سلام
1.برنامی devhook کارش چه؟
2.بازی رو چطوری روی psp نسب میکنند؟به برنامه ای نیاز داره یا نه همینجوری کپی میکنی تو psp بعد اجراش میکنند؟
مرسی
سلام
2.بازی رو چطوری روی psp نسب میکنند؟به برنامه ای نیاز داره یا نه همینجوری کپی میکنی تو psp بعد اجراش میکنند؟
مرسی
1. چرا به 3.40 Oe تبديل نمي كني !؟ 3.03 هم فكر نكنم واسه دانگريد نيازي به يو ام دي جي تي اي باشه !دوستان خودم هم چند تا سوال داشتم.
1- راهی هست که بدون جی تی ای بشه پی اس پی 3.03 رو دانگرید کرد ؟؟ هر راهی !
2- چطوری میشه یو ام دی رو پولیش کرد؟ خمیر دندون جواب میده؟
3- چطوری میشه چسب قطره ای رو پاک کرد ؟؟ از رو سی دی؟
2.فكر نكنم نيازي به اين كار باشه يو ام دي خودش محافظ داره
3. تا حالا رو سي دي چسب قطره اي نريختم !
1.قبل از اختراع ورژن هاي Oeاز اين براي اجراي بازي ها استفاده مي شد !سلام
مرسی
2. بازي ها رو مي ريزن تو فولد iso بعد اجرا مي كنن . فريم ور دستگاه بايد حتما oe باشه و يه يو ام دي هم تو دستگاه باشه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
1- شما اگه لینک دانگرید بدون جی تی ایشو پیدا کردی بهم بگو
من پی اس پی برادرم رو خواستم دان کنم اما جی تی ایش به فنا رفته چون کلی خش داره به اضافه یه لکه چسب قطره ای قابشم شیکسته
بعد هم اول باید ببرمش بخ 1.5 بعد 3.40 oe
شما version پی اس پی تو بده بیشترشون gta لازم ندارن
سلام میخواستم بدونم قیمت psp الان تو خود japon چند هست به پوله ایران چون من یکی از بستگانم اونجاست میخوام بگم برام بفرسته.....
راستی اگه از اونور بفرسته برام میارزه ؟ بهتر است به نظرتون؟!!!یا از همین ایران بخرم خوبه ؟؟؟
ورژن 3.03
لطفا هر ورژن بالتری که هست و نیاز به جی تی ای نداره رو بگید تا آپگریدش کنم به اون ورژن
اگه 3.03 داری که gta لازمه
از این بالاترم که downgrade نمیشه باید زیر 3.03 میبود که gta لازم نمیداشت
یعنی هیچ راهی نیست ؟؟
قيمت PSP با توجه به بازار هاي جهاني زياد تفاوت قيمت وجود نداره به نظر من از همين جا بخريد بهتره ! باز هر جور راحتي !سلام میخواستم بدونم قیمت psp الان تو خود japon چند هست به پوله ایران چون من یکی از بستگانم اونجاست میخوام بگم برام بفرسته.....
راستی اگه از اونور بفرسته برام میارزه ؟ بهتر است به نظرتون؟!!!یا از همین ایران بخرم خوبه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)