گل روت برات آپ کردمبا تشكر از زحمات شما اگر امكان دارد اين برنامه رو روي يكي ديگر سرور ها مثل رپيدشير آپلود كنيد چون من موقع دانلود مشكل دارم با اين سرور
این لینک مستقیم Megaupload رو میسازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل روت برات آپ کردمبا تشكر از زحمات شما اگر امكان دارد اين برنامه رو روي يكي ديگر سرور ها مثل رپيدشير آپلود كنيد چون من موقع دانلود مشكل دارم با اين سرور
این لینک مستقیم Megaupload رو میسازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت طلا. براي رپيدشير نداري كه مثل اين عمل كنه؟![]()
Last edited by amir_toos; 11-12-2009 at 00:46.
كسي نيست جواب بنده رو بده. من يك هفته درخواست يك برنامه كوچك كردم ها!![]()
سلام ....
این نرم افزار jdownloader قسمتی برای زمان بندی دانلود نداره ؟! مثلان فلان ساعت شروع کنه و فلان ساعت تموم بعد کامپیوتر رو خاموش کنه !؟
ممنون .....
آقا یه سوال من جدیدا که میخوام از megaupload دانلود کنم همش میگه که باطل شده حتی ip رو هم عوض کردم بازم نشد از یه مرور
گر دیگه هم استفاده کردم نشد مشکل چیه الان 2-3 روزه اینطور شده
اگه این سوال کوچیک شما جواب داشت که رپیدشیر برشکست میشد ، بعضی نرم افزاها مدتی ممکنه کار کنن ولی بعد از مدتی از کار میافتن ، به جای این همه گشتن و هدر دادن وقت ، یه کمی سر کیسه رو شل کنید ، می تونید با 7-8 تومن ، 1 اکانت بخرید ،
عزیز شما تونستی با این نرم افزار دانلود کنی ؟ من برای رپید که استفاده می کنم ، دائم میگه ip رو عوض کن ، مودم رو ریست می کنم ولی بازم چیزی دانلود نمی کنه ! ترفند خاصی داره ؟ همه UPDATE هاش رو هم نصب کردم !
Last edited by jooya; 16-12-2009 at 22:54.
آره دانلود میکنه !
ولی بعضی مواقع زیاد باید منتظر باشی .
کار خاصی هم انجام ندادم فقط آپدیتش کردم ...
ولی این برنامه قسمت زمان بنده نداره بدرد دانلود شبانه نمیخوره .......![]()
دوستان هيچ راهي براي دانلود از اين قبيل سايتها وجود ندارد من دهها راه را كه گفته ميشد امتحان كردم ولي يا كار نكردند يا بعد از مدتي از كار افتادند۰بابا اونا هم احمق نيستند مطمن باشيد آنها همه اين راهها ميدانند و با تغييرات پي در پي از اين قبيل راهها جلوگيرب ميكنند۰
اين سايتها به تغيير قابليتهاي خود اجازه اين كارها را نميدهند
سلام
دوستان کدوم برنامه بهتره برای رپید که کاربر پسد باشه و راحت که از دست این زمان و محدودیتش راحت شیم و سرعتش هم بالا باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)