تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 72 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 713

نام تاپيک: کلوپ 6300

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali&G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کارت های اس ام اس ناشناس که در مغازه ها مینویسن به درد نمی خوره؟
    اصلا این ها چطوری کار میکنن؟؟
    دوست عزیز شما که طرفدار نظم و ندادن پست های بیهوده هستید در مورد این پست شما باید بگم که مثل اینکه شما
    عنوان تاپیک رو نمیدونید یا میخواین تاپیک رو منحرف کنین حالا جوابش باخودتون هست؟؟؟
    دوستمون حامد گفته بود (((دوست عزيز همه سوالاتتونو در يه پست بپرسيد))) شما این متن رو چجوری خوندی که برداشتت این بود که گفته خفه شید یا نپرسید یا کم بپرسید فقط گفته که برای بهم نخوردن نظم تاپیک سوالاتتونو در يک پست بپرسيد حالا خود شما تو تاپیک 6300 داری مبحث کارت های اس ام اس رو باز میکنی که هیچ ربطی به این تاپیک
    نداره پس لطفا از این به بعد یکم مراقب پست های خودتون باشید تا اینکه بین دوستان دشمنی و دعوا بندازید

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

وقتي تم روي گوشي ريخته ميشه و هنگام Apply كردن خطاي Not Enough memory ميده چه جوري بايد اين مشكل رو بر طرف كرد ؟

ممنون

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما که طرفدار نظم و ندادن پست های بیهوده هستید در مورد این پست شما باید بگم که مثل اینکه شما
    عنوان تاپیک رو نمیدونید یا میخواین تاپیک رو منحرف کنین حالا جوابش باخودتون هست؟؟؟
    دوستمون حامد گفته بود (((دوست عزيز همه سوالاتتونو در يه پست بپرسيد))) شما این متن رو چجوری خوندی که برداشتت این بود که گفته خفه شید یا نپرسید یا کم بپرسید فقط گفته که برای بهم نخوردن نظم تاپیک سوالاتتونو در يک پست بپرسيد حالا خود شما تو تاپیک 6300 داری مبحث کارت های اس ام اس رو باز میکنی که هیچ ربطی به این تاپیک
    نداره پس لطفا از این به بعد یکم مراقب پست های خودتون باشید تا اینکه بین دوستان دشمنی و دعوا بندازید
    شما حق تهمت زدن به کسی را به جرم دشمنی و و دعوا و ..... ندارید
    مگر اینجا کجاست؟
    یک فروم در دنیای مجازی
    و من فکر نمی کنم مطلبم زیاد هم بی ربط بوده
    یکی از دوستان پرسیده بودن چطوری میشه از طریق این گوشی اس ام اس ناشناس زد
    چون این کار مخصوص یک گوشی به خصوص نیست من هم گفتم از این کارتها استفاده کنید و بعد هم پرسیدم چطوری؟ من که شخصا پست نزدم بیام این سوال را بپرسم در جواب مطلبی این را گفتم
    زیادم بی ربط نبود خانم عزیز
    Last edited by faded; 13-03-2008 at 14:32.

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

faded جان دستت درد نكنه ولي من منظورم اين بود كه برنامه يا روشي هست كه با خود گوشي اس ام اس ناشناس(بدون افتادن شماره) بفرستم؟؟؟؟

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

faded جان دستت درد نكنه ولي من منظورم اين بود كه برنامه يا روشي هست كه با خود گوشي اس ام اس ناشناس(بدون افتادن شماره) بفرستم؟؟؟؟
    فکر کنم خودتون بهتر از من وارد باشین این کارها را قبلا با گوشی های سونی اریکسون در صورتی که هر 2
    طرف یک مدل گوشی داشتن جواب میداد
    برای گوشی های نوکیا معمولا روش خاصی وجود نداره
    مخصوصا این گوشی که از لحاظ نصب برنامه و این حرفا زیاد کارایی خوبی نداره
    موفق باشین
    (البته تا جایی که من میدونم. شاید چند روز دیگه یه برنامه ایی چیزی ساخته شد اگر شما پیدا کردین به بقیه هم بگین )

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

وقتي تم روي گوشي ريخته ميشه و هنگام Apply كردن خطاي Not Enough memory ميده چه جوري بايد اين مشكل رو بر طرف كرد ؟

ممنون
    شما احتمالا حافظه گوشيتون پر شده. منظورم رم نيست. احتمالا فايلهايي كه با بلوتوث دريافت كردين يه مقدار از حافظه رو گرفته. فايلهاي اضافي رو به رم منتقل كنيد مشكلتون رفع ميشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام تا چقدر شارز واست نگه داشته؟
    ماله من که 1 روزه تموم میشه. شارز اولیه هم 6 ساعت زدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کلا صداش از لحاظ بلندی قابل قبوله اما از لحاظ شفافیت صدا عالیه آنتن دهیشم فوق العادس .

شارژشم از دیشب که خریدم 2 ساعته پرشد و تا امروز که دارم از سروکول گوشی بالا میرم هنوزم پره

کلا من از گوشیم راضیم . عکاسیشم متوسطه به هر حال کار راه بندازه ! فیلمبرداریشم تومایه های کا800

خیلیهم خوشدست و باریک و سبکه . راستی منو گوشی من فارسیه مال شما ها چی ؟
    سلام تا چقدر شارز واست نگه داشته؟
    ماله من که 1 روزه تموم میشه. شارز اولیه هم 6 ساعت زدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.گوشی من خاور میانه هست ولی زبان فارسی نداره,که فکر میکنم با تغییر پروداکت کد و آپ دیت درست بشه فقط پروداکت کد ندارم اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
    0537631 RM-217 MEA-5 BLKSILVER FARSI
    اینم کد هالشو ببر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من دیدم چند نفر برا شارژ گوشی سوال کردن اخه اون اوایل خودم هم با شارژ گوشی خیلی مشکل داشتم.خیلی دیر شارژ میشد بعد هم که سریع شارژ تموم میشد.
    راستش من یکی شارژر اصلی خودش رو دارم یکی هم یک شارژر 5700 از اون کوچیکا
    یدونه باتری اصلش رو هم خریدم 4 تومان
    اون اوایل خیلی طول میکشید شارژ بشه ولی الان خیلی سریع شارژ میشه من از گوشی خیلی استفاده میکنم ولی یک روز و نیم شارژ داره ولی فکر کنم 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم کامل شارژ میشه
    راستش کلا این گوشی باتری ضعیفی دارهولی دیگه بعد از مدتی بهش عادت میکنید
    Last edited by mahsai; 16-03-2008 at 12:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •