تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 106 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جالبه نشنیده بودم!!!!
    راستی ودکا منم امدم تو کار فلش و این حرفها منتها هنوز خیلی همه چیزش رو فول نشدم این مطلبمو نگاه کن:
    خوشحال شدم خوشگل پسر اگه کمکی از دستم بربیاد در خدمتم!

اینکه مثلا تا کی دکمه ی سی رو باید نگه دارم..شده تا 5 دقیقه هم نگه داشتم هیچ توفیقی نکرده که نکرده
    دگمه ی C رو فقط باید چند ثانیه داشته باشی.مثلا 5ثانیه.5دقیقه رو از کجا آوردی؟اگه بعد از 5دقیقه گوشیت وصل نشد مطمئن باش یه جای کارت اشتباست.

phone xs2.1 alpha 6
    این ورزن مناسبه؟یا باید از ورزن دیگه ایی استفاده بشه
    همین ورژن خوبه نگران نباش!

sefp
    usb.flash.rar
    xs++
    far managerنمی دونم ورزنش چنده!!
    w810_r4e001_fs_america_2_red49.rar
    W810_R4EK001_MAIN_GENERIC_HN_RED49
    به ورژن ها گیر نده هر چی بچه ها میذارن مطمئن باش کارامده!در ضمن ورژن فار رو هم اگه میخوای با 1.7 کار کنی خوبه!

ببین این فایل customize اینها رو چه اسمی باید داشته باشه؟تو سایت های خارجی که رفتم واسه یه cda102555چند تا customize داره کدومش رو باید دان کنم؟مثلا باید اخرش با توجه به فایل fs ام باید نوشته باشه america؟؟؟
    منظورتو دقیقا نگرفتم ولی این فریمور جدیده.من هنوز با این فریمور کار نکردم واسه همین نمیدونم فایل Customize مورد استفاده کدومه.بذار یه پرس و جو کنم بهت میگم که یه موقع اطلاعات غلط ندم شرمندت نشم.

در ضمن اینم آموزش کار با فار که همین الان برات آپ کردم. یه فایل PDF هست که همراه با عکسه.توضیحشم خیلی سادست.اگه سوالی بود در خدمتم!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

مصطفی خان بلاخره تونستی خودت گوشی رو فلش کنی یا نه؟
    راستی از اینکه منبع و هم اعلام کردی ممنونم.امیدوارم که بقیه هم از شما یاد بگیرند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مصطفی خان بلاخره تونستی خودت گوشی رو فلش کنی یا نه؟
    راستی از اینکه منبع و هم اعلام کردی ممنونم.امیدوارم که بقیه هم از شما یاد بگیرند.
    ایمان جان راستش 2 3 روزی مشغله ایی پیش امد...امیدوارم فردا این کار رو کنم
    فقط یه سوال واسم مونده که:از xs++ استفاده کنم یا phone xs alpha 6...اصول کار باهاشون خیلی باهم فرق داره؟من هر جا اموزشی دیدم اموزش کار با ورزن قدیمی بود و از ++ اموزشی ندیدم..اگه تو خبر داری یه لینک بگذار.....
    این سوالم حل شه دیگه فلش رو انجام میدم
    ایمان شما اگه از صفحات اول نگاه کرده باشی من همیشه این کار رو کردم و هرگز با مطالب دیگرا نخواستم و نمی خوام که خودمو اون چیزی که نیستم نشون بدم...هر جا مطلبی از من نبوده با منبع ذکر شده....از توجهت ممنون
    شاد باشی

