سازمان سنجش آموزش کشور جهت ارائه تسهیلات بیشتر به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1387 به اطلاع می رساند:
نرم افزار انتخاب رشته مجازی تا آخرین روز انتخاب رشته (87/5/15) فعال خواهد بود.
سازمان سنجش آموزش کشور جهت ارائه تسهیلات بیشتر به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1387 به اطلاع می رساند:
نرم افزار انتخاب رشته مجازی تا آخرین روز انتخاب رشته (87/5/15) فعال خواهد بود.
یکی از دوستام می گفت : من اگه امسال نرم دانشگاه باید برم سربازی در حالیکه من متولد مهر 68 هستم و اولین سال کنکورمه و گفت که این قانون 2 بار کنکور دادن برای هر کس لغو شده و اینا ...یعنی کل نیمه دومی ها باید بریم ؟ . کسی میدونه این خبر صحت داره یا نه؟
ممنون
Last edited by saeed20007; 31-07-2008 at 11:34.
داخل پیک سنجش 7 مرداد زده
فکر کنم ترمی 260-280 پات اب بخوره
ای بابا از ساعت 7 الاف سنجش هستم
حالا وارد صفحه ی انتخاب رشته هم نمیشه
آخه یکی نیست به اینا بگه شما که 2 روز دیر کردین یه روز هم روش ولی سالم تحویل میدادین
همچین قانونی نبوده و نیست نیمه های دوم هر سال می تونن با معافیت تحصیلی از امکان حظور مجدد استفاد کنن و تو ده ساله اخیر هم همینطوری بوده
حالا این دوست شما خودش می تونه قانون وضع کنه یه چیز دیگه ست
نگران نباش من خودم متولد نیم دو 67 بودم هیچ اتفاقی هم امسال برام نیفتاد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه هنراز ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه زبان از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه انساني از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه رياضي از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
سازمان سنجش
مملکت رو هم همینجوری اداره کردن که 100 سال عقبیم
منم رفتم همینو گفت!
از اون موقع هم همش erorr میده!
اعصابمو خورد کرده![]()
بهتره اون تجربیش رو هم برداره کار که نمی کنه
همه رو گیر آورده
دلتون رو به اینا خوش نکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)