم و کسر دارم
خیلی ممنونم
باید زنگ بزنی سروری که ازش اینترنت میگیری...فقط بگو بم آدرس های DNS Servere & DNS Alternative و بدن.بعد تو قسمت خودش وارد کن. IP Adress & Gateway و2 تا قسمت دیگه هم که آیپی میخواد رو بگیر همرو وارد کن.
بعد وصل میشی.
نیازی به برسیدن نبود رفتم تو یکی از سایت های خارجی خوندم یه ترفند داده بود از اون راه DNS لب تاب رو دراوردم زدم تو ایکس باکس کار کرد
حالا میخوام بدونم با این سرعت dial-up میشه با xboxlive بازی کرد؟
ممنون
نه دوست عزیز شما بیخیال بشی سنگنیتره
چون با adsl که سرعت دانش 64 کیلو بایت هست و ping اش 200 هم اشک ادم در میاد
dial up برای گشتن تو live و دانلود های کم حجم خوبه
حالا من چه جوری میتونم کدک های ویدیویی رو برای xbox دانلود کنم؟
ممنون
codec برای پخش DivX که فقط از Live میشه گرفت رو که میشه با dial up گرفت چون 5 مگ هست
اما چون الان با وصل شدن ban میشی توصیه نمیشه
خب من موفق به دانلود کدک شدم ولی فکر نکنم بن شده باشم اصلا بن شدن یعنی چی؟نشونش چیه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)