تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 255 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10

برخی از معاندین و دشمنان خدا فکر کردند که من ومهدی بست با هم دشمنیم که اینقدر به هم می پریم و هی پیغام خصوصی و pm تویه یاهو که بیائید آشتیتون بدیم ( اینها خوباشونن )
    آقا جون اگر یک بچه با معرفت و با ظرفیت تویه سایت باشه اونم مهدی است که مرتب به بچه ها حال میده و هرقدر هم باهاش شوخی می کنیم اصلا ناراحت نمی شه که اینجا دو حالت داره که یا سیب زمینی است یا خیلی با معرفت که اونچه از احادیث و روایات بر می یاد دومی افضل تر و نزدیک تر به واقع می باشد
    خلاصه دوستان من و آقا سید از دوستان خیلی صمیمی در این فروم هستیم که روابطمون در بیرون از فروم و بصورت حضوری هم هست و شاید من جزء معدود کسانی باشم که آقا مهدی بصورت خصوصی اجازه شرفیابی بهشون دادن پس اگر حرفی یا شوخی اینجا میاد رویه آنتن ایراد از ما نیست به گیرنده خودتون دست بزنید چرا مارو دستکاری می کنید با اجازه همه بزرگان و تشکر از آقا مهدی گل ( خوب از خودم عشق در کردم )
    Last edited by hadikhobe; 07-02-2006 at 12:20.

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

عجي تيكه هاي با حالي نوشتي هادي خوبه.....كلي خنديدم
    Last edited by R E Z A; 07-02-2006 at 02:46.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هادي جان سلام
    گزارشت جالب بود. اما بيش از حد بهداشتي بود و تقريباً نصف گزارشت وصف پرداختن به امور بهداشتي!!!! بود!!
    راستي ... متاسفم از اينكه با حضور در قرار بچه هاي خوب و عزيز كرمان، كلاس اونها رو هم پايين آوردي!

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

مهدی جون من نمی دونم شما این هادی رو چطوری تحملش می کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

چنجر که نه ولی یه cd sony expload روش گذاشتم تو عکس سومی هم اگه دیده باشی یه تاقچه+2 تا باند هندونه ای ( همون خربزه ای ) حالا کمتر از سیستم نیست ولی خب خدا سیستم رسونه
    Last edited by royaye_talkh55; 07-02-2006 at 10:19.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hadikhobe
    برخی از معاندین و دشمنان خدا فکر کردند که من ومهدی بست با هم دشمنیم که اینقدر به هم می پریم و هی پیغام خصوصی و pm تویه یاهو که بیائید آشتیتون بدیم ( اینها خوباشونن )
    آقا جون اگر یک بچه با معرفت و با ظرفیت تویه سایت باشه اونم مهدی است که مرتب به بچه ها حال میده و هرقدر هم باهاش شوخی می کنیم اصلا ناراحت نمی شه که اینجا دو حالت داره که یا سیب زمینی است یا خیلی با معرفت که اونچه از احادیث و روایات بر می یاد دومی افضل تر و نزدیک تر به واقع می باشد
    خلاصه دوستان من و آقا سید از دوستان خیلی صمیمی در این فروم هستیم که روابطمون در بیرون از فروم و بصورت حضوری هم هست و شاید من جزء معدود کسانی باشم که آقا مهدی بصورت خصوصی اجازه شرفیابی بهشون دادن پس اگر حرفی یا شوخی اینجا میاد رویه آنتن ایراد از ما نیست به گیرنده خودتون دست بزنید چرا مارو دستکاری می کنید با اجازه همه بزرگان و تشکر از آقا مهدی گل ( خوب از خودم عشق در کردم )
    هادي جان سلام
    اينقدر با اين پستت من رو شرمنده كردي كه واقعا از جواب دادن عاجزم. فكر مي كنم هر چي در مورد خودت بايد گفته بشه در مورد من گفتي! اميدوارم لايق اين همه لطف تو و ديگر دوستان عزيزي كه هميشه و در همه حال جز محبت ازشون چيزي نديدم باشم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به به
    چشممون به جمال بچه هاي استان 8 هم روشن شد !
    بابك جان (ببك _كينگ) با اون سيبيلي كه گذاشتي فكر كردم چنگيز خان مغول اومده توي قرار

ترسيديم بابا

حـــــرفـه ای mehdi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

من قبلا فكر مي‌كردم holy sochiant پسره ! ..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من قبلا فكر مي‌كردم holy sochiant پسره ! ..
    مهدي جون توي اين عكس ها شما دختر ميبيني؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام به تمامي دوستاني كه الان فكرميكنم يك خانواده بزرگ هستيم من مهدي هستم از كرج راستش ميخواستم براي ملاقات اين ماه منم بيام ولي ميخوام بدونم كه زمان ملاقات جاي خاصي ميريم يا تو پارك هستيم و چه چيزهايي تو ملاقات گفته ميشه ممنون ميشم جوابمو به صورت خوصوصي داخل ايميلم بفرستيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •