به طوری که یادم میاد این دستگاه ملودی کاملا رندوم هست و اصلا ثابت نیست و تنها راه حلش گوش کردن به قطعات آهنگ به طور جدا جدا هست تا آهنگ کامل بشه...
به طوری که یادم میاد این دستگاه ملودی کاملا رندوم هست و اصلا ثابت نیست و تنها راه حلش گوش کردن به قطعات آهنگ به طور جدا جدا هست تا آهنگ کامل بشه...
عزیزان شما هنوز جای ملودی دعوا دارین؟من اونجا رو شانسی زدم درست در اومد و دیشب اونو رفتم.یه خبر خوش البته فک نکنم برای شما بفرقه
زریدنت اویل 3 رو تموم کردم
اونم با 5 ساعت و 19 دقیقه و 47 ثانیه.باور نداری بیا ببین:
بازم خوبه برای بار اولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددسته همتون درد نکنه واسه کمکاتون.
راستی کسی رزیدنت اویل 2 رو نداره که آپلود کنه من دانلود کنم؟:43:
رزیدنت 2 لینکهاش تو اینترنت ریخته. فقط مستقیم نیستن شما باید مستقیمشون کنی.
توی هر سه تاشون میتونی پیدا کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رکوردت برای بار اول خیلی خوب هست ولی پیشنهاد میکنم برای رفتن به اویل دو عجله نکنی یه کم بشین مرسناریز برو + یه دست بدون سیو و روی هارد برو و از دست نمیسیس فرار کن تا رتبت آ بیاد. من رکوردم 2:30 و رتبه آ و بدون سیو هست.
زحمت کشیدی خسته نشدی....من تو هارد 1ساعت 35 رکورد دارم.
نه راندوم نشد هیچ وقت همیشه یک مدل بوده..به طوری که یادم میاد این دستگاه ملودی کاملا رندوم هست و اصلا ثابت نیست و تنها راه حلش گوش کردن به قطعات آهنگ به طور جدا جدا هست تا آهنگ کامل بشه...
با سلام ، دوستان توی بازی دو نوع گلوله ی کلت وجود داره:
آیا کسی میدونه چطوری میشه دومی رو ساخت؟![]()
وقتی قوطی های قرمز رو با دستگاه گلوله سازت قاطی میکنی اولی بدست میاد. حداقل باید 10 بار از گروه یک بسازی تا بتونی نوع دومم درست کنی. وقتی برای یازدهمین بار با دستگاهت قاطیش کنی ازت سوال میکنه میخوای از این نوع بسازی یا نه
ممنون که جواب دادین ، ولی دیروز فهمیدم ، البته توی هشتمین بار میپرسه.
در ادامه صحبت شما عرض کنم که منظور از قوطی قرمز همون باروت نوع A هست.
باروت نوع B هم با مخلوط کردن های مکرر گلوله شاتگان آبی ایجاد میشه.
فقط یه سوال باروت نوع C رو تا حالا کسی امتحان کردن که نهایتا چی درست میشه؟! به طور عادی از باروت نوع C گلوله لانچر معمولی ساخته میشه. من یادم نمیاد که زیاد اون رو امتحان کرده باشم… کسی امتحانش کرده؟
من این بازیو 7-8 سال پیس بازی کرده بودم اما وقتی تو اینترنت میگشتم به این تاپیک برخوردم و باعث شد که یه بار دیگه بازی کنم
اینم رکورد من توی مرسناریز : ( با Quicksave )
توی بازی هم 1ساعت و 10 دقیقه هستش (البته توی pc)![]()
Last edited by blest.1989; 07-04-2011 at 22:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)