تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 312 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام احسان جان...
    می تونم بپرسم آیا شما یادگیری اون رو برای خودت می خوای؟
    و اگر جوابت مثبت هست چرا می خوای فکر مردم رو بخونی؟
    (البته معذرت می خوام که اینارو می پرسم . شاید اصلا به من مربوط نباشه. اگر خواستین جواب بدین)

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

نه . فقط در موردش یک سری اطلاعات میخوام . ببینیم میشه با آموزش اون به آدمها ازشون استفاده کرد یا نه . همین !
    من بچه مثبتم !

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کار وارد شدن به خصوصی ترین چیزه آدم هاست... و کسی که این کارو یاد می گیره باید قبلش امانت داری رو یاد بگیره.
    آموزش ها هم در موردش هست . ولی دوست خوبم یه چیز برای این کار لازمه و اون اینه که در اون لحظه ذهن خالی باشه تا افکار دیگران اونو پر کنه...
    از تمرینات ساده میشه شروع کرد ، اما خوب فکر نمی کنم من تو این تاپیک اجازه داشته باشم تله پاتی رو یاد بدم.

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

ممنونم . به جوابم رسیدم . فقط میخواستم بدونم آموزشی در موردش هست یا نه . مرسی از راهنماییتون .
    ولی من به این تله پاتی خیلی علاقه دارم . البته نه برای فضولی و ...
    سعی میکنم در موردش اطلاعاتی پیدا کنم و در صورت امکان حتما یاد بگیرم .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشحالم که به جوابت رسیدی ...
    پس دوست من اگر روزی وارد اون وادی شدی از من به یاد داشته باش ، که اگر امانت دار خوبی نباشی همه چیز به هم میریزه...
    موفق باشی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

سلام به همه دوستان خوبم و خوشامد گویی به دوست عزیز nightmare
    سعی میکنم امروز اموزش هشیاری در رویارو تموم کنم و از شنبه یک خدا حافظی چند هفته ای بکنم
    احسان جان همه چیز اموزش داره ولی موفقیت در اون به استعداد و تلاشو بسیار زیاد احتیاج داره
    نتنها تله پاتی که اموزش داره بلکه روش هایی وجود داره تا شخص انعکاسی از ادراک خودشو به درون سایر افراد بفرسته و نتنها فکر اون هارو بخونه بلکه فکر اون هارو کنترل کنه
    البته فکر نمیکنم این یکی روش توی کتابی نوشته باشه
    nightmare جان اگر خاستی اموزششو بذار چون اولا اموزش تله پاتی زیاد هست و و هم اینکه بعضی از چیز حا که از اون ها استفاده های واقعا خطرناکی میشه کرد باید مخفی بمونه و لی فکر نمیکنم لازم باشه تله پاتی مخفی بمونه
    به هر صورت انسان موجود مختاری هست و میتونه از هر چیز استفاده درست یا غلط بکنه
    با تشکر
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

HolySooshiant دوست خوبم ممنونم که به من اجازه می دین تا توی این تاپیک فعالیت کنم و از خوشامد گویی شما سپاس گذارم. شاید بتونم تا حدی سئوال های دوستان رو جوابگو باشم... چون تجربه هایی رو بدونه استاد کشف کردم.
    در مورد تله پاتی و کنترل ذهن افراد ، حق با شماست . ولی خوب تله پاتی یه جاهایی خیلی به دردم خورد. من بدون اینکه هیچگونه اطلاعات علمی داشته باشم تونسته بودم توی امتحان های جورواجور تستی به کمک همین تله پاتی تست ها رو درست بزنم . مسلما هر چیزی کاربردی خوب هم داره.
    من تله پاتی رو با 5 تا کاغذ شروع کردم. روی هر کاغذ یه شکل هندسی رسم کردم. مثلا مستطیل ، مربع ، مثلث ، دایره و لوزی
    بعد 5 تا کاغذ رو بر می گردوندم و چشم هامو می بستم و فقط اون 5 تا کاغذ رو تجسم می کردم . (بدونه هیچ فکر و برداشتی)
    فقط سعی می کردم ذهنمو خالی کنم تا خود کاغذ ها بگن چی پشتشونه . اولش ممکنه اشتباه ر بیاد ولی بعد از 1 هفته اگه درست تمرین بشه می بینید که تقریبا 99 درصد درست میگید. و به مرور تعداد کاغذ ها زیاد میشن...
    این اولین تمرین های من بود...
    شاید به کار کسی بیاد.
    تا بعد....

داره خودمونی میشه unknow1385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چی شد HolySooshiant؟

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

ممنونم سوشیانت جان . با حرف شما کاملا موافقم . استفاده از این چیزها کاملا به دید فرد بستگی داره . مثل هکرها ! یکی میاد حساب بانکی رو خالی میکنه و یکی میاد از سیستمهای منو شما بدون اطلاع خودمون محافظت میکنه .
    من یک سری مقاله در مورد تله پاتی پیدا کردم . این اولین نمونه :

تله پاتی

در زندگی روزمره خیلی اوقات اتفاقاتی رخ می دهد که به شوخی یا جدی نام آن را تله پاتی می گذاریم.اما واقعا این کلمه چه معنایی دارد و آیا شواهد علمی دال بر تایید یا تکذیب آن پیدا می شود ؟ یکی از رایج ترین تعاریف تله پاتی چنین است :« هرگاه فردی به اطلاعاتی دسترسی داشته باشد که در اختیار دیگری نباشد و آن گاه تحت شرایط معین نفر دوم بتواند به میزانی از آن اطلاعات دست پیدا کند که ناشی از حدس زدن نباشد ، تله پاتی انجام شده است.»

هزاران رویداد ثبت شده وجود دارد که به نظر می رسد ناشی از چنین ارتباطاتی باشد.بخصوص میان افرادی که پیوند های عاطفی قوی دارند یا داشته اند نظیر زن و شوهر، پدر یا مادر و فرزند، برادر و خواهر و مشخص ترین آن در میان دوقلوها . معمولا درین مواقع یکی از دو زوج از بحران یا حادثه ای که برای شخص سوم در مکانی دیگر رخ داده آگاه می شود.

اما چنین رویداد هایی از نظر علمی قابل تکیه کردن نیستند و باید به دنبال شواهدی بود و یا این رخداد ها را در شرایط آزمایشگاهی تکرار کرد . یک آزمایش رایج در تحقیق روی پدیده تله پاتی استفاده از ۲۵ کارت است که هر ۵ عدد آنها نقش مشابهی داشته باشند.یک گروه از دانشمندان آمریکایی این آزمایش را با ۵ گروه کارت با نقشهای مربع ،دایره ،ضربدر ،ستاره و خطوط موج دار انجام دادند. در هر بار سوال کردن از فرد احتمال آن که بتواند نقش کارت را درست حدس بزند ۵ به ۲۵ یا ۱ به ۵ بود .در آزمایش با اشخاص متفاوت ،این افراد متوجه شدند که بسیاری اوقات تعداد حدس های درست آنقدر بالاست که احتمال تصادفی بودنشان یک به یک میلیون می شود .در یک مورد دختر ۹ ساله ای که خانواده فقیری نیز داشت و در آزمونی که در مدرسه از او گرفته شده بود نمره ۲۳ گرفته بود به آزمایشگاه دعوت شد و توانست تصویر هر ۲۵ کارت را درست تشخیص بدهد.

آزمایش های بسیاری به وسیله اشیایی مانند کارت در یک آزمایشگاه انجام شده است اما جالبتر ازین موارد آزمایش عجیبی است که روس ها در سال ۱۹۶۶ انجام دادند. درین آزمایش یک هنر پیشه سینما اعلام کرد که قصد دارد با دوست دانشمندش که در مسکو در فاصله ۳۰۰۰ کیلومتری او قرار داشت ارتباط تله پاتیک برقرار کند.

