سلام دوستان من مولتي پي اين بازي رو گرفتم نصبش هم كردم ولي تا راش ميندازم تو صفحه اول لودينگ كه تموم ميشه اينترنال ارور ميده و برنامه رو مي بنده حالا چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من مولتي پي اين بازي رو گرفتم نصبش هم كردم ولي تا راش ميندازم تو صفحه اول لودينگ كه تموم ميشه اينترنال ارور ميده و برنامه رو مي بنده حالا چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مطمئن هستید که اخرین نسخه رو دانلود کرید . اخه باید sa-mp همیشه اپدیت باشه اخرین نسخه رو از اینجا دانلود کنیداگر دیدی باز ارور میده دوباره Gta sa رو نصب کن البته نسخه بدون دستکاری ایرانیا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرور death match اصلا حال نمیده چون اکثر player های موجد از برنامه های تقلب استفاده میکنند و کلا تو سرور ر ی د ه میشه ..
بهترین سرور سرور هست که وقتی کسی از برنامه هک استفاده میکنه سرور متقلب رو شناسای و ban بکنه
و همیطور admin هایی داشته باشه که به سرور خیلی سر میزند و متقلب ها به همین راحتی ها نتتوند در اون سرور
تقلب کنند.
role playing زندگی واقعی .. از همه بیشتر حال میده توضیحات بیشتر رو میتوند از این وبلاگ دریافت کنید .
این سرور یکی از بهترین ها در سبک role playin RP هست ..
208.43.217.136:7744
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
role playing زندگی واقعی .. از همه بیشتر حال میده توضیحات بیشتر رو میتوند از این وبلاگ دریافت کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از خيلي وقته كه با اين بازي آشنا شدم و حالا هم هستم اكانت من اونجا اين است :IRAn
من هكش رو هم دارم بعدا ميزارم
هر روز از ساعت 6 به بعد gta5 شبکه ای بازی کنیم در این سرور سرعتش هم زیاده من خودم هستم هر روز اسمم جلال هست در این سرور ///// 80.72.34.204:7777
80.72.34.204:7777
من هر روز در این سرور هستم این سرور سرعت هم زیاده شما هم بیایید 80.72.34.204:7777
من یک نفر رو در سرور Crazy's Bob Cops & Robber میخوام که من رو همراهی کنه .... کی میاد ؟
Last edited by SnoWall; 25-09-2009 at 14:23.
بهترین سرور جنگی : 85.17.6.58:6600
Frag
ایرانی هم کم و بیش میان !
بهترین سرور برای بازی و رانندگیو از این صوبتا !
87.98.254.97:7777
awesome
البته 60 درصد اوقات پره !!! اینقدر که کامله !
یوزر من تو این بازی : Kicks
خوشحال میشم همراهی کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)