مرسی از راهنمایت
سلام برنامه 1 ساعته اینجا گیر کرده چرا؟
![]()
به نظرم هنگيده بيچاره. بايد دو دقيقه اي رد شه . نميدونما حالا يهو نكشيش بتركه من مسئوليت قبول نميكنما![]()
دوستان یه خبر بد :
من گوشی W810 دوستم رو هم هک کرده بودم و روش همین آکوستیک رو گذاشته بودم . گویا با بچه های دانشگاه داشتن به یه ترانه ی خفن گیتار برقی (به گفته خودش) گوش میدادن که خواستن زیاد فاز بده صداشو تا اومده بده آخر اسپیکر گوشی گفته پارت و یه مدتی قطع شده . حالا ازش صدا میاد ولی وقتی صداشو تا آخر میدیم اسپیکر گوشی جز جز میکنه ---> یعنی اسپیکر گوشی پاره شده .
من به شخصه هم W810 رو با مال اون و هم K750 هم رو فکر کنم یه 1 سالی میشه هک کردم و صداشو تا آخر دادم ولی تا حالا واسه هیچ کدومش هیچ چی نشده و تا حالا هم تو هیچ فروم ایرانی و خارجی اینو نخوندم که اسپیکر پاره بشه آقا اینم یه رکورد از ما . (البته شوخی بود)
بالاخره خواستم اینو اینجا نوشته باشم که احتمال همچین کارایی هم هست همون طور که گوشی دوست من اسپیکرش الان داره جز جز میکنه و باید عوض کنیم .
اینم یه تجربه تا حالا .
سلام من طبق این آموزش ها یک گوشی سریال اصلی رو هک کردم ولی حالا پیغام:
insert correct simcard
رو میده تر خدا کمک کنید چون برای دوستم بوده........
ببین رفیق اگه با far manager انجام دادی و این ارور رو میده گوشی دوستت سریال اصلی نبوده و سریال چنج بوده .
باید بدی بیرون واست با باکس دوباره سریالش رو عوض کنن که حدودا بین 5 تا 10 تومان واست آب می خوره .
ولی اگه با phone xs هک کردی نباید هم چین مشکلی پیش بیاد ..
یه بار باتری در بیار سیم کارت هم همین طور بعد از 2 دقیقه جا بزن ببین درست میشه .
نه بابا. بگو دقیقآ کدوم آکوستیک رو upload کردی توش ؟؟؟ کدوم ورژن ؟؟ توی پوشه آکوستیک چند تا فایل
بود ؟؟؟
بچه ها چرا كسي يه مطلب مفيد نمي گزاره
همش حرفاي تكراري
این پیغامه ماله اینه که گوشی رجیستر اصلی نبوده....شاید برچسب الکی بهش زدن به اسم رجیستر اصلی *#06# رو که میزنی باید با شماره زیره باطری یکی باشه و 2 رقم اضافه داشته باشه..یه تاپیک مرجع نکات مصطفی خان قشنگ در مردش توضیح داده...شما باید قبلش مطمئن میشدی..ببر گوشی بیرون برات رجیستر کنن ...حداکثر 7 تومن میگیرن برات فلش و رجیستر میکنن...شما باید از ++xs روش brute forcing .....استفاده کنی ...خطری نداره..
هرز چند گاهی صفحه اول تاپیک رو نگاه کنید ....چیزای جدید رو میزارم اونجا..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)