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

راستش من یا Phone XS alpha 6 کار نکردم ولی فکر می کنم مثل هم باشند.البته XS++ جدیدتره و سرعت بیشتری داره.این لینک هم آموزش کار با XS++ هست.
    در مورد منبع مطالبت هم می دونم همیشه لینک منبع رو میذاری و گفتم کاش بقیه دوستان هم مثل شما رفتار کنند.موفق باشی.
    Last edited by iman_s; 11-07-2007 at 00:55.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستش من یا Phone XS alpha 6 کار نکردم ولی فکر می کنم مثل هم باشند.البته XS++ جدیدتره و سرعت بیشتری داره.این لینک هم آموزش کار با XS++ هست.
    در مورد منبع مطالبت هم می دونم همیشه لینک منبع رو میذاری و گفتم کاش بقیه دوستان هم مثل شما رفتار کنند.موفق باشی.
    والله از فریمور جدید چیزای خوبی به گوش نمیرسه....انگار تعریفی نداره...
    منم با این حرفها دارم از فلش کردن منصرف میشم....روی اوردم به هک نمی دونم والله گیج شدم
    ببینم با فار هم میشه فلش کرد دیگه؟الان داشتم اموزشش رو می خوندم یه فایل داره به نامه:db2010cid49_4_alpha
    که لینک دانلودش خرابه ....اگه جایی خبر داری میشه این فایل رو گیر اورد بی زحمت لینک بگذار.....
    ببینیم داستان من اخر چی میشه
    شادباشی

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

با فار هم میشه فلش کرد ولی موقع فلش یک سری اعداد و ارقام میخواد که باید برای گوشیت پیدا کنی.ولی راه ساده ترش اینه که وقتی با فار تو FS تغییرات ایجاد کردی فقط فایل Main رو با XS روی گوشی فلش کنی.اون فایل رو هم من از موبایلستان گرفتم.یک سر بزن تو آرشیو دانلود/فایلهای مربوط به هک هستش.نبود بگو تا برات آپلود کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض مزده....پلیر جدید

مزده مزده
    پلیر جدید

خوب اينم يه خبر بسيار خوب براي کساني که از مديا پلير گوشي شون(به خصوص جاوايي ها)خسته شدن...يا بهتر بگم کساني که از رنگ نارنجي محيط پلير گوشيشون خوششون نمي ياد
    خوب اينم يه مديا پلير جديد که به شکل عالي عمل مي کنه و تمام گوشي هاي se رو ساپورت مي کنه...يه نسخه ي فارسي هم داره که اون مختص گوشي هاي سيمبين داره
    اين نسخه که ميگذارم براي تماميه مدل هاست...با محيطي ابي رنگ...که اين رنگ رو معمولا اکثرا مي پسندند و البته پليري زيبا و شکيل
    نحوه ي کار که باهاش بسيار سادست...اما براي با اول استفاده از اين پلير لازمه يه سري کار ها رو انجام بدين
    بعد از نصب وارد شدن در برنامه گزينه ي اول مثل پلير خود گوشي با now playing شروع مي شه...اما اين پوشه فعلا خاليه
    يا بهتر بگم هم اين پوشه و هم پوشه هايي مثل موزيک يا ويدئو
    براي اضافه کردن تماميه اهنگ ها و کليپ هامون به اين برنام...وارد گزينه ي playlists مي شويم
    با گزينه ي new playlist رو به رو مي شويم...اوکي مي کنيم....حالا اگه بخواهيد مي تونيد اسم پوشه رو تغيير بدين و اوکي مي کنيم...اينجا عين برنامي موبي اکسپلورر با يه سوال رو به رو مس شيد...اين توضيح رو لازم مي دونم بدم اصلا جاي نگراني نيست...فقط اينجاست که اين سوال مطرح مي شه و جند باري بايد yes بزنيد...ديگه تو کار با پلير و اهنگ يا ويدئو اين جمله اصلا نمي ياد...حالا بايد وارد درايو e بشويم..
    e رو انتخاب کرده و اين مسير اشنا براي همگي مون رو ادامه بدين:
    e:/mssemc/media files/
    حالا وارد audio مي شيم روي اولين انگ بريد more رو انتخاب کنيد...و عبارت add all رو بزنيد...
    کار تمامه...همين کار رو براي ويدئو هم انجام بدين...حالا برگرديد عقب ...از اين پلير زيبا راحت استفاده کنيد...
    ضعف اين برنامه که قابل حدس هم هست:در هنگام کار با اين برنامه ديگه همزمان قابلين بلوتوث براتون وجود نداره

شاد باشید....نظر نکنه یادتون بره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض مزده....پلیر جدید

مزده مزده
    پلیر جدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MP3 - 01.zip

خوب اينم يه خبر بسيار خوب براي کساني که از مديا پلير گوشي شون(به خصوص جاوايي ها)خسته شدن...يا بهتر بگم کساني که از رنگ نارنجي محيط پلير گوشيشون خوششون نمي ياد
    خوب اينم يه مديا پلير جديد که به شکل عالي عمل مي کنه و تمام گوشي هاي se رو ساپورت مي کنه...يه نسخه ي فارسي هم داره که اون مختص گوشي هاي سيمبين داره
    اين نسخه که ميگذارم براي تماميه مدل هاست...با محيطي ابي رنگ...که اين رنگ رو معمولا اکثرا مي پسندند و البته پليري زيبا و شکيل
    نحوه ي کار که باهاش بسيار سادست...اما براي با اول استفاده از اين پلير لازمه يه سري کار ها رو انجام بدين
    بعد از نصب وارد شدن در برنامه گزينه ي اول مثل پلير خود گوشي با now playing شروع مي شه...اما اين پوشه فعلا خاليه
    براي اضافه کردن تماميه اهنگ ها و کليپ هامون به اين برنام...وارد گزينه ي playlists مي شويم
    با گزينه ي new playlist رو به رو مي شويم...اوکي مي کنيم....حالا اگه بخواهيد مي تونيد اسم پوشه رو تغيير بدين و اوکي مي کنيم...اينجا عين برنامي موبي اکسپلورر با يه سوال رو به رو مس شيد...اين توضيح رو لازم مي دونم بدم اصلا جاي نگراني نيست...فقط اينجاست که اين سوال مطرح مي شه و جند باري بايد yes بزنيد...ديگه تو کار با پلير و اهنگ يا ويدئو اين جمله اصلا نمي ياد...حالا بايد وارد درايو e بشويم..
    حالا وارد audio مي شيم روي اولين انگ بريد more رو انتخاب کنيد...و عبارت add all رو بزنيد...
    کار تمامه...همين کار رو براي ويدئو هم انجام بدين...حالا برگرديد عقب ...از اين پلير زيبا راحت استفاده کنيد...
    ضعف اين برنامه که قابل حدس هم هست:در هنگام کار با اين برنامه ديگه همزمان قابلين بلوتوث براتون وجود نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

توجه کنيداين مطلب فقط براي اگاهي پيدا کردن شما از نام پچ ها جمه اوري شه...و شايد سوال کنيد چرا فقط به اسم اکتفا کردي و خودشون رو نگذاشتي
    اولا تاپيک مربوطش هست با زحمات توحيد عزيز
    دوما فريمورها و مدلها خيلي متنوع هستن
    هدف اين بوده که اگه حتي شما اگه وارد يه سايتي ميشين داراي پچ هاي متفاوت با اشنايي نسبي که در پايي از نامهاشون پيدا ميکنيد...بتونيد به پچ مورد علاقتون دست پيدا کنيد و در بين اون همه پچ تو سايت هاي مرجعش دچار سر در گمي نشيد
    البته خيلي کم و ناقصه سعي مي کنم به مرور کاملترش کنم
    اشنايي با اسمي پچ ها:
    blacklist_patch:هر پچي که به اين اسم هست بدين معني هست که accept calls گوشي رو به black list تبديل مي کنه که خيلي هم کاربردي و در بعضي مواقع ضروري هست...بنابر اين اگه خواستين تو سايت مربوطه دنبال پچي بگردين با اين کارايي...فرضا اگه گوشي شما دبليو 810 هست و اگر ورزن فريمور گوشيتون هم R4EA031هست اسم پچ مربوطه مي شه:
    w810_R4EA031_Blacklist_patch