هر دو نفر به وسیله هیأت های علمی نظارت می شدند در یک ساعت تعیین شده یک بسته مهر و موم شده که به طور تصادفی از میان ده ها بسته انتخاب شده بود و کسی از محتوای آن اطلاع نداشت در اختیار فردی که در مسکو بود قرار گرفت . او پس از باز کردن جعبه و دیدن شئ شروع به لمس کردن آن کرد و آن را در همه جهات امتحان کرد . آن شئ یک فنر فلزی شامل ۷ حلقه بود. ۳ هزار کیلومتر دورتر ، هنر پیشه سینما این کلمات را یادداشت کرد :« گرد ، فلزی، براق ، دندانه دار ، مانند سیم پیچ» ۱۰ دقیقه بعد یک آچار با دسته پلاستیکی سیاه به دانشمند مسکویی داده شد و هنر پیشه سینما نوشت : « دراز ، باریک ، فلز ، پلاستیک سیاه » احتمال ریاضی آن که بتوان شي خاصی را از میان تمام اشیاء عالم حدس زد بسیار کمتر از آن است که حتی بتوان صحبتش را کرد.

پس از انجام موفقیت آمیز آزمایش بالا ، این دو فرد عجیب را برای ثبت علایم مغزی شان هنگام عمل تله پاتی دعوت کردند. شخص اول باز هم در مسکو و نفر دوم در لنینگراد در آزمایشگاهی که در مقابل صدا و حرارت عایق بود قرار گرفت و یک رشته مونیتور های فیزیولوژیک به هر دو متصل شد . وقتی هر دو نفر اعلام کردند که آماده آزمایش هستند مغز هایشان ریتم آرام و یکنواختی تولید می کرد و با اینکه هنر پیشه واقع در لنینگراد نمی دانست علایم تله پاتیک دوستش کی آغاز می شود ، اما درست ۳ ثانیه پس از این که آزمایشگران واقع در مسکو به همکارانشان اطلاع دادند که ارسال علایم آغاز شده امواج مغزی نیکلایف تغییر کرد و برای اولین بار در تاریخ دلیل قابل مشاهده ای برای انتقال یک ضربان فکری از ذهن یک نفر به نفر دیگر آن هم با فاصله ۶۴۰ کیلو متر از یکدیگر به دست آمد.

آزمایش نشان می داد که در موج نگاری مغزی ، تغییرات بزرگ مشابهی در منحنی های مغزی هر دو نفر فرستنده و گیرنده ثبت شده است و این دو معنا دارد: اولا تله پاتی واقعیت دارد .ثانیا هر چه باشد با امواج مغزی بی ارتباط نیست.

ولی متأسفانه دانشمندان نتوانسته اند برای ماهیت این امواج و روش انتقال آنها از فواصلی چنین دور توضیحی ارائه دهند .برخی معتقدند این امواج از نوع امواج شناخته شده الکترو مغناطیسی نیستند و امواج ثبت شده در مغز نتیجه فرعی فعالیت های مغزی است.

باید منتظر ماند و دید که علم فرانگر آینده چه توضیحی برای این پدیده مرموز و عجیب ارائه می دهد.

شیما رشید شمالی (منبع : کاشف)

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احسان جان مقالت جالب بود و ممنون...
    اما خوب دانشمندا می خوان با روش های علمی اثبات کنن و علم هم با منطق جلو میره ، یعنی دلیل و برهان...
    توی خیلی از این طور مسائل هیچ دلیلی وجود نداره و به همین خاطر علم اونارو قبول نداره... اما آیا چیزی رو که دیدیم و تجربه کردیم به خاطر حرف دانشمندا باید بذاریم کنار؟
    به نظر من زمانی که ما توی این وادی هستیم باید یه گوی رو بچرخونیم... این گوی همون منطق ماست که وقتی بچرخونیمش میاد رو قسمت بی منطقی... و حالا همه چیز شدنیه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •