ممنون از همه اساتید بزرگوار از اخر رو یک کامپیوتر دیگه امتحانش کردم فلش شد
ممنون از همه اساتید بزرگوار از اخر رو یک کامپیوتر دیگه امتحانش کردم فلش شد
نمی دونم چران مدیران جواب منو نمی دهند؟؟؟؟؟
دیروز گوشی v3x را بامشخصات ( sw/r252211d-u-85.9b.cor با flex usrazrv3xbnlrtr2522100f )با منستر پک R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.---- با نرم افزار rsd-2.7 فلش کردم چند مرتبه fail شد و ارور داد و در نهایت با تعویض پورت usb مشکلم حل شد و madness 2 به خوبی نصبشد. همه چیز خوب بود ولی بعد از نیمساعت متوجه شدم که دوربین عکاسی اون از کار افتاده و اگر عکس هم بگیره فقط از دوربین داخلی vga میگیره و اکثرا" می پره . 5 بار دیگر هم فلش کردم باز هم همین نتیجه را داد. مستر ریست کردم باز هم همینطور بود. منستر پک عوض کردم اونها هم همین مشکلو داشتند..گفتم بی خیال از بک آپ که گرفته بودم همونو دوباره می ریزم. که متاسفانه بک آپ من اصلا" نصب نمیشه .
یک بار مموری رو با خود گوشی فرمت کردم، دیدم مشکل حل شد و فلاش light دوربین هم که کار نمی کرد, به کار افتاد. اما پس از 10 دقیقه باز همون آش و همون کاسه.
آخه عجیب اینجاست که به راحتی میشه از pc به مموری فایل انتقال داد و فایلهای صوتی را شنید . اما به محض ورود به قسمت camera دوباره برمیگرده به شرایط بالا
ما که مشکلاتمون حل نشدیه مشکل دیگه دیشب اضافه شد. شارژ موبایل خوب بود و لی آخر شب متوجه شدم low battry میزنه . من هم گذاشتم شارژ بشه ولی وقتی صبح نگاهش کردم یه خط هم شارژ نشد و لید آبی رنگش هنوز در حال خاموش و روشن شدن بود.
سریع از برق کشیدم و باتری اونو در آوردم.بعد از نیم ساعت دوباره باتری گذاشتم و روشنش کردم . دیدم شارژ فول می زنه اما بعد از 2 دقیقه دوباره low battery میزنه و بایستی شارژ کنم. ولی شارژ نمیشه .
خیلی اذیت شدم نمی دونم شاید امشب حرکت کنم و صبح بیام تهران ببرم پاساژ علا...
خدا کنه درست بشه 25 روز نیست خریدم.نمی دونم پیش کدوم تعمیرکار هم برم.
در برزخ بزرگی افتادم.
در ضمن من دیشب مستر کلین هم کردم(مشکل حل نشد) اما فکر نکنم از اینموضوع باشه.
محل ذخیره تصویر را مموری داخلی گوشی هم قرار دادم،مموری برداشتم. اما حل نشد که نشد؟
گوشی v3x را بامشخصات ( sw/r252211d-u-85.9b.cor با flex usrazrv3xbnlrtr2522100f )با منستر پک R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.---- با نرم افزار rsd-2.7 فلش کردم چند مرتبه fail شد و ارور داد و در نهایت با تعویض پورت usb مشکلم حل شد و madness 2 به خوبی نصبشد. همه چیز خوب بود ولی بعد از نیمساعت متوجه شدم که دوربین عکاسی اون از کار افتاده و اگر عکس هم بگیره فقط از دوربین داخلی vga میگیره و اکثرا" می پره . 5 بار دیگر هم فلش کردم باز هم همین نتیجه را داد. مستر ریست کردم باز هم همینطور بود. منستر پک عوض کردم اونها هم همین مشکلو داشتند..گفتم بی خیال از بک آپ که گرفته بودم همونو دوباره می ریزم. که متاسفانه بک آپ من اصلا" نصب نمیشه .
راستی به این موضوع هم اشاره کنم که در پایان فلش با نرم افرار rsd-2.7 میگه گوشیتو روشن کن به صورت manually اما مشکل اینجاست که من سیم کارت داخلش نذاشتم و بایستی سیم کارت بذارم تا طبق برنامه پیش برم. این کار رو کردم اما در پایان برنامه pass یا finish نیومد.