redio_patch:پچي به اين نام به اين منظور هست که بتونيد از راديو گوشي بدون اتصال به هندزفري استفاده کنيد
    work phone without sim cards:کاملا معلومه ديگه....يعني بتونيم از امکانات گوشي بدون سيم استفاده کنيم
    flashlight_on_off_camera_button:روشن کردن چراغ قوه با کليد دوربين و کم و زياد کردن نور ان با کليد صدا در مديا پلير
    password_functions_phone:قفل کردن گوشي با پسورد...که براي وارد شدن به منو هميشه پسورد مي خواهد
    protection_by_the_password:اينم از همون دسته پچ هاي بالايي هست...که البته کارايي هاشون متفاوته...معمولا پچيبا اين نام..علاوه بر منو شماره ها و عکسهاتون رو هم با پسورد محافظت ميکنه
    dlver_vibraيا vibra_when_someone_pichks_up:وقتي به کسي زنگ مي زنيد به محض برداشتن تلفن گوشي شما يه ويبره ميخوره که نشاندهنده اينه که طرف مقابلتون گوشي رو برداشته...خوبيش اينه لازم نيست..همش گوشي رو کنار گوشتون نگه داريد
    blinking_lamp_at_entering_call:اين پچ به درد کسايي مي خوره که...اغلب گوشيشون رو حالت meeting هست و وقتي کمي گوشي ازشون فاصله ميگيره متوجه زنگ خوردن گوشيشون نمي شن...اين پچ باعث مي شه وقتي گوشيتون زنگ مي خوره فلاش دوربينت چشمک بزنه..تاکيد ميکنم...فقط تو حالت meeting اين کار رو انجام ميده
    fast_rewind_long_mp3_videofiles:از اون پچ هاي باحاله...سرعت عقب و جلو کردن mp3و video رو تو واکمن 2 تا 3 برابر ميکنه
    vibra_at_blocking_the_keyboard:باعث مي شه وقتي صفحه کليد مي ره تو حالت قفل شدن يه ويبره ي نرم و کوچيک ميزنه
    battery_of_the_blue_colour:از اسمش مشهوده ديگه....رنگ باطري رو از سبز به ابي تغيير ميده
    notification_calls_flashlight_vibra:اينم از اون پچ هاي مورد علاقه ي منه....در صورت miss call داشتن شما رو هر 30 ثانيه با فلاش و ويبره اگاه ميکنه
    delet_light_of_keyboard:از اسمش معلومه..خاموش کردن چراغهاي کيبورد براي صرفه جويي در مصرف باطري
    replase_logo_operator_time_and_data:حذف لوگوي مخابرات و جايگزيني ان با ساعتو تاريخ
    remove_java_permission:يه پچ بسيار عاليه مخصوصا براي کسايي که روي گوشيشون برنامه هاي مثل موبي و...دارن پچ بسيار کاربردي هستش....براي هميشه شما رو از دست تاييد کدن خلاص ميکنه
    remove_accept files:واسه کسايي که با بلوتوص زياد کار دارن خيلي به درد مي خوره....پيغام yes...no رو حذف ميکنه..و ديگه لازم نيست واسه هر فايل تاييد شه که خسته کننده هم هست اين کار
    no_gprs_indication:کسايي که از خطوط ايرانسل استفاده ميکنن مي تونن هنگام سرچ اين نام رو سرچ کنن....کسايي که ايرانسل استفاده ميکنن ميدونن که شکل انتن تغيير ميکنه و يه جورايي بد ميشه...و دوست دارن اون مربع معکوس رو حذف کنن....با اين پچ به خواستشون مي رسن
    flight_mode:اينم يه پچ جالب و کمي عجيب!!با اين پچ مي تونيد حال افلاين رو تو گوشيتون فعال کنيد...يعني انتقال و دريافت سيگنال از بي تي اس قطع ميشه!!
    timeout_dimmers:دقيقا نفهميدم...فکر کنم باهاش مي شه زمان قفل خودکار گوشي رو تغيير داد
    شاد باشید
    وقت کردین یه نظم بدین

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مزده مزده
    پلیر جدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MP3 - 01.zip

آقا این لینکه چرا اینقدر خر تو خره .. ما که نفهمیدیم
    اصلا همه لینکها تو پیسیورد ریخته به هم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •