اگه main شما تا 533 ساپورت مي كنه كه شما بالاتر از اون نمي تونيد بندازيد.مگر اينكه بايوس 667 main رو بگيري.
بالا هم توضيح دادم كه بايد تمام مشخصات يكي باشه.روي خود رم رو نگاه كنيد نوشته هم سريال هم cl و باس و...
در اين صورت دوال مي شه.
اگه main شما تا 533 ساپورت مي كنه كه شما بالاتر از اون نمي تونيد بندازيد.مگر اينكه بايوس 667 main رو بگيري.
بالا هم توضيح دادم كه بايد تمام مشخصات يكي باشه.روي خود رم رو نگاه كنيد نوشته هم سريال هم cl و باس و...
در اين صورت دوال مي شه.
دوست عزیز مین من giga 945 pl3 می باشد که در دفترچه اش اشاره شده تا 533 ساپورت می کنه واینم بگم که بایوس رو اپدیت نکردم ودر موقع خرید رم فروشنده اشاره کرد رم 667 تا رنج 533 کار خواهد کرد و این مهم است که ddr 2 می باشد .
![]()
دوست عزيز يك بار هم گفتم.
main شما الان 533 ساپورت مي كنه كه با اپديت بايوس تا دوال667 هم ساپورت مي كنه.
بعد هم فروشنده اشتباه به عرض شما رسوندن.مهم ddr2 نيست.100درصد 667 از 533 بهتره, وهمينطور به بالا.
بچه ها من رم patriot تو بازار پيدا نكردم . ولي فروشنده ها ماركهاي ديگه اي مثل pny و همچنين super talen
به من معرفي كردند به نظرتون بگيرم يا نه ؟؟
همچنين پاور وكيس گرين هم تو مشهد جايي پيدا نكردم .كسي جايي سراغ داره آدرس بده ؟؟؟؟
باتشكر
supertalent مارك خوبيه.اگر گارانتي معتبري داشته باشه.بچه ها من رم patriot تو بازار پيدا نكردم . ولي فروشنده ها ماركهاي ديگه اي مثل pny و همچنين super talen
به من معرفي كردند به نظرتون بگيرم يا نه ؟؟
دوست عزیز بابت پاسختون متشکرم ولی همانطور که خودتون می گین با اپدیت تا 667 ساپورت میکنه ولی چطور العان که 533 هستش مشکلی با رم 667 ندارم و اگر با اپدیت کردن تا 667 ساپورت میکنه می شه برام لینکشو بزاری
Last edited by Hossein_nasa62; 19-11-2007 at 13:19.
فكر نكنم اينجا بايد سوالتون رو بپرسيد.ولي من با اجازه مديريت جواب مي دم.دوست عزیز بابت پاسختون متشکرم اگه میشه آدرس لینک اپدیت مادربورد رو برام بزار
با تشکر
شما برو تو اين سايت:بعد مشخصات كامل main رو search كن.و بعد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دارم سیستممو آپ میکنم دارم دنباله رم و هارد خوب میگردم شما معرفی کنین(دی دی آر 2 و قیشمتشو بگین) مطمئن باشید مادر برد خوبی میگیرم
شما حدود قيمت رو مشخص كنيد.
دوست عزیز بابت پاسختون ممنونم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)