اين كه ميشه همون كه قبلا بود.....ما داريم ميگيم قرعه كشی با سيد بندی باشه....وگرنه همين كه هست خوبه.......نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه ميشه همون كه قبلا بود.....ما داريم ميگيم قرعه كشی با سيد بندی باشه....وگرنه همين كه هست خوبه.......نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمي خوام از آب گل آلود ماهي بگيرم فقط يه پيشنهاد كردمدقيقاً چون من تو گروه آسون افتادم شلوغ مي كنم.اگه خودت تو گروه اسون بودي باز هم راضي بودي از نو قرعه كشي شه؟آره دارم شلوغ مي كنم همونطور كه اونايي كه تو گروه1 بودن داشتن شلوغ مي كردن.
حالا دوباره قرعه كشي شه تو گروه هلو بيفتن ببين اگه كسي اعتراض كرد چطور سرشو زير آب مي كنن.اصلاً يعني چي؟كي گفته گروه 1 سخته؟اين كه نشد اگه دوباره قرعه كشي و من هم تو گروه سخت بيفتم بعد من اعتراض مي كنم.اون وقت شما براي من تره خورد مي كني.نه ديگه.
آقاي Rz21تو رو خدا زير بار نرو
(حجت تو هم كه مي خواي از آب گل آلود ماهي بگيري )
آخه گروه بندي rz21 خيلي بد بود من فكر كنم اصلا گروه بندي نكردهحجت تو ديگه بي خيال شو بزار خود rz21بياد.ببينيم چي ميشه؟
موافقمين كه ميشه همون كه قبلا بود.....ما داريم ميگيم قرعه كشی با سيد بندی باشه....وگرنه همين كه هست خوبه.......
من يه 5 تا تيم قوي انتخاب مي كنم بعد براي هر تيم از يه سطل كوچيك به تعداد تيماي باقي مونده تيم در ميارم و كه قرعه كشي بشه
موافقين؟؟
از همه جاشم فيلم بگيرم
به نظر من درست ترين سيد بندی اينه
سيد 1:برزيل_آرژانتين_انگليس_فرا سه_ايتاليا
سيد 2:آلمان_اسپانيا_پرتقال_هلند_ چك
سيد 3:سوئد_مكزيك_اكراين_دانمارك_ كامرون
سيد 4:تركيه_استراليا_بلغارستان_ احل عاج_ايران
مخالفمبه نظر من درست ترين سيد بندی اينه
سيد 1:برزيل_آرژانتين_انگليس_فرا �سه_ايتاليا
سيد 2:آلمان_اسپانيا_پرتقال_هلند_ چك
سيد 3:سوئد_مكزيك_اكراين_دانمارك_ كامرون
سيد 4:تركيه_استراليا_بلغارستان_ �احل عاج_ايران
ببينيد با اين كاري كه مي كنم موافقين يا نه؟؟؟
من يه 5 تا تيم قوي انتخاب مي كنم بعد براي هر تيم از يه سطل كوچيك به تعداد تيماي باقي مونده تيم در ميارم و كه قرعه كشي بشه
موافقين؟؟
از همه جاشم فيلم بگيرم
ببين حجت خيلي جالبي__________فعلاً بي خيال قرعه كشي توسط خودت شو تا rz21بياد.
با چی مخالفی؟؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينایی كه من گفتم سيد بندی بود نه گروه بندی......
مي دونم بابا
تو چرا همش زد حال مي زني؟؟ببين حجت خيلي جالبي__________فعلاً بي خيال قرعه كشي توسط خودت شو تا rz21بياد.
بابا بذار اين كارو بكنم ديگه مگه خوب نيست
اصلا كسيايي كه موافقن بگن كسايي كه مخالفن بگن:
در ضمن فيلم برداري ميشه ولي آيا براي rz21 فيلمبرداري ميشه؟؟؟
تا زه rz21 قرعه كشي نكرده از خودش در آورده!
من ميگم بزارين خودش بياد.....اصلا احتمالش كمه كه قبول كنه دوباره قرعه كشی بشه....چه برسه يكی ديگه قرعه كشی كنه.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)