خيلي ممنون آقا رضا
آقا داريوش شما نظرتون چيه ؟
خيلي ممنون آقا رضا
آقا داريوش شما نظرتون چيه ؟
رضا جان به سايت گيگفا سر زدم دقيقا شبيه سايتبود هيچ فرقي باهاش نداشت حتي فرمهاي ثبت نامش يكي بود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينا يه سيستم مشابه دارن كه خيلياشونن ازش استفاده ميكنن ..
سلام من مژده هستم سوا لم اینه که در طراحی وب dream waver بهتره یا html
dream waver يه نرم افزارهولي html يه زبان تحت وبه...سلام من مژده هستم سوالم اینه که در طراحی وب dream waver بهتره یا html
باسلام بنده اصلا سر در نياوردم اگر ممكنه خيل واضح تر توضيح دهيد متشكرم درمورد اينجا هم توضيح دهيد
* Full Name: * Enter your name* E-mail: * Enter your e-mail address * Enter a valid e-mail addressAccount Information
* Member Name: * Enter member name * Please enter valid member name * Cannot contain spaces and will be included in your site address.* Password: * Enter password* Retype Password: * Re-enter password * Entered passwords do not match* Enter Verification Code: * Enter Verification CodeVerification Code :
Terms & Conditions
![]()
من هیچ وقت از وبلاگ خوشم نمیومد. چون آدمو محدود میکنه.
من با برنامه Easy Website Pro 4 وبسایتمو ساختم و البته کد های html اونو اصلاح کردم. برنامه خوبیه و کار آدممو راه میندازه. ولی باید تا حدودی html بلد باشید (اگه بخواید فارسی بنویسید)
آدرس سایت من اینه:
ببینید و نظرتونو بگیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سه تا مشکل دارم:
1- میخوام آمار بازدید سایتمو بدونم. مثل کدی که توی وبلاگها هست.
2- میخوام توی سایم دیگران بتونند نظر بدن. مثل وبلاگها.
3- میخوام به ازای دانلودی که هر فایل میشه، آمارش ذخیره بشه که بدونم یه فایل چند بار دانلود شد.
سلام
من یه تازه کارم
چرا هر وقت که سایتم رو با Microsoft expression studie (web design) اجرا می کنم در بالای صفحه اینترنت اکسپلورر پیغام ءMicrosoft internet explorer has restricted this webpage from running activex or script control میده؟ منظورم اینه که میشه کاری کرد که این پیغام رو نده؟
آخه من یک یا دوتا فایل فلش و اسکریپت ساده دارم و اگر این جوری باشه از 20-30 نفری که میخوان سایت من رو ببینن 15-20 تاشون بیخیال می شن
سلام دوستان، ببیند من میخوام یه سایت با فرانت پیج مثلا بسازم و بعد یه هاست بخرم و سایتی که ساختم رو بندازم روش. چطوری باید اینکارو بکنم؟
1- میخوام آمار بازدید سایتمو بدونم. مثل کدی که توی وبلاگها هست.2- میخوام توی سایم دیگران بتونند نظر بدن. مثل وبلاگها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده از کدهای پرشین گیگ که توی صفحه ی اول سایت گذاشته و برداشتن کد نظر و پیست کردن در مکان کد های وب لاگت
3- میخوام به ازای دانلودی که هر فایل میشه، آمارش ذخیره بشه که بدونم یه فایل چند بار دانلود شد.
استفاده 4share.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)