msi k9n ultra
power 480 watt green
پاور بالاترم میتونی بندازی
msi k9n ultra
power 480 watt green
پاور بالاترم میتونی بندازی
متاسفانه این مادربرد رو پیدا نکردم و به جای اون Asus M2N-E SLI رو به من پیشنهاد کردن
الان تو سایتهای مختلف جستجو کردم و دیدم که بعضی ها میگن Asus M2N-E SLI خوب نیست و سوکتش داغ میکنه!
اگر کسی Asus M2N-E SLI داشته و تجربش رو بگه ممنون میشم
الان AMD Athlon 64 4400+ X2 رو خریدم ولی هنوز مادربرد ندارم! به نظر شما Asus M2N-E SLI رو که با قیمت خوبی میدن بگیرم؟
آره .
آخه یکی گفت بیا اینجا من قبل از اینکه تاپیک انتقال پیرا کنه اینجا پست دادم .
M2N-E خیلی جالب نیست. ببین Abit KN9 SLI پیدا میکنی. چون دوباره تو بازار اومده. اگه M2N-SLI Deluxe بگیری هم خوبه.
vigil جان یک سوال داشتم.
چرا M2N-E برد خوبی نیست؟ بعد به طور کل M2N خوب نیست یا فقط M2N-E ?
راستش منم تو تاپیک دیدم کسی ایسوس برای AMD پیشنهاد نمیده منم giga-M57sli-s4 گرفتم.
یک سوال دیگه من اولین باره که DFI به گوشم خورده.اگه میشه یه مقدار توضیح بدین.
ممنون![]()
برد خوبيه .. تست ها و نتايج خوبي هم داره . راضي هستي ازش ؟راستش منم تو تاپیک دیدم کسی ایسوس برای AMD پیشنهاد نمیده منم giga-M57sli-s4 گرفتم.
نسبت به برد های دیگه ASUS خیلی خوب جواب نداده. M2N-E اینطوریه وگرنه M2N-SLI Deluxe یا M2N32-SLI Deluxe بردهای خوبی هستند.
DFI کارش خیلی بیسته فقط گارانتی جالبی نداره تا اونجا که من یادمه. همین مدلی که توی امضای من هست کلی ازش کار کشیدم آخ نگفته تازه خیلی هم خوب اورکلاک میشه.
راستش الان 1 ماهی هست که گرفتم تا الان که ازش راضی بودم.هیچ مشکلی نداشته.البته من کار حرفه ای که مادربورد رو به زحمت بندازه ندارم.
ممنون از جوابتون![]()
خدا رو شکر که واسه دوستم M2N-SLI Deluxe گرفتم.
باید در مورد این مادربورد های DFI بیشتر تحقیق کنم.راستی سایتی هست که اطلاعاتی در مورد DFI داشته باشه؟
اینجا بحث درباره اورکلاک مادربوردهای DFI هست. اطلاعات جالبی توش پیدا میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)