مموری کارتو عوض کردم مشکل حل نشد.
خواهش می کنم مدیر عزیز کمکم کنید.
منتظرم.
راستی یادم رفت به این موضوع هم اشاره کنم با انتخاب camera در حال حاضر ارور busy.try again میاد.
ما که مشکلاتمون حل نشدیه مشکل دیگه دیشب اضافه شد. شارژ موبایل خوب بود و لی آخر شب متوجه شدم low battry میزنه . من هم گذاشتم شارژ بشه ولی وقتی صبح نگاهش کردم یه خط هم شارژ نشد و لید آبی رنگش هنوز در حال خاموش و روشن شدن بود.
سریع از برق کشیدم و باتری اونو در آوردم.بعد از نیم ساعت دوباره باتری گذاشتم و روشنش کردم . دیدم شارژ فول می زنه اما بعد از 2 دقیقه دوباره low battery میزنه و بایستی شارژ کنم. ولی شارژ نمیشه .
خیلی اذیت شدم نمی دونم شاید امشب حرکت کنم و صبح بیام تهران ببرم پاساژ علا...
خدا کنه درست بشه 25 روز نیست خریدم.نمی دونم پیش کدوم تعمیرکار هم برم.
در برزخ بزرگی افتادم.
در ضمن من دیشب مستر کلین هم کردم(مشکل حل نشد) اما فکر نکنم از اینموضوع باشه.
محل ذخیره تصویر را مموری داخلی گوشی هم قرار دادم،مموری برداشتم. اما حل نشد که نشد؟
مدیر عزیز پس کی به تاپیکهای کلوپ جواب میدی؟؟؟؟
yoyo جان منستر پک رو عوض کن حل میشه انشالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با این پک فلش کردم نتیجه داد البته این لینکشه امید وارم موفق بشی منتظر خبرش هستم
Monster Pack
S/W Version: R252211LD_U_85.98.D0R.shx
Flex Version: USRAZRV3XT677EDR25221008
Bootloader: BOOT0682
Language Pack: 0039
Stock/Unlocked
[22.8 MB]
[Uploaded.Apr.04.06]
مشخصات پک رو هم گذاشتم
Last edited by anti_girl; 10-07-2007 at 23:13.
خدا رو شكر كه مشكلت حل شد. ان شا الله كه مشكل yoyo جون هم هر چه زودتر حل بشه.
سلام خدمت دوستان.من v3x دارم لطفا راهنمایی کنید.
1.قاب گوشی داره یه حالت خوردگی میگیره.گوشیم مشکی هستش. یعنی اون حالت مخملی قاب داره خورده
میشه. میخاستم ببینم واسه همه این طوری میشه؟؟ آیا راه حلی داره؟؟؟ آخه یکی از دلایلی که من v3x
گرفتم ظاهره زیباش بود.و بد از گذشت 1 ماه این اتفاق خیلی آزار دهندس
لطفا راهنمایی کنید ممنون
آره اين مشكل مخصوصا دور و بر باند خيلي زياد ديده ميشه. بهترين راهش هم اينه كه از قاب هاي كريستالي استفاده بكنيد.
ممنون از راههنماییت naser maldini .
فقط این قاب هاي كريستالي که گفتین،مخصوص v3x هم گیر میاد؟؟ و کاملا رو گوشی جفت میشه؟
مشکلیم ایجاد میکنه؟؟ کجا میتونم گیرش بیارم؟
چرمی شو چی؟ پیشنهاد نمیکنین؟؟
ممنون ؟
آره مخصوص v3x هم وجود داره. ولي خوب مثلا كريستال هاي ايراني به هيچ وجه مناسب نيستند! براي باند پشتي جا نگذاشته، خيلي ساده، بي دوام، غير شفاف، شكننده، داراي لبه هاي تيز، عدم چفت شدن مناسب، گرون،....!!!! هستند. ولي اگه تونستيد مثلا كريستال ساخت كره پيدا كنيد مطمئن باشيد مشكلتون حل ميشه. هيچ مشكلي هم ايجاد نميكنه. چرميش هم نديدم. حتما سعي كنيد يكي گير بياريد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)