تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 524 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

در اکسل چجوری میشه به یک ردیف دستور داد که به صورت auto number از عدد مثلا 1000 مقدار بده؟

دوم اینکه به چه شکل میشه کاری کرد تا ردیفهایی که خالی هست رو مخفی کرد؟(فرض کنید جدولی ساختیم که دارای 10 ردیف هست و اگر تعدادی از این ردیفها پر نشد ، اونارو مخفی یا هیدن کنه؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من جستجو كردم ولي شايد به دليل جستجو گر نا مناسب سايت چيزي در مورد سوالم پيدا نكردم
    سوالم اينه كه من ميخوام تو اكسل سلولهاي اضافي رو حذف كنم و تنها اون مقدار فضاي لازم رو داشته باشم
    اما نميشه از پنهان كردن هم كه ميخوام استفاده كنم نميتونم حدود 60000 هزار رديف رو انتخاب و مخفي كنم چون اگه كنترل+a رو بزنم محيط خودم هم انتخاب ميشه
    گزينه اينورت سلكشن هم كه پيدا نكردم لطفاً كمك كنيدبا تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من یک ردیف دارم ( a1 تا a10)چجوری میتونم مشخص کنم که اعداد سلولهایی رو جمع کن که زوج باشد؟

داره خودمونی میشه amir130's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

13 در مورد سوال شما

سلام
    من جستجو كردم ولي شايد به دليل جستجو گر نا مناسب سايت چيزي در مورد سوالم پيدا نكردم
    سوالم اينه كه من ميخوام تو اكسل سلولهاي اضافي رو حذف كنم و تنها اون مقدار فضاي لازم رو داشته باشم
    اما نميشه از پنهان كردن هم كه ميخوام استفاده كنم نميتونم حدود 60000 هزار رديف رو انتخاب و مخفي كنم چون اگه كنترل+a رو بزنم محيط خودم هم انتخاب ميشه
    من دقیقا متوجه نشدم شما در چی مشکل داری :

شما میخوای یک سری سلول حذف بشن درست
    اولا بگم که در exel اینجوری نیست که با delete کردن سلول ها رو پاک کرد مثلا میشه یه سطر یا ستنو رو بصورت کلی پاک کرد.
    باید بر روی نام اون سطر کلیک راست کرده و delete رو انتخاب کرد.

در ضمن برای انتخاب سطر ها و ستون ها از shift و ctrl هم غافل نشو.
    و در این رو هم بگم که نمیشه ستون ها رو با سطر ها انتخاب کرد و باید یک سری ستون های زائد حذف بشن سری بعد سطر ها رو حذف کن.

امید وارم مشکلت حل بشه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

13 جواب شما

در اکسل چجوری میشه به یک ردیف دستور داد که به صورت auto number از عدد مثلا 1000 مقدار بده؟

دوم اینکه به چه شکل میشه کاری کرد تا ردیفهایی که خالی هست رو مخفی کرد؟(فرض کنید جدولی ساختیم که دارای 10 ردیف هست و اگر تعدادی از این ردیفها پر نشد ، اونارو مخفی یا هیدن کنه؟)
    ببین درست متوجه شدم یا نه.

مثلا ردیف در یک ستون به شکل پائین اعداد به صورت خودکار وارد بشن:
    1000
    1001
    1002
    1003
    1004
    ......
    علی آخر
    ولی به صورت اتومات و نه اینکه شما دونه به دونه به خوای وارد کنی درست.

خب این کاری نداره شما به صورت زیر در ستون اول 1001 و 1002 رو وارد کن و بع با نگه داشتن کلید موس او ن دو رو انتخاب کن:

اون مربع سیاه رن رو در پائین سمت راست میبینی با موس روش کلیک کن (کلیک چپ) و تا جائی که میخوا اعدادت ادامه پیدا کنه بکش خب این هم نتیجه عمل:

به مربعی که در گوشه سمت چپ ایجاد شد دقت کن شما زا اینجا می تونی تعیین کنی که آیا اعداد یکی یکی زیاد بشن یا نه مثلا کپی بشن

تاريخ عضويت
    Oct 2007

14

ممنون جاوید جان

راه نداره که همینطوری باهاش کار کنم ؟

آخه اینطوری نبود و هیچ مشکلی من نداشتم ، دیروز یه سری اسم فیلم و رو از یه لیست دیگه کپی پیست کردم و بعد از اون هر کار می کنم سورتش بهم میریزه .

یعنی نمیشه به این اکسل فهموند که سر ستون رو از ردیف سوم در نظر بگیره ؟

ایست رو هم میزارم اگه تونستی روش کاری کنی که خیلی ممنون میشم .
    اصلا کاری نداره که اول محدودت رو مشخص کن اینطوری:

بعد سورت کن با در نظر گرفتن header row حله نه!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من دقیقا متوجه نشدم شما در چی مشکل داری :

شما میخوای یک سری سلول حذف بشن درست
    اولا بگم که در exel اینجوری نیست که با delete کردن سلول ها رو پاک کرد مثلا میشه یه سطر یا ستنو رو بصورت کلی پاک کرد.
    باید بر روی نام اون سطر کلیک راست کرده و delete رو انتخاب کرد.

در ضمن برای انتخاب سطر ها و ستون ها از shift و ctrl هم غافل نشو.
    و در این رو هم بگم که نمیشه ستون ها رو با سطر ها انتخاب کرد و باید یک سری ستون های زائد حذف بشن سری بعد سطر ها رو حذف کن.

امید وارم مشکلت حل بشه
    من هم ميخوام سطرها حذف بشن اما سطر ها خيلي زيادند و براي انتخابشون شايد 5 دقيقه وقت ببره
    منظورتون رو از استفاده از shift و ctrl نفهميدم
    چطوري با اينا ميشه انتخاب كرد
    با تشكر

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خیلی مبحث خوبی هست و اصلا باید گفت

p30world.com سایت خیلی خوبیه :

سلامون علیکم:

1- 2 سند متفاوت رو در نظر بگیرید که در یکی تعداد وجود دارد و در دیگری price حالا میخواهیم به اکسل بفهمونیم که ایتم ها یی رو که در سند 1 داده شده رو در سند 2 جستجو کن و مشکل دیگرمون هم اینه که بعضی اقلام braek دارن یعنی برای 100 تا یه قیمتی داریم و برای 200 تا یه قیمتی داریم یعنی ممکنه تو سند 2 برای یه ایتم 4 تا قیمت وجود داشته باشه.
    حالا شما به من بگو سن پرتقال فروشو رو
    2- یه اشکال کوچیک هم دارم توی ترکیب کردن چند تا سلول مثلا چند تا سلول رو با هم group میکنن و یه سلول بزرگتر میشه.

Ba Tashakor Faravan

Amir
    جواب اين سوال ها، كلي طول و تفصيل داره. خلاصه ميگم ولي انجامش نياز به كمي تجربه داره:
    1- براي پيدا كردن قيمت با توجه به نوع كالا، از تابع Vlookup استفاده كنيد (آموزش آن در تاپيك آموزشي اكسل)
    2- براي اين كه بسته به تعداد كالا، تخفيف داده شود، از تابع شرطي (IF) استفاده كنيد.
    3- براي تركيب چند خانه با هم، آنها را انتخاب كرده، گزينه Format Cells> Alightment> Merge> OK را (بعد از راست كليك) بزنيد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    اولاً براي انتخاب تعداد معيني از رديف ها يا ستون ها، مي تونيد دكمه Ctrl رو پايين نگه داشته و موارد دلخواه رو انتخاب كنيد. يا دكمه Shift رو نگه داشته و روي رديف اول و آخر كليك كنيد.

اما نيازي نيست رديف ها رو مخفي كني. كافيه از منوي View گزينه Page Break رو انتخاب كرده و حاشيه صفحه رو هم به اندازه دلخواه تنظيم كني. اينطوري، فقط اون مقدار از جدول رو كه ميخواي مشاهده خواهي كرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در مورد اتونامبر كه آقا امير توضيح كامل دادند. البته AutoNumer به سبك اكسس توي اكسل نداريم.
    در مورد حذف رديف هاي خالي، كافيه جدول رو Sort كني. مثل اين مي مونه كه رديف هاي خالي رو حذف كردي